Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

Gość bo to jest zbok
no dobra ocenią to inni moze jutro tylko sie zstanawiam skoro i tak masz te dzioułchy w parkach, to po co tu łowisz?

Przeczytaj dokładnie , piszesz że jeżeli się przyznam że pisałem jakieś bzdury na innym forum to zmienisz o mnie zdanie , ico i nic . zapytałem Ase jak wygląda , napisałem że próbuję sobie ją wyobrazić , czy to coś złego , czy to o czymś świadczy , przecież nie zaprzeczysz bo skłamiesz - to zwykła ludzka ciekawość

Gość bo to jest zbok
mnie nie interesuje wyglad kafetariuszy

Ok może jutro , ale dlaczego mam łowić przecież na forum erotycznym , co przed chwilą wyczytałem sa tematy przy których mój to błachostka , atam az docłownie uszy więdną , poprostu zwykłe chamstwo ale jeżeli ktoś lubi czytać , jego sprawa .

A ja z kolei jestem bardzo ciekawy ludzi , świata wszystkiego co nowe

Gość bo to jest zbok
no jasne :-) powiedz ile razy robiles to dzisiaj publicznie? jak terapia skuttkuje?

Gość bo to jest zbok
a powiedz czy twoja zona wie o twojej przypadlosci?

Wierz lub nie , ani razu tego od poniedziałku poprostu nie ma , koniec , kropka

Pisałem już wczesniej że zrobie wszystko żeby ratować rodzinę , pomimo tego ze moja Żona o niczym nie wie , i mam tylko nadzieję że jużnie bedzie takiej potrzeby aby się o tym dowiedziała , bo będzie już po wszystkim . A wtedy powiem sobie i innym , że jestem normalnym facetem i co to za jakieś dziwaczne problemy .

Gość bo to jest zbok
ale jak sobie to wyobrazasz? zrezygnujesz z tej przyjemnosci skoro daje ci ona wiecej satysfakcji niz normalny kontakt z kobietą? hmm za długolat to trwało ale probuj

mysle że już wystarczy , kończmy na razie odpocznijmy i pewnie zaczniemy od początku ja swoje , ty swoje , tylko dajcie już spokuj Ase !!!!!!!!!!!!

Dokładnie tak sobie to wyobrażam . Nigdy nie napisałem że sprawiało mi to większą przyjemność niż sex z moją żoną .

Cóż naprawde proponuję dajmy sobie już dziś spokuj życze Tobie dobrej nocy , pewnie jeszcze popiszemy ale i tak dzięki Tobie że dzisiaj obyło się bez wyzwisk z Twojej strony , do usłyszenia , dobranoc .

Gość bo to jest zbok
dobranoc :-)

Czesć Ase , czesc wszystkim innym , Ase pewnie się zdziwisz gdy poczytasz i zobaczysz godz wpisów , jak pisałem wczoraj wreszcie przyleciał , wreszcie , dużo radości , dużo łez ale już jest ok , warto było czekać .No i siedzieliśmy tak sobie , bo no przyleciał z mamą , a moją kuzynką , i tak sobie siedzieliśmy gadaliśmy aż tu nagle zrobiło się bardzo pózno , ale pózniej jeszcze miałem możliwość posiedzieć przy kompie , no i zacząłem pisać . Wiem , dzisiaj Ciebie nie będzie , ja mam jeszcze godzinkę potem jadę , gdzie to już wiedzą wszyscy , więc wszystkich pozdrawiam jednakowo mocno i tych którzy mi kibicują i tych którzy mnie przekreślili .

Jeszcze szybciutko zanim wyjdę muszę coś napisać . Czytałem przed chwilą te topiki o których bła tutaj mowa wcześniej , na których rzekomo wpiswałem się . No rzeczywiście widzę że jestem , że opisuje swoje przygody że umawiam się z kimś - ok . ale widzę też inną zaskakującą rzecz która mi osobiście daje do myślenia , może ktoś mi wytłumaczy dlaczego tam gdzie podobno ja to pisałe i jak czytam , jest czarno na białym napisane że moze się spotkamy i tak dalej nie ma na mój temat od osób które to czytały i tych samych osób wyzywających mnie od najgorszych na tym topiku , tam NIE MA ANI JEDNEGO SŁOWA KRYTYKI < NAWET JEDNEGO WYZWISKA pod moim adresem , to tyle , musze kończyć bo jadę wiadomo gdzie , wiadomo po co . pozdrawiam wszystkich pa.

Gość zanbozzi
a ja mam do ciebie vigo małe pytanko i absolutnie nie mam zamiaru cie obrazać tylko żebyś mi szczerze odpowiedział. chodzi o ase i o twoje pytanie jak wygląda.to że pytałes jak wygląda mogę jeszcze zrozumieć ale po co pytałeś czy jest zgrabna?czy pisząc z nią robiłes ręką? a jak chodzi op spotkanie to dlaczego piszesz teraz że nie chciałeś się z ase umówić jak wyraźnie czytałem że chciałeś i to bardzo! i jeszcze jedno mnie nurtuje dlaczego rozmawiałes z ase tak milutko a po paru minutach na erotycznym w sposób nawet troche wulgarny opisywałeś swoje przygody dlaczego ty tą dziewczynę kłamiesz? Ja widze że ase jest zupełnie inną dziewczyną niż te z erotycznego,zupełnie do tamtych nie pasuje,czy to ci nie przeszkadza?przecież ty chyba wolisz właśnie takie trochę "wyzwolone",co?

Cześć Ase , czesć wszystkim pozostałym , dla tych którzy są w temacie i których to interesuje , byłem byłem byłem .dzisiaj 4godz . dołączyli mi leki , jak narazie po pierwszej dawce to nic się nie dzieje pozatym że głowe z bólu to mi chyba rozsadzi , ale cztery godziny rozmów to jest dosłownie dramat , ale w końcu coś za coś , prawda , bedzie dobrze bo poprostu musi być ok . to na ten temat wszystko . Z bardziej przyjemnych spraw : dzisiaj walentynki więc wszystkim życzę wymarzonej walentynki . Ase dzisiaj będę jaszcze jakieś dwie godzinki , póżniej mnie już nie będzie w ogóle bo muszę gnac do Olsztyna , nie nie nie nie po to o czym myślicie , to sprawy zawodowe . Pisałas że masz dzisiaj jakąs uroczystość , jeżeli to Twoja osobista to życzę Tobie wszystkiego co naj naj , i wogóle dużo dużo uśmiechu , a jeżeli jest to związane z dzisiejszym świętem to życzę Tobie tej wymarzonej walentynki. Jutro jestem od rana przy kompie (od 8 ) praktycznie do conajmniej 16 , z małymi półgodzinnymi przerwami , więc jeżeli się zdecydujesz to zapraszam . No i teraz jeszcze parę słów o temacie wiadomo jakim , nawiązując do wpisu którejś z osób ,że nie jest normalną rzeczą , moje pytanie do Ase jak wygłąda i następnie napisałem że staram się ją sobie wyobrazić , otóż dzisiaj też o tym myślałem że chyba rzeczywiście pytanie było conajmniej nie na miejscu , otóż nie ,będę dalej uparcie twierdził że to jest normalne pytanie . Dlaczego ano dlatego , takie jest moje zdanie , że jest to najzwyklejsze ludzkie zachowanie , czyli zwykła ciekawośc , jestem pewien że po przeczytaniu tamtych wpisów na temat wyglądu Ase , wiekszość z Was próbowała ją sobie wyobrazić , i gdy opisałem siebie było dokładnie to samo , taka jest przecież nasza natura , jestesmy ciekawi wszystkiego np wszyscy jestesmy co wyniknie z tej całej rozmowy , pewnie niektórzy zaczną zakłady czy Ase da się namówić na randkę , czy może Ase nawet zdradzi albo zostawi męża ......... otóż moi drodzy wyluzujmy trchę wszyscy , przecież co niektórzy już twierdzą że to romans , że my się spotkamy , ludziska może zacznijmy czytać od początku ito uważnie , niech ktoś spróbuje odnależś wpis gdzie proponuję Ase spotkanie , otóż nie znajdziecie bo przecież takiego nigdy nie było a nie którzy twerdzili że dobrze że mu odmówiła , co odmówiła . Ja jestem zdania że gdybym zapytał Ase np jaką nosi bieliznę ( Ase przepraszam ale jest to szczera rozmowa ) albo w co jest ubrana i gdybym jeszcze do tego napisał , że próbuję sobie Ciebie wyobrazić ....... no to to jest naprawdę zboczenie , i myślę że co do tego wszyscy jesteśmy zgodni , czy nie mam racji ? Ktoś ( przepraszam , że nie pamiętam kto ) ale ktoś napisał bodajże wczoraj że to wygląda jak romans - chyba troszkę się zadaleko zapędzamy , a jeżeli tak to ktoś z Was odebrał jeszcze raz przepraszam nie było to moim zamierzeniem . Jeszcze raz chciałbym Wszystkich WAs prosić ale nie o zrozumienie mnie bo to jest temat do dyskusji , ja , moja osoba , ale nie ubliżajcie Ase nie karćcie Jej za to że podjeła ten temat bo Ona nie napisała nic czym mogła by sobie zasłużyć na takie traktowanie , myślę że to chyba nie jest trudne . Zresztą przeczytajcie dokładnie wymianę poglądów poprzedniej nocy pomiędzy mną a \"bo to jest zbok \" (fajny nick) którą zakończyliśmy już bez wyzwisk , bardzo kulturalnie , tak więc piszmy piszmy piszmy ale kulturalniej . Ase jeszcze raz wszystkiego dobrego , mam nadzieję , że jutro rano wspólna pachnąca kawka przy kompie , bardzo bardzo pozdrawiam pa pa do usłyszenia . natomiast do wszystkich Tych którzy na mnie psy wieszają i do tych którzy chcą dać mi szanse , wszystkim wszystkiego najlepszego udanego wieczoru z ukochaną WALENTYNKĄ i miłej nocy . do jutra pa

Gość zanbozzi
przecież proponowałes jej spotkanie jak będziesz w Poznaniu:O A JESZCZE RAZ PYTAM PO CO CI ONA JEŚLI ONA NIE JEST POKROJU DZIEWCZYN Z EROTYCZNEGO A CHYBA TAKIE LUBISZ NAJBARDZIEJ

Jeszcze do Zanbozi (sorki jeżeli coś przekręciłem ) otóż co do tamtych wpisów na erotyku jeszcze raz powtarzam ( zreszta napisałem otym już dzisiaj rano ) sam byłem zdziwiony jak zobaczyłem że ja siętam wpisywałem , naprawdę porównajcie godziny i daty wpisów , tamte wpisy były po moich do Ase tylko bardzo bardzo rozwinięte , oczywiście możesz powiedzieć - ściemnia , ale ja poprostu nie mogę w żaden sposób tego udowodnić i jezeli ktoś choć troszkę też nie spojrzy jakoś inaczej na tamte wpisy to ja tu nic nie wymyślę a jeżeli będę pisał tylko że to nie ja , to nie ja , to nie ja , to ktoś powie - ściemnia bo jakby tego nie napisał to by się nietłumaczył , prawda ? więc tak to wygląda , pozdrawiam , no i do usłyszenia

Kurcze troszkę się mijamy , wiesz sorki ale teraz to ja muszę poczytać wszystko od nowa , chyba coś przegapiłem , wiem że pisałem że często jestem w Poznaniu , że będę w sobotę w Poznaniu , ale to itak się jeszcze nie potwierdziło wiem że pisałem co Ase sądzi lub jakie ma zdanie na temat spotkania dwojga znajomych na wspólnej kawie , ale naprawdę nie przypominam sobie aym Ase napisał że jak będę w Poznaniu to moglibyśmy się spotkać , ale teraz zaznaczam Tobie że poczytam wszystko od pierwszego wpisu może coś przeoczyłem ,tak więc prosił bym abyś poczekał jeszcze z oceną mojej osoby , ok ?

Gość zanbozzi
ja czytałem sobie wszystko i dziś jedziesz do Olsztyna?miałeś iść do kina,co nie?

Gość inii908
a dlaczego ci na tej ase tak zależy??

tak zgadza się miałem iść do kina mam przed sobą bilty 2 kupione bodajże w poniedziałek , tylko że ja mam swoją działalność i Wierz mi że często jest tak że moje plany są zmieniane w ostatniej chwili , myślę że masz jakichś znajomych z własnna daziłalnością i wiesz napewno że na nie jednym jakimś spotkaniu towarzyskim danej osoby nie było , prawda? pomimo wczesniejszych zapewnień o oswojej obecności , natomiast pozwól ,ze jeszcze raz wrócę do tego jak piszesz że zaproponowałem Ase spotkanie , otóż przed tym wpisem czytałem wszystko od początku , narazie zdążyłem do 4 strony , i naprawdę nie ma zadnego wpisu w którym proponuję Ase spotkanie , fakt sama Ase odebrała jeden wpis joko propozycję wspólnej kawy , ale ja nigdzie nie mogę znależć treści w której proponuję Ase wspólne spotkanie . Ach i do Olsztyna jadę z moją Żoną , w ramach walentynek w Ostródzie mamy bardzo uroczystą kolację , ale w Olsztynie będę na 23 odbieram pewną rzecz i wracam

Gość zanbozzi
pisałeś:dobrze ze domyśliłaś sie ze chodzi o nas....a ona napisała że jej głupio sie z tobą spotkac i się trochę boi a ty że może za wcześnie i może do tego wróciż później.Wlaśnie dlaczego ci na niej tak zależy?myslałem że wolisz takie laski jak na erotycznym a ase moim zdaniem jest zupełnie inna.

Gość zanbozzi
vigo>>>>>>>>właśnie na 4 stronie jest o spotkaniu!!

Napiszę raz jeszcze FAJNIE MI SIĘ Z NIĄ PISZE , przecież to nejest real , ani ja jej nie znam ani ona mnie , zresztą jak zwrócisz uwagę to z każdym staram się pisać , i z każdym pisze mi się fajnie , mało tego napewno widziałeś lub widziałaś jak niektórzy mnie wyzywali w swoich wpisach , a ja do końca pisałem kulturalnie i wyrażałem się o każdym z szacunkiem , z Tobą też pisze mi się fajnie , wczoraj w nocy z kimś pisałem , sory że nie pamiętam nicka były wyzwiska pod moim adresem , obrażanie a jak się skończyło ? obopólnym dobranoc i obopólnym usmiechem ( u mnie go nie było ale tylko dlatego że , aż wstyd się przyznać , nie umie wstawiać tych znaczków . Wiesz ale co do jednego jest mi teraz cholernie wstyd , jak Twój przedmówca ( zcałym szacunkiem dla niego ) zarzuca mi że zaproponowałem Ase wspólne spotkanie , przesledziłem wszystko do końca 4 strony , to jest mi cholernie wstyd za te pierwsze wpisy do Ase pozwól że nie będę ich przytaczał , ale szczerze to powiem sam sobie - żenujące to było . pozdrawiam

Tak ok jest o spotkaniu , ale ja Ją pytam jakie jest jej zdanie na temat spotkania dwoje znajomych na kawie , prawda ?

Gość zanbozzi
no czyli proponowałeś jej spotkanie? dla mnie to nic złego a pytam tylko dlatego że dziwię się że ase jest według ciebie taka fajna skoro chyba wolisz laski z erotcznego?a jak czytam wypowiedzi ase to ona jest zupełnie inna.kurde się sam w niej bym zabujał....