Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Skupiam się na Twoim nicku ... Conan :-o Chyba masz mnie za jasnowidza, ale cóź... Postawiłam Ci teraz karty... Karty ponownie pokazują to samo... Że jesteś serdecznym i fajnym facetem i znowu ta kobieta... Ta sama karta... Która dosłownie ma następujące znaczenie : Przyjaciółka, narzeczona, dziewczyna. Kobieta która sprawi ci radość i pomoże w kłopotach. Ma naturę kobiety romantycznej, uczuciowej. Może dać dobrą radę.

Iwona 06.10.82 Co do pracy to widzę, że wszystko powinno być dobrze, bo życie zawodowe wyszło nieźle... Ma iść w dobrym kierunku :) Co do życia uczuciowego w najbliższym czasie wszystko jest troszke zagmatwane...

Wioletta 19.07.78 Wyszło dużo miłości i korzystne załatwienie wszystkich spraw urzędowych!

Gość barbarella elwirka
mam pytanko-czy w tym roku poznam ciekawego mezczyzne ktorego pokocham i on mnie tez?

Emilia tak... Masz jakies pytania? Wyszła Ci akurat karta która ma chyba z 15 znaczeń :D

barbarella elwirka Widze na ten rok szanse na miłość ! Trzymaj się rzeczywistości i nie dawaj ponosic się emocją... I tak, będzie czuł to samo co Ty. Byćmoże będzie on z innej miejscowości.

Gość barbarella elwirka
a co mnie spotka ciekawego w tym roku?

Mam pytanie, kiedy zajde w ciaze? Wyjde za maz za swojego partnera? Bedziemy szczesliwi? Jakiej plci bedzie dziecko? Data ur. 20.12.1982, jego - 05.08.1976

gosia225 Czeka Cię jakiś szczęśliwy przypadek :) Nie wiem czy to coś wielkiego, ale bedzie to pozytywne. Widze też, że będzie Cię jednak coś trapiło...Jakieś uczucia w Tobie o których naprawde warto będzie pogadać z kimś bliskim... Bo nie ma się czego wstydzić. Pozdrawiam.

kamila82 Na razie wasz los nie jest jeszcze przesądzony..Nie wiem czy wyjdziesz za niego. Karty jednak radzą abyś się nie kłóciła. Niestety będzie ryzyko nieporozumień między wami.

Gość mkojiuhyg
hej ezoteryczna-czy ty jestes tez beatrycze i inne wrozki,ten sam sposob pisania!!!!no nie moge!!!

Łuukaszzzz Co do finansów to wszystko na przyszłość wychodzi dobrze :) Może jakiś wyjazd... W każdym bądź razie wszystko rokuje dobrze... A dzieci... Nie wiem kiedy, ale pierwszy- syn.

Gość mkojiuhyg
tylko nie rozumiem po co sie podszywac pod tyle nickow?

Hmm, nie. Jestem kimś innym. Ale korzystałam z usług tych Pań. Niestety mylisz się. Przykro mi.

mkojiuhyg Tylko nie rozumiem jak możesz myśleć, że komuś chciałoby się pisac w 50 tematach i odpowiadać tylu ludziom na raz.. Najwyaraźniej się nigdy za wróżenie nie zabierałas i nie wiesz jak to wykańcza ;)

Gość mkojiuhyg
podobno wrozki nie maja zycia prywatnego!!!i to sie zgadza!!!non stop w kompie!tylko po cholere?

Gość mkojiuhyg
skoro to wykancza to podwojnie nie kumam?

Gość mkojiuhyg
ezoteryczna jestes pracocholikiem-sluzacym innym,no chyba!!!:))

Gość mkojiuhyg
no to powodzenia w wolontariacie ludzkosci!🖐️

Paulina 31.12.88 i Damian15.01.87 Oswiadczyny troszke daleko.... Ale jest miłość !! Prawdziwa :)

Gość gdzie jestes jarku
a o tzw życiu osobistym żadnych zmian ? :( buuuuu

Gość sajla
jak widzisz ten zwiazek ja: 02. 02. 1985 on 25. 04. 1980 widze ze ty nie spisz wiec moze mi powieiesz:)