Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama... ehh...

narzeczony/zdrana- co z pierścionkiem?!

Polecane posty

mozliwe mozliwe... po upojnej nocy jestem nawet w stanie powiedziec kobiecie, ze jest w pierwszej dziesiątce najlepszych w łóżku kobiet, ktore miałem :P:P

Stać... nawet na duzo wiecej.... potrafie byc naprawde bardzo słodki... jesli moge liczyc na wzajemność :)

komiczny ale nie nalezych do tych poetow wierszokletow ktorzy to o gwiazdkach na niebie, aniolach i lazurze oczu klepia zeby sie wydac romantycznymi ? :P

komiczny ale nie nalezych do tych poetow wierszokletow ktorzy to o gwiazdkach na niebie, aniolach i lazurze oczu klepia zeby sie wydac romantycznymi ? :P

nieeeeee chyba, że dla jaj i to tak, że po jednym zdaniu wymiękam... moja słodkosc nie przejawia sie w pitoleniu takich bzdetów... ja tego nie lubie, kobiety z ktorymi sie spotykałem tez, wiec bylo ok :)

Nefa - taki typ "słodki skurviel" :P - kojarzysz? taki też czasem bywam... ogolnie to prezentuje bardzo szerokie spektrum zachowan, ale romantyk sie w to nie wpisuje.. choć raz moją lubą wzielismy sobie skrzypka do stolika i udawalismy scenę z makarone - z "zakochanego kundla" :D - tak sie posmialismy przy tym, że sos od carbonary był na całym stole :D

Kojarzę:D:D I co gorsza.. lubię ten typ:D Nieźle.... kelnerzy mieli ubaw:D Cóż kiedyś usiłowalismy odstwić scenę z lodówką z 9 i 1/2 tygodnia ale nie wyszła bo sie koty zainteresowały:D:D a ja popłakałam ze smiechu jak oburzony Filemon siedział miałczał:D

Gość po ccco
sie zareczalas dziewczyno w wieku 23 lat? naprawde nie wiem czy juz nie masz co robic w zyciu i ze soba ? ciesz sie, ze facet okazal sie durniem i zajmij sie czyms bardziej adekwatnym dla swego wieku niz malzenstwo

Nefa - Filemona deprawujesz :P A załatwisz chłopakowi co jakis czas jakąś laseczke, zeby sobie poużywał, czy wykastrowałas bidule?

Gość po ccco
no tak, tak jesli ktos czyta temat i odpowiada to nie od razu spostrzega ze oto komiczne team znowu rozwala topik ;) i temat juz nie jest na temat

O ile wiem, nie masz żadnego:P:P A wizja wiecej niż 3 kotów mnie powala... w świeta była córka ze swoja kotką... omg!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po ccco
jak ja widze takie problemy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gdybym miala czarnego nicka to moja stopka brzmialaby "Z przyjemnoscia dopierdalam ofiarom losu" ;) to sa problemy na zamowienie

nie mam kota, ale w moim przypadku 20 razy wiecej kotów nie stanowi problemu :P

Gość po ccco
aha - a propos "tematu" nienawidze kotow. nigdy w zyciu chyba zadnego nie dotknelam one wydaja sie takie bezduszne i bezmyslne to nie o tobie kotko :D

Dobra juz przestancie z tymi kotami :P Powiedzcie mi lepiej jakiego batona mam sobie kupic bo bede wracala busem do domu (1h drogi) i zamierzam sobie umilic ten czas piatkowego popoludnia czyms slodkim :) Co jest pyszne i absolutnie orgazmogenne? :P

Gość po ccco
jest wielki post kup sobie batona z prochu ;)

:P:P:P:P:P Kiedyś będziesz miał kota, zobaczysz:P A co lubisz? - zapytał Ricewind Śmierć zastanowił się chwilę. Koty- powiedział. - Koty sa miłe. :D Terry Pratchett Świat Dysku