Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

ja na leże do osób które niczego sie nie boja i zawsze ide na calosc

hmm... mozze to jest faktycznie najlepsze rozwiazanie... trzeba bedzie przy nastepnym spotkaniu pogadac o tym;) i bardzo dziekuje za rade:*

zobaczymy co z tego wyniknie;) a na razie musze leciec, zrobic zakupy, bo w lodowce mam tylko swiatelko;) wiec zycze milego popoludnia:)

haha no bo obie na 7 w pracy no to cafe w pierwszej kolejności :-) haha a czemu humorek taki sobie?

wieszco bylismy wczoraj w tym kinie...niewiem cos sie dziwnego dzieje miedzy nami...jakos tak niemamy oczym ze soba rozmawiac tak szcztucznie jets...potem pojechalismy na mały seksik niby tez bylo ok ale nie usłyszalam od niego zadnego milego slow...spytalam sie tylko czy jest ze mna szczesliwy powiedzial ze tak...ale mnie to jakos nie przekonuje.. fakt ma duzo pracy ostatnio dzis za granice wyjezdza na 3 dni , wczoraj jakis przybity byl...niewiem moeil ze jest zmeczony, nie wyspany ale niewiem czy mozna to tak wytlumaczyc...boję sie:(

u mnie wczoraj moj jak wocilam z pracy to ani słowem o kłotni sie nie odezwal jakby jej wcale nie było takze spoko :-) fajnie było no a wieczorkiem seksik :-) dzis 31 dzien cyklu, ciekawe czy dostane okres, ale czułam juz przedwczoraj takie bóle jak przy okresie wiec pewnei dostane, choc przy ciazy tez tak brzuch boli

ja jestem bardzo wrazliwa ale jak czuje ze w sumie zadnego cieplego slowa mi nie powie to ja sie nie umiem narzucac z uczuciami...nie jest osatnio wylewny jesli chodzi o uczucia...mam ochote napisac mu smsa z rana ale niewiem co moge mu napisac takiego miłego?

wiesz co moze faktycznie jest zmeczony, moj teraz jest na chorobowym od dłuzszego czasu i jest inaczej, jest wypoczety, seks codziennie, gotujee sprzata a jak pracował to wiesznie zmeczony seks zadziej, nic mu sie nie chcialo

ja tez tak mialam ze brakowało mi miłych słow ciagle pytalam czy napewno mnei kocha bo wlasnie czułam ze sie mna znudzil no ale potem si eokazało ze to naprawde zmeczenie praca no i stres moze napisz mu jakis wiersz miłosny :-)

wiesz jak bardzo bym chciala zeby tak bylo.... wierszy to nie bede pisac bo zadna ze mna poetka:D dzis wyjezdza dopiero sie zobaczymy w niedziele..a ja bym chyba chciala z nim porozmawiac...ale tak dlugo czekac...

i co napsize mu? ogladam wlasnie zdjecia od dziewczyn normalnei sie nie moge napatrzec na Benia Myszki:-) taki słodki ze.........

a mam takiego smsa na dziendobry....wysle...zobaczymy co odpisze bo chyba niema co powaznie pogadac przez smsy o nas??

wieszco ty masz wieksze dos. zyciowe powiedz mi jak moge sie go spytac czy jest ok ale delikatnie i tk z rozwaga?

hmm nie wiem na jakim wy jestescie etapie czy mozesz pytac wprost bo ja bym wlasnie tak zrobila, ze ostatnio czujesz jakby cos było nie tak i wolałabys weidziec

szczerosc jest najlepsza ale z drugiej dtrony jak to wczoraj mowilysmy nam sie wiele rzeczy wydaje, wyolbrzymiamy i szukamy dziury w całym, no ale jesli naprawde widzesz ze cos jest nei tak to zapytaj go wprost

witam ja na nogach od 6 bo synus I maż mi pijechał w interesy synus sniadako , siku , kupai spi a ja buszuje po necie

boże co za pogoda wije jak diabli i zimno dzis nici ze spacerku :(