Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

no widze ze ja dzis pierwsza:D nogi mnie dzis bola i miesnie bo od niedzieli chodzimy na kurs tanca a po zimie nie rozruszana jestem:P jeszcze mało tego cos mnie prawa nerka boli no chyba to nerka wygrzewam ja..no dzis mniej troche ale chyba ja czuje:(

czesc ale psakudna pogoda :P jak sampoczucie ??? u widze u agacjone liche ja nawet mam dzis werwe ugotowalm juz obiad :D i teraz kombinuje co by dalj ach i musze szukac chomika bo mi uciekł w nocy

czesc myszka:) no samopoczucie troce lepze bo wlasnie buleczke slodka wciagnelam...a mialam sie odchudzac:::::P siedze tu sama bo jakos tulipanke dzis wyjatokwo sie nie odezwal: a co dobrego zrobilas na obiad?:D

a krupnik i bitki ze schabu wieprzowego oczywiscie zimniaki i surówke

oo krupniku na cielecinie to ja bym zjadla...z miłą checia jeszcze jak takie zimno na dworku.. ale cos cisza sie robi na tym topicu naszym

czesc dziewczyny🖐️ kurcze zawalili mnie dziś robota :-) u mnie dobrze, no pogoda naprawde paskudna :-( juz mi sie wiosna marzy zaraz biore sie za sniadanko,mam rogalika z czekolada :-)

no czesc tulipanek wreszcie sie pojawilas:D ka juz zjadlam buleczke z marmolada a myszka mi zrobila ochoty na krupnik taaaaki cieplutki....mniam mniam::D

no zupke to tez bym chętnie jakąś zjadła :-) myszka -----------podziel sie z nami:-)

dziewczyny jak mi sie dzis niechce tu siedziec...ziewam ciagle jakas niewyspana ostatnio chodze.... tak bym sobie w łóżeczku polezala....:D i to jeszcze z moim słońcem:D

co to za zwalnianie sie?? a ja??? musze tu siedize :-( a to fajnie masz jak nie chce Ci sie siedziec to sobie idziesz:-)

hehe dzile sie zupką boi łasnie ją jem :) my dzis mamy zły dzien Benio rozdrażniony na maksa ie chce spac dopiero mi usnął :O

he hej ja juz w domku jeszcze u kolezanki bylam a teraz sobie jem cieplutki obiadek i zaraz sie kłade do łózia:D

dzien dobry drogie panie :) dzis ja pierwsza :D u nas spoój i cisza :p nawet nie mam czasu sie kłocic z meżem bo go nie ma :( a mały rozrabiaka szleje

hej hej ja juz na równych nogach...od rana ale dzis humorek dopisuje bo wreszcie jestem wyspana wczoraj całe popoludnie spalam i noc wreszcie jst ok:D

o matko ja tak spałm w ciązy ale to było dawno :D teraz rozrabiaka do 21 nie spi i od 6 wariuje

myszko jakie dawno temu....co ty opowiadasz???? ja w ciazy nie jestem ale ciagle jestem nie wyspana...jak nigdy:D siedzi we mnie taki leń ze hej...:P

no pewnie ze szybko ale ostatnio wogole czas pedzi nieubłagalnie... ja po sobie widze jak wszystko sie zmieni...niedawno pamietam moje słońce poznalam a w sobote mija 8m-cy jak jestesmy razem.... tulipanke chya znowu zawalony pracą i niema czasu na caffe.....::D:D

no chyba ma sporo pracy :) ja pozniej tez znikne idze na spacer jak syn sie wyspi :D no nam mineło 2 lata jak jestsmy razem

czesc dziewczynki🖐️ :-) no tak- zawalona robota jestem:-) za oknem słoneczko pięknie świeci , przeszłabym sie na spacerek:-) u mnie nic nowego, w domu dobrze :-)

Czesc dziewczynki 🌼 Przepraszam za dluzsza nie obecnosc, ale wlasnie zaczal sie sezeon w mojej pracy i mam urwanie głowy :( Melduje sie ze zyje i wszystko ok. Pozdraiwam

witam słodka my chyba nie mielismy okazji porozamwiac ze soba ale mimo to pozdrawiam mi tez sie niedlugo zacznie sezon..jeszcze narazie spokój...pred burzą:D

no witam założycielke topiku, juz myslalam ze sie nie pojawisz juz tutaj pisz co i ciebie ja zaraz mykam do odmciu i odezwe sie jutro

witam no wreszcie piątek :-) ja zawalona robota dalej zwłaszcza ze w poniedzialek chce wolne na to USG :-) ale jakos dzis sie zle czuje, mam akie dzwine uczucie lęku, zdenerwowania :-(

a czym poddenerwowana...czyzbys sie czegos spodziewała?:) a mnie cos chyba nerki bola...to chyba to niewiem...tak mnie co jakis czas moze nie zakuwa ale jakby mnie cos zapieklo na wysokosci łokcia na plecach??niewiecie co to moze byc?:(

no wlasnie nie wiem czemu tak czuje a to co Ciebie boli to moze jakiś nerwobole?? mnei wczoraj jajniki cos bolaly-cału brzuch przez to a dopiero co mi sie okres skonczył-co o tym sadzisz?

wiesz ja to z reguły sobie znajduje jakies chorob...ale teraz to mnie podpieka toche i w poniedzialek ide juz badanie moczu zrobic i zobaczymy a niemsz teraz jakos połowy cyklu??bo ja mam teraz i dzis mnie tak jajniki kuły i tak planuje moze by co dzis wykombinowac??:D

no wlasnie mam dopiero 6 dzien cyklu, 2 dni temu skonczyl mi sie @ i nie wiem czy juz jajeczkuje czy co??? o teraz tez poczułam z lewej strony.....hmm a Ty kombinuj kombinuj, ja też będe od dzis, zeby nie przegapic :-D hahahahahahaha