Magdalejna 0 Napisano Luty 11, 2008 Fat Cat powiedz czy w ciagu tych 5 miesciecy co schudlas to mialas jakies dni gdzie jadlas wiecej niz zapotrzebowanie kaloryczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Nelly_ 0 Napisano Luty 11, 2008 gratuluje dobry sposób :) jednak ja schudłam w miesiąc 6 kg na czym polega moj spowó taka jak ty uwazam co jem ale bez przesady (poZwalam sobie na małe słodkie co nieco ) i regularne codziennie ciwcze!!!! sama dieta jest ok ale połączona z ćwiczeniami daje o wiele lepsze efekty!! i nie przejmuje sie pogodą ćiwcze w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Luty 11, 2008 FatCat-wielkie gratulejszyn :D bardzo ladny zadek ;) natomiast z przykroscia musze stwierdzic, ze u mnie jedzenie bialego pieczywa w ogole sie nie sprawdza. Bylam na takiej bardzo racjonalnej diecie przez 3 miechy i polecialo 0,5 kg...teraz generalnie jadam sporo masla, oliwy, nie gardze od czasu do czasu tlustym miechem, tne za to wegle proste ile sie da. I taka dieta na mnie swietnie dziala. Pisze to po to, zeby usiadomic wszystkim odchudzaczkom, ze nie ma jednej niezawodnej metody odchudzania, trzeba poobserwowac swoj organizm i wtedy dopiero brac sie za dietowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*layla* 0 Napisano Luty 11, 2008 FatCat normalnie jesteś moim guru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Luty 12, 2008 odpowiadam dopiero teraz - bo nie mam neta zazwyczaj:( zdarzało mi sie przekraczac zaplanowaną ilość kcal do spożycia - zwłaszcza przed kresem trudno mi było sie powstrzymac - ale nie byly to jakies \"napady\" - ot co, po prostu - mowilam sobie: dobra dzisiaj sobie troche pofolguje i np na kolacje zjadłam sobie tosta z miodem i kakao do tego,lub troche frytek z chlopakiem (on ciagle smazy frytki - bo uwielbia), na jakis spotkaniach rodzinnych kawalek tortu itp. nie glodzilam sie to tez nie mialam ochoty na pochłonięcie całej lodówki:) a co do sportu - to ja jestem totalna kaleka - nigdy nie bylam wysportowana. lubie maszerowac szybkim tępem po parku oraz pływac - i tyle. no a z porad to powiem tylko ,ze myje sie rękawicą sizalową - totalnie usuwa cellulit i kosztuje tylko 5 zl (dostępna w każdym markecie na stoisku z kosmetykami,gąbkami itp oraz w rossmanach). do tego jakis kremik na cellulit - ja używam tego z oriflame. świetny tez jest piling z kawy oraz okłady z olejku cynamonowego. pozdrawiam was serdecznie i życze sukcesów!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaneta21 Napisano Luty 12, 2008 hej dziewczyny ja jestem po ciazy mam 167 cm i 62 kilo ale te cholerne boczki co zrobic zeby zniknely?????? dodam ze przed ciaza wazylam 56-57 kilo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmazynek Napisano Luty 17, 2008 jak wyscie tam to zdiecie obejrzaly bo po wklejeniu adres strony pokazuje srona glowna tego fotosila. a po zarejestrowaniu sie specjalnie tez sie zdiecie nie pokazuje:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fatcat ma Napisano Czerwiec 13, 2008 naladniejsza figurke z dotychczas pokazanych zdjec na forum! I to bez cwiczen!!! taka delikatna drobna dziewczyna, super! gratki fat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudełko 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 FatCat------łooooooooooo...............jakie zdjęcie, ja też tak chce!!! nieźle Ci musieli ludzie nagratulować:) respect:) świetnie wyglądasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak zareagowali Napisano Czerwiec 13, 2008 znajomi jak chudlas? kolezanki zazdroscice pewnie nie szczedzily slow w stylu "ale co cycki zmalaly" albo "faceci wola grubsze" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudełko 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 a właśnie, jaki rozmiar spodni nosisz? wiem że są różne rozmiarówki, ale tak najczęściej to jakie kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie do FC Napisano Lipiec 27, 2008 FatCat czy Ty pracujesz? Jeśli tak to w jakich godzinach i co jesz w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoxooo Napisano Lipiec 27, 2008 fat cat kłamie,dokladnie pamietam ale nie moge teraz znalezc jak mi radziła chudnąć:to co proponowala to byla glodowa a ona tu wkręca ze jadla chleb ,ziemniaki i chudla,fat cat do kogo ta mowa? bierzesz nas za durniow ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nneley Napisano Lipiec 28, 2008 fat cat moze masz jakies fotki calej sylwetki przed i po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Lipiec 29, 2008 oj dziewczynki,dziewczynki - jaki miałabym cel w tym żeby wszystkim wmawiac - jedzcie normalnych 5 posiłków, nie przegładzajcie organizmu a schudniecie? misja tuczenia świata? dajcie spokój. dalej tu jestem, juz prawie rok, wage trzymam, w szpitalu dla anorektyczek nie ląduje więc co? może po prostu mam racje? tylko czemu was tak to wkurza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Lipiec 29, 2008 nneley - daj maila, to prześle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oj kotku Napisano Lipiec 29, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3750653 To już poprzedni topik Ci nie wystarcza ? Nie przesadzasz z ta autoreklamą ? Jasne, gratulujemy, podziwiamy, zadrościmy i życzymy dalszych sukcesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Lipiec 29, 2008 to nie mam prawa się bronić jak się ktoś do mnie przypieprza? to jest forum dla wszystkich i mam tu prawo być i wypowiadać się tak samo jak inni autoreklama? sorry ten topik jest stary - dyskutuje z tymi,ktorzy mają na to Ochotę a zdjęcia juz dawno usunęłam wiec wybacz:pfff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oj kotku Napisano Lipiec 29, 2008 I potrzebujesz się dowartościować. I jakoś ten czas spędzić. Rozumiemy. Wspólczujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Lipiec 29, 2008 ja się nie czuje odpowiedzialna za całą kafeterie. jedyne na czym mi zależy to pokazanie, ze można schudnąć i to dużo w sposób normalny. dlatego dalam swoje zdjęcia. wiekszosc kobiet uważa, ze tylko drakońskie diety skutek odnoszą - to nie prawda. mój przykład jest trochę ekstremalny - przyznam. ale chodzi mi o obalenie mitu ,ze tylko głodujące są chude. nie chce ustalać kanonu piękna. każdy ma swój. ja lubię siebie taką, inne dziewczyny wolą siebie z bardziej wyrazistym biustem w wersji kobiecej. i okej. moje wypowiedzi są skierowane do tych dziewczyn ,które męczą się z sobą, głodzą,wydają pieniądze na wspomagacze, wymiotują lub kompulsywnie się objadają. sama taka byłam i wiem ,ze naprawdę traciłam już nadzieje, ze kiedyś może być inaczej, tzn ze bede mogla jesc i cieszyć się jedzeniem oraz dobrze wyglądać. wszędzie powtarzam ze 5 posilkow dziennie, ze śniadanie trzeba jesc, ze można jesc kolacje o 21, zęby nie unikać białego pieczywa a jedynie tego nieszczesnego tłuszczu - ja go nigdy nie wyeliminowałam. pisząc ze nie jem "tłustych rzeczy" miałam na myśli ze unikam smażonych kotletów, zasmażkowych sosów, jakiś tłustych kiełbach, pączków, masła,margaryny itp. podsumowując: na kafe jest tak ,ze w zaleznosci czego szukasz, to znajdziesz. jeżeli jakieś dziewczyny szukają potwierdzenia, ze trzeba być za chudym, to wyciągając moje zdjęcia z kontekstu całej mojej diety,znajdą potwierdzenie. jeżeli natomiast chcą dowodów na to ze racjonalna dieta przynosi efekty, rowniez będzie to zawarte w tych fotach. nie chce nikomu robić krzywdy, świata niestety nie uleczę. ps. mysle, ze i tak te ,ktore uwazaja ,ze wygladam ok juz wcześniej miały wyrobiony taki gust. wiekszosc pisze - jestes juz za chuda, ale podoba mi się sposob w jaki schudłas. i własnie o TEN sposob mi chodzi. mam nadzieje ,ze mysla - "skoro ona racjonalna dietą schudła az tak ,to co za problem dla mnie pozbyć się moich zbędnych kg" (i wcale nie majac na celu dorównac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Lipiec 29, 2008 a gdybyś sobie poczytała ostatnie kilka stron topiku o zdjęciach zauważyła byś ze już dawno gadamy o różnych sprawach i nikt dawno zdjec nie komentuje. ps. ja nikogo nie atakuje - nie wiem po co ci to potrzebne. mam się przestać wypowiadać i popłakiwać przed kompem czy zarumienić i zawstydzić? jaki jest cel bo nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajko i kokosz Napisano Lipiec 29, 2008 masz racje autorko, ja tez schudlam dopiero jak przestalam byc na tych glupich dietach i po prostu zaczelam normalnie jesc: tzn kiedy jestem glodna, a jak zaspokoje glod to przestaje jesc, nie musze wciskac nic na zapas, bo np potem juz nic nie bede mogla zjesc czy tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nneley Napisano Lipiec 29, 2008 fat cat to moj mail livt@gazeta.pl jesli mozesz bardzo prosze o te fotki, byc moze stana sie moja motywacja, bo wiesz inaczej czytac ze ktos schudl a co innego zobaczyc efekt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ypypup Napisano Lipiec 30, 2008 fatcat jestes dla mnie ikoną piękna-mam 176 cm wzrostu i dążę do wagi 50 kg jeszcze tylko 2 i bedzie git:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_pytająca Napisano Sierpień 10, 2008 po jakim czasie doszłaś do wagi 61kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondusiaaaaa Napisano Sierpień 17, 2008 hej fatcat mam prosbe mogłabysmi przesłac na meila kilka swoich zdjec bo bardzo ciekawi mnei efekt Twojego odchudzania bylabym Ci bardzo wdzieczna bo domyslam sie ze super wygladasz :) z góry dzieki :) moj meil ; - " totylkoja881@wp.pl " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OUPiS Napisano Grudzień 8, 2008 fajny topik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysol Napisano Styczeń 25, 2009 Hej, witam Fat Cat, czy wchodzisz jeszcze na to forum i swoj topik? Bardzo bym chciala Cię poprosić o parę przykladowych menu i odstępy godzinne w jakich jadlaś. Widzialam twoj topik juz jakis czas temu, twoje zdjecia także i świetnie wyglądasz, wtedy nie potrzebowalam schudnąć bo bylam zadowolona z mojej wagi 43/ 158, ktora osignęlam po diecie warzywno-owocowej, niestety po wakacjach przytylam do 49 i nijak nie mogę tego zrzucić. Proszę o przykladowe menu i jakieś slowa motywacji jesli to dla Ciebie nie klopot. Bardzo cenię wszystkie Twoje rady i komentarze, pozdrawiam serdecznie. Moj mail saintmarta@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malawka Napisano Marzec 5, 2009 FatCat, trzymasz wagę? Odezwij się czasem... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starbukcs_ Napisano Listopad 16, 2009 FatCat , co u Ciebie? utrzymujesz dotychczasowa wage? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach