Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Blueberry

Zaczynam diete i bieganie jakie kosmetyki polecacie?by skóra nie byłą wiotka?

Polecane posty

Gość ananulka 24
moege sie dolaczyc tez zaczynam diete zawsze razem lepiej

czesc Ananulka :) a ile wazysz? i jaki jest Twoj cel? co ? ja mam 70 kg, przytylam pewnie z 10 :( czuje sie strasznie :( nie wiem, tez czym zaczac pielegnowac skore by jej nie zaszkodzic podczas diety :( ale sama nie wiem juz skad brac sile przede wszystkim psychiczna do tego ...

Gość ananulka 24
podaj mi swoje gg ok

Gość ajattara84
to zalezy jaką kasa dysponujesz...ja w każdym razie ze swojej strony polecam balsam eveline 3d niedrogi i nawet jezeli genialnie tam mi nic nie wyszczuplił czy ujędrnił to skóra jest cudownie gładka:D uwaga chłodzi, zimno sie po nim robi, a przynajmniej mi. nie polecam Lirene natomiast serii takiej pomarańczowej. Miałam całą tj peeling, żel i balsam i za taką kase to sie wiecej spodziwałam przy systematycznym używaniu. Ziaja jest fajna. Seria pomareńczowa na cellulit i to nowe masło ujędrniające w takim czarnym słoiczku. A tak szczerze to najtańszym i najlepszym sposobem na jendrną skóre są zimne prysznice albo lodowate...najpierw to było straszne, ale pózniej można nawet odczuwać z tego przyjemnosc...w każdym razie nic mi tak nie pomogło jak to....a już jest -13 kg na wadze u mnie wiec troche z tą skórą sie namęczyłam:D

dziekuje :) a powiedz jak te prysznice?jakos na zmiane?jakis peeling do tego ? wiesz, sama nie wiem juz jaka kasa dysponuje :* jedno jest pewne - mam cellulit i rozstepy :)

Gość ananulka 24
n oki ja waze 65 kg przy wzroscie tylko 169 zawsze bylam taka drbniutka a teraz jestem jak paczek mam brzuch jak w ciazy i wielka dupe az zal!!!!

Gość ananulka 24
sorki przy wzroscie 160!!!!

No co Ty :( Ty to jestes pikus przy mnie :( ja sie okropnie roztylam,ale to dlatego,ze sie nie pilnowalam przy braniu pigulek i zarlam :( no i co najgorsze, na noc :(

nooo, uff... w sensie nie zebym byla zadowolna,ale teraz sie to troszke rozjasnia, a z jaka dieta startujesz?

Gość ajattara84
róznie to pisza na ten temat ja poprostu polewałam ciało intensywnym strumieniem zimnej albo pózniej lodowatej wody po normalnym prysznicu albo kąpieli...tak na zakończenie można powiedzieć...a co do peelingów mysle że równie dobry efekt daje wymasowanie ciała szorstką rękawica z dodatkiem zwykłego żelu do mycia ( pózniej ewentualny balsam ujędrniajacy działa lepiej;D) Lepiej zainwestować wiec w jakiś balsam niz np w żel o pseudoujedrniajacych własciwościach:)

Gość ananulka 24
jaka diete zamierzasz stosowac ile jesc?

Gość ananulka 24
ja taka z lekka drastyczna tzn malo jest duzo cwiczyc

aha , wiesz co, ja z regulu uzywam peelingu :) na szorstkiej czesci gabki :( tylko,ze mam sklonnosc do pajaczkow no zbyt czeste uzywanie moze zaszkodzic :( ANANULKA => wiesz co,ja nie polecam bo kiedy probowalam, wiesz moja kolezanka, zaczela taka 10 dniowa, rygorystyczna i spadlo jakies 5kg, ale wcale jakos nie bylo widac, oprocz tego,ze sie meczyla :( spadla na wadze, ale wizualnie nic:( ja kiedy mialam kg mniej jak mialam normalne wage, wiesz no jakos 64 a potem 62-3 , minimalna roznica, a spodnie 2 rozmairy mniejsze :( dlatego ja startuje ze zdrowym zywieniem, poczytaj na forum - diety :)

Gość aniaaniaania
Hej. Pół roku temu ważyłam 67 kg, teraz ważę 47 mam 165 cm wzrostu. Żadne kremy nie pomogą na ujędrnienie skóra tak jak ruch, ćwiczenia. Polecam przede wszystkim super ćw ujędrniające - callanetics, są genialne. Zaczęłam się odchudzać w pod koniec wakacji, które totalnie mnie zdołowały, wyglądałam jak baleron we wszystkich bluzkach, o spodniach już nie wspomnę. Nie polecam aż takiego szybkiego chudnięcia bo skóra będzie po prostu wisieć. Moja koleżanka schudła w miesiąc 12 kg ale skóra na brzuchu pomarszczona, na udach to samo i co najgorsze na rękach, wstydzi się nosić bluzki z krótkim rękawem. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Acha polecam też peeling kawowy :)

Gość ananulka 24
a cwiczenia jakie chcesz stoswac?

wiem, wiem,ze cwiczenia to podstawa?a gdzie znajde informacje o cwieczeniach proponowanych przez Ciebie Ania? ananulka ja narazie bieganie :)

wiesz co, wiem,ze bieganie pomaga - bo moja siostra biegala i efekty bylo moment widac, moze czasem jakis basen i sauna :D z ukochanym :D a kolejna sprawa, moja kondycja to jakas porazka, odkad studiuje i nie ma wf - masakra ...

Gość aniaaniaania
peeling kawowy, wiesz jak się robi? do tego jakiś balsam ujędrniający - ja używam dove, najlepszy jak dla mnie spośród wszystkich których używałam a od pasa w dół stosuje eveline 3d taj jak ajattara84 :) skórę mam jędrną

nie wiem jak sie robi taki peeling :( ja mialam garnier jakis lepki tak ale zapach fajny :( no i uzywalam tego eveline,ale czy ja wiem czy takie cudo :( to takie serum tak?

Gość aniaaniaania
oj schudniesz! czemu sądzisz że nie?

Gość aniaaniaania
a co do peelingu kawowego to tak: pare łyżek kawy zalewasz wodą ale tylko tak aby powstała papka do tego dodajesz 2 duże łyżki oliwy z oliwek możesz dodać jakiegoś balsamu ujędrniającego czy coś polecam ten peeling mi cellulit bardzo się zmniejszył jeszcze wtedy gdy byłam grubsza a teraz nie ma go wcale :D trzymaj się!

a jak kawa?taka fusiara czy rozp.?yhm.. wiesz czemu? bo chcialam sprobowac z ta dieta nielaczenia, ale ja mam generalnie zawsze wrazenie,ze ja nigdy nie schudne :( ze tylko bede gruubbaaa, ze na buzi zawsze beda pryszczem a celulit mnie zabije :(