Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Blueberry

Zaczynam diete i bieganie jakie kosmetyki polecacie?by skóra nie byłą wiotka?

Polecane posty

Gość No coż
to nie kosmetyki tylko masazyste polecam:)

Gość aniaaniaania
kawa sypana, nierozupszczalna, żeby fusy były ;d tez miałam takie wrażenie tym bardziej że stosowałam dużo diet-cud po których rzucałam się na jedzenie i tyłam tyłam tyłam no ale w porę sie ogarnęłam:) trzymam za Ciebie kciuki

Gość aniaaniaania
jadłam ok 100kcal dziennie ale jak zjadłam np 1400 to nie przerywałam diety tylko po prostu następnego dnia starałam się jeść mniej jadłam dużo warzyw, owoców ogólnie zmieniłam nawyki żywieniowe

Gość aniaaniaania
ok 1000 kcal :D

Gość aniaaniaania
mój dzień wyglądał np tak Śniadanie 2 kanapki: -chleb razowy -masło -jakaś wędlina/twarożek/jajko -kawa z mlekiem i 1.ł cukru Obiad zupa, jakieś chude mięso (ziemniaki jadłam sporadycznie) Kolacja tez jakieś kanapki w międzyczasie jakdłam owoce, piłam kawy, jadłam jakies sałatki no i nie było problemu, nie chodziłam głodna, smutna. A no najważniejsza kwestia godzina ćw dziennie:)

Gość aniaaniaania
ok 5 miesięcy. Zasady hmmm jesli zjesz te 200 kcal więcej to nie rzucaj się na więce z myslą "no przeciez i tak juz nie jestem na diecie bo zjadłam więcej" tylko trzymaj ja dalej od jutra. A no i ĆWICZ

Gość aniaaniaania
to zostaje Ci tylko i wyłącznie zaakceptowanie siebie taka jaka jesteś i tyle

vichy lipometric. drogie ale efekt jest genialny. dodatkowo znika cellulit. no moze nie znika ale jest bardzo malo widoczny a skora jest taka jedwabista.naprawde warto wydac ta kase,

nieche :( bo nie podobam sie sobie, ale ja jestem osoba tak zabiegana, ze trudno to wszystko tak uregulowac :(