Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----------------------

HOBBY I Zainteresowanie MAMUSIEK

Polecane posty

Gość -----------------------

Czym sie interesujecie i jakie macie hobby (oprócz dzieciaczków oczywiście)

Ja się interesuję cyframi, tabelkami, wykresami, zestawieniami i takimi innymi. Normalnie bzika mam. A poza tym chemią teoretyczną.

ja sie interesuje fryzjerstwem(z przymusu i przyjemności ;)), ziołami, pozatym lubie czytać najchętniej Iwaszkiewicza.

Gość kunda lunda munda wunda
hobby;kafeteria zainteresowania;kafeteria

Mnie interesuje fotografia, decoupage, kryminologia i akwarystyka.

Ja kocham jeździć konno !!! :-) ale przez całą ciąże nie mogłam bo strach, dzidzia była ważniejsza, a teraz brak czasu i niestety też kasy, bo to trochę droga zabawa...

Gość mammma syna
chór i książki ( czyli śpiewanie i czytanie ;) )

Gość gfdsa
książki, jazda konna, moda

chodziło mi o to jak się zabrać za decoupage. Nie mam zielonego pojęcia jak się to robi. Moja szwagierka pracuje w fundacji, gdzie uczą takich rzeczy, ale tylko osoby niepełnosprawne mogą uczestniczyć w zajęciach - toż to dyskryminacja, bo ja chętnie na takie szkolenie bym się zapisała.

Gość prócz dzieci to
uwielbiem robić zdjęcia. Nie wiem czy dobrze mi wychodzi ale kocham to. lubie malowac, rysować, lepić z plasteliny itd Uwielbiam angażowac sie w przygotowywanie różnego rodzaju imprez typu zabawy, pikniki rodzinne itd (co ostatnio nieczęsto mi się zdarza) kocham czytać książki i jakbym mialą czas czytalabym bez wytchnienia lubie jezdzić na rowerze (niestety moje dzieci nie więc i to mi odpada :() bardzo lubie gotować i piec ciasta Uwielbiam robić zakupy. Wydawanie pieniedzy to moje najwieksze hobby :D:D:D Pewnie by się coś jeszcze znalazło.

Gość prócz dzieci to
a no i zwierzaki. też zółwie, psy, koty, chomiki. Mam w domu całe stadko różnych żyjątek :)

balet (teraz bedac w ciazy to juz tylko ogladac) czytanie ksiazek (czytam doslownie wszedzie i wszystko) robienie zdjec (zawsze mam w torebce aparat) haftowanie i ostatnio ucze sie gotowac (takie posh potrawy:-) )

straszny_kocur kup na allegro byle jaką książkę o decoupage. Sama zobaczysz że to na tyle łatwe że żadne warsztaty nie będą Ci potrzebne. Możesz też wpisać w google i znaleźć jakieś forum, tam na pewno dowiesz się czy w Twoim mieście albo gdzieś w pobliżu nie są organizowane warsztaty dla początkujących i inne osoby z forum udzielą Ci wiele rad i krok po kroku wszystko wytłumaczą

Gość no to teraz ja napisze
Moje hobby to moja praca (jestem analitykiem miedzynarodowych rynkow), uwielbiam kosmetyki :D (wszystko na ich temat lacznie ze skladem i takie tam, wiec chyba to tez moge zaliczyc do hobby) oraz moja kochana rodzinka. Ale oprocz tego lubie robie tez inne rzeczy np. podrozowac, czytac, grac w bilarda i w golfa, robic sobie naszyjniki, bransolety, plywac...ale tych czynnosci juz bym nie nazwala hobby, bo mimo, ze je bardzo lubie to brakuje mi systematycznosci i roznie bywa z ich wykonywaniem :)