Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_sorrow

Dotykaj mnie szeptem...

Polecane posty

Gość Te dwa ostatnie
Ale trzeba było trochę poczekać ;) Zwycięstwo byłoby o wiele efektowniejsze :D Cierpliwości trochę następnym razem :)

Gość Te dwa ostatnie
A ja następną pułapeczkę nastawię ;)

Gość ha ha ha .....
Widziałam, że zapowiadało się na wolne krojenie i posypywanie solą. Ale litość nad stworzeniem słabszym odezwała się we mnie. Komiczne trzymając swoją "twarz twardziela" zaczyna przeginać w konsekwencji i czasami potyka się o własne nogi. Życzliwie podparłam. ;)

Gość Te dwa ostatnie
Eeeh ta kobieca wyrozumiałość i litość...;(

Gość Te dwa ostatnie
;)

\"Zbyt szybko rzuciłaś mu koło ratunkowe, koleżanko ha ha ha......... \" Najsmieszniejsz jest to, ze macie sie za takie cwane... po tym jak skrytykowalem pierwotny tekst, przysżło mi do głowy mniej wiecej po 20 sekundach, że na pewno ktos sie pokusi o wklejenie czegos zawodowego poety... naprawde nie jestescie takie mundre, jak Wam sie wydaje

Gość Te dwa ostatnie
Ależ oczywiście, że ci przyszło do głowy, jakżeżby inaczej :D :D :D

Gość Te dwa ostatnie
Wszyscy tu wierzymy i wiemy, że to MUSIAŁO ci przyjść do głowy, tylko przez dwa dni przed nami udawałeś :D :D :D

Gość Te dwa ostatnie
Jesteśmy sprytne, ale Ty oczywiście sprytniejszy ;) :D

Gość Te dwa ostatnie
Oczywiście, że nie, powtórzyłeś tylko jesze raz swoją ocenę poprzednich tekstów. Dla podkreślenia jej znaczenia :D :D :D Mimo, ze sugestia o "daniu popalić", dotyczyla dwóch ostatnich wierszy, których już wczoraj nie czytałeś. Z całą pewnością krytyka grafomaństwa dotyczyła poprzedniego pisania, oczywiście, że tak :D :D :D

Gość dla mnie to nie są wiersze
No nie wierzę ale teraz będę bronić Komiczne. Jestem przekonana, że nie komentował tego wiersza tylko wdał się w polemikęmoją wczorajszą "zaczepkę'. :)

podlizuję się a wcale nie muszę :O

Oczywiście podszywaczu, ze się podlizuję. I faktycznie nie mam pojęcia dlaczego :D

Gość To łatwo wytłumaczyć
Odzywaja się pierwotne instynkty seksualne ;) Widoczne to było już wczoraj ;)

Gość komiczne odpowiedz koniecznie
a co mnie udawanie obchodzi i przyjemność kobiety pisalem w innym temacie - liczy sie szybka i skuteczna penetracja = to był cytat, czyli dosłowne przytoczenie Twoich słów :) a teraz mój komentarz :) : skuteczna penetracja to obopólne zadowolenie czyż nie tak powinno to wyglądać? a Ty pisząc to co napisałeś sam sobie zaprzeczasz :O a na przyszłość dla Ciebie rada moja taka: pomyśl, napisz, jeszcze raz przeczytaj, zastanów się czy dobrze napisałeś a później wyślij :)

"a Ty pisząc to co napisałeś sam sobie zaprzeczasz" wiesz co mnie trzyma na tym forum - to, że nie ma drugiego takiego miejsca, w ktorym kazdy napisany kwas, dowcip, ewidentną prowokacyjną głupote napisaną dla smiechu spora grupa uzna za slowa powazne :D:D:D podchwycą je i zaczną sie z nimi spierać.. słodkie to :)

a no widzisz , zachowują sie dokładnie tak jak Ty :) dlatego ja też uważam, że jesteś słodki :)

"dla mnie to nie są wiersze" spoko, oni i tak wiedzą swoje... mnie to nie dziwi, to normalne :) jesli napisalbym, że powyższe słowa napisal Ronald Regan, to tez by uwierzyli, ze naprawde tak mysle :D

" a no widzisz , zachowują sie dokładnie tak jak Ty" tylko, ze ja tu niczego nie biore na powaznie :) to tylko net

skoro uwierzyliby to....powinieneś być z siebie dumny, że cieszysz się na tym forum taką....estymą?

oni też się tylko droczą - tak to odbieraj ;)