Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hemmehmm

Czy tak jest po solarium....

Polecane posty

Gość hemmehmm

chodze od dwoch tygodni, srednio co 3 dni.. i strasznie swedzi mnie dekolt, brzuch i plecy.. nie mam zadnych wysypek ani krost.. czy to normalne?

Gość x.elle
Co 3 dni?:O:O:O

Gość czasami tak jest

Gość hemmehmm
nawilzam cialo, ale momentami to jest nie do wytrzymania.. a co w tym dziwnego ze co 3 dni ? chyba na poczatku trzeba chodzic czesciej.. jak bedzie zadowalajacy mnie efekt to potem rzadziej i tylko dla utrzymania kolorku.. ok dzieki :)

ja tak kiedyś miałam, ale wtedy przesadziłam i było to poparzenie, chociaż też nie miałam żadnych wyprysków, krost, pęcherzy itp.

Ja uważam, ze to nie jest normalne. W solarium pewnie są stare lampy, albo zbyt mocne dla Twojej karancji, albo za długo się pieczesz. Lepiej odczekaj dłużej niż 3 dni - to zdecydowanie za krótki odstęp czasu.

Gość To nie jest
normalne. Świadczy , ze za często i jestes na najlepszej drodze do przedawkowania.

Gość robal śliczne masz oczka
ale z was debile z tym solarium, bedziecie na starosc jak rodzynki. Na łóżka nie ma norm, nikt nie sprawdza dawek promieniowania lamp, ciemnogród totalny. Swędzi cię to się podrap, poparzyło cię i tyle debilko

to jest niezdrowy objaw jesteś spieczona, skóra ci się przesuszyła pochodż jeszcze trochę i zacznie ci schodzić skóra jak juz tak koniecznie musisz chodzić do solaium to kupuj sobie chociaż tam w saleni balsamy do opalania w solarium ale żadne przyspieszacze tylko normalny balsam chłodzący czy nawilżający

to nie jest normalne i jest to oznaka uczulenia. moja mama czesto tak ma i objawy sa dokladnie takie same. smaruj sie najlepiej najzwyklejszym kremem nivea i pij wapno! a solarium musisz sobie narazie odpuscic bo moze byc gorzej.