Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda666

czy płaska dziewczyna ma jakies szanse u faceta?

Polecane posty

Mam 20 lat, jestem wysoką (1,75m), bardzo szczupłą dziewczyną. Na pierwszy rzut oka wszystko jest ze mną ok, mam jednak wielki kompleks: prawie nie mam biustu:( wielu facetów sie za mną oglada, wielu sie podobam, ale boje sie, ze gdy zobaczą jaka jestem płaska, to uciekną... juz wielu przez to spławiłam, jestem sama od kilku lat. juz naprawde nie chce tak zyc, chce to zmienic! Chcialabym zrobic operacje plastyczną, ale nie mam kasy...czy operacja to jedyny sposób? prosze piszcie szczerze

Twój problem to to, że jesteś niedojrzała emocjonalnie, inaczej mówiąc dziecinna. Ale dużo dorosłych osób tak ma, wieć nie jestes sama. 🖐️

Gość nie masz szans
tak samo jak facet z małym nie ma szans u kobiet :P

czarna oliwka jestem dojrzala, to faceci patrzą tylko na wyglad. nie wiem czy znajdzie sie taki, któremu nie bedzie to przeszkadzało...

Gość gfdds
zreszta duze piersi nie musza oznaczac atutu.Wazne by nie były zbyt małe. TAkie B w zupełnoosci wystarczą

Gość gfdds
lepsze małe niż silikony.

jarek-84 a sam chcial bys byc z płaską dziewczyną, kiedy wkoło jest wiele ,,dobrze wyposażonych"? mysle, ze nie...

gfdds tylko ze ja jeste zupelnie płaska, nawet miseczka A jest na mnie lużna:(

chuda - a jednak mi sie wydaje, ze jestes niedojrzala. Inaczej nie zadawalabys takich dennych (niestety) pytań. Musisz sie przede wszystkim podobac samej sobie.

czarna oliwka pewnie nie wiesz jak to jest byc płaska... ja sie nie czuje kobietą, jak na siebie patrze...

Gość Ebenezer
Możesz służyć do prasowania...

Jarek - zgadzam sie - to co ma sie pod sufitem daje czasem duzo, mimo innych, "cielesnych" kompleksów. Wygląd to nie wszystko.

czarna oliwka widzisz, to nie jest nawet miseczka A. nie pisalabym tego postu, gdybym miala male b chociaz

na szczescie sa faceci dla ktorych bardziej liczy sie to co dziewczyna ma w glowie a nie jaki jest jej rozmiar biustu:) a pozatym sa rozne gusta wiec nie kazdemu facetowi podobaja sie silikonowe cycki np takiej dody:)

Gość encepence45
ee ja tez mam małe i chce zrobic operacje bo raz sie zyje i skoro sa takie mozliwosci to mozna sobie sprawic przyjemnośc koszt to 10tys jestem juz umówionaaaaaaaaaa

Ebenezer to jest wlasnie podejscie wiekszosci facetów...niestety

Gość ekzet
mi by nie przeszkadzały małe piersi. O tym czy ktos sie podoba nie decyduje ciało.

czarna oliwka naprawde masz takie wymiary jak ja? Masz faceta, któremu to nie przeszkadza?

czarna oliwka znam sie na rozmiarach: A to róznica 12 14cm, B 15-18itd

Faceta nie mam, ale wiem, że nie bede miala takiego problemu, bo to, że jestem PŁASKA mi az tak bardzo nie przeszkadza. I nie mysle o facetach (normalnych zaznaczam) w taki sposób jak Ty. Za bardzo przejmujesz sie opinią innych. Ja mam na to wylane:P

chuda - jestes w blędzie. Spytaj sie best_bra dobrze Ci radze;) sama miseczka bez obwodu nic nie znaczy. Ja powinnam nosic 60C. Zaskoczona?

ekzet naprawde, czy piszesz to z litosci? prosze tylko o szczerość

chuda666 Dla mnie osobiście kobieta z małym biustem to rewelacja... Tylko takie preferuję. Byłem raz w związku z kobietą o biuście obfitym i na początku było fajnie, ale później taki biust przeszkadzał... Przynajmniej mnie... Nawet nie mogłem jej porządnie przytulić... :(