Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _s a d e ł k o_

kobitki po 20... zapraszam do wspólnego odchudzania... czas na zmiany

Polecane posty

Q baw sie dobrze na wypadzie :) jedz polowe tego co normalnie jadlabys na takiej imprezie i mysle ze bedzie ok jak tam minal wam dzionek??? u mnie tak sobie... weszlam na wage i okazalo sie ze pokazala 1,3 kg mniej ale nie ekscytuje sie bo to napewno woda lub moje jetila pozbyly sie czesci zlogow... tym bardziej ze nie jestem grzeczna i jestem przed \"babodniami\" wiec czekam na prawdziwe efekty. dzisja wszamalam jogutr naturalny z ziarnami salatke z polowy pomidora, polowy ogorka, rzodkiewek z sosem srodziemnomorskim na oleju gotowalam dzisiaj obiadek, rolady, sos, bigos, wiec poprobowalam :( nie da sie gotowac nie probujac 3 sucharki z serkiem kremowym wiecej grzechow nie pamietam :)

hej:) wlasnie zjadam sniadanko- jogurt 250g owocowy, nieskotluszczowy, dosypalam sobie kilka platkow kukurydzianych i cynamon:) buziaki p.s. wczoraj nic nie jadlam od 16 i wcale glodna nie bylam:) normalnie od 16 juz jesc nie bede:) buziaki:* ja jestem drugi dzien podczas @ i czuje sie okropnie.. boli mnie brzuch.. dzisiaj rano zaliczylam spacerek z pieskiem okolo 30min wiec odpuszcze sobie bieganie bo czuje sie naprawde kiepsko.. buziaki:(

czesc kobitki dzionek nie zapowiada sie za ciekawie :( jakos szaro i ponuro za okrem, mam babodni i czuje sie paskudnie, musze sie uczyc bo mam zalke z angielskiego w plecy - niestety 😡 na sniadanie zjadlam jakas salatke (z seleram szynki, kukurydzy majonezu) niestety znalazlam taka w lodowce i nie moglam sie powstrzymac :( MAM CHYBA DZIEN NA --NIE--

no ja mam podobnie.. tez babodni.. czuje sie fatalnie.. moze wieczorem porobie jakies brzuchy.. na szczescie co jakis czas wyjde na spacer z pse, przed chwilka zaliczylam 20 minut.. kolo 16 pojde na jakies 30 minut:) trzeba sie usmiechac.. najgorsze jest to, ze ma padac w przyszlym tyg.. i jak ja mam biegac?:(

Gość Eldcia
cześć dziewczyny... Mogę się do was dołączyć? Ja właśnie od dzisiaj zaczęłam się odchudzać po tym jak moja waga pokazała 75 kg.... Szok..:/ Zawsze byłam szczupła ale miałam problemy zdrowotne i brałam tabletki antykoncepcyjne dzięki którym mam 25 kg więcej..... Jestem załamana nie wiem wogóle jak się zabrać do tego odchudzania.... chciałabym zejść do 60 kg.....

dziewczyny zaglądanie tu do Was motywuje mnie do kręcenia moim hula hopkiem:). tez mam 20 lat, ale cele mam troszke inne. mam latwiejsze zadanie bo sie nie odchudzam. wszystkie łączymy sie w dążeniu do ładnego ciala więc zycze Wam powodzenia. zaglądanie tu codziennie motywuje i uświadamia ze o ładną sylwetkę trzeba walczyc codziennie:)

Gość once
w takim razie i ja sie przylaczam!! Mam nadzieje, ze moge :P Mam 23latam, wiec jak najbardziej sie nadaje ;) Na diecie jestem od 16 lutego, schudlam 3kg. Od marca zaczynam biegac ;) ogolnie cwiczenia 3x w tygodniu. Dieta 1000kcal. To tak w skrocie ;) 😘 dla Was!!!! Aha i waga wyjsciowa to 87kg, teraz jest 83,80kg ;)

Witam Was Kochane. Miło ze tyle młodych kobitek stara sie jakos poprawic swoj wygląd. Kazda z nas ma jakis swoj cel wiec wspierajmy sie nawzajem :)

once witaj ponownie:) a jaki masz wzrost?:) ja jutro na basenik:) witam inne dziewczyny!:) zapraszam do wspolnego sietowania i walki o cudowne lato:) 🌼

Gość once
😘 no hej ;) wzrost - 175cm ;) ja teraz juz lece, ale jutro tu zajrze! Ps. ktos na forum napisal, ze nie mozna jesc wieczorem po 18 owocow, dlaczego?? :O bo ja wlasnie jak jestem glodna to tym zaspokajam glod, zeby pozniej na napasc na cos o wiele bardziej kalorycznego!!

Gość once
maslana czyli Ty chcesz tylko poprawic swoja figurke tak? ;) ale masz fajnie :P

bo owoce zawieraja sporo cukru, a to wzmaga apetyt;) ja ogolnie staram sie nie jesc juz po 16-16.30:) juz sie wytresowalam i nie jestem w ogole glodna:D

tak, tak, ale mam nadzieje ze przez to nie wyrzucicie mnie z topiku ;)

Gość once
maslana - no nie wiem, nie wiem :P :P :P trzeba jakies zebranie zwolac w Twojej sprawie ;) :P hehe kasiulka no ale jesli nie jem i nie czuje sie glodna to chyba nie ma to znaczenia?

Gość once
kasiulka - no i znowu podziwiam!! do 16.30? Oja! to ja jeszcze pozniej 2 posilki jem!! Podwieczorek o 16 i kolacje o 18!! Moze i ja po jakims tam czasie dojde do perfekcji ;)

;). gdzies przeczytałam ze jak sie tak wczesnie je kolacje to mozna sobie spowolnic przemiane materii, ale nie mam pojecia czy to prawda. ja kiedys jadalam o 18 tak zeby nie jesc na noc i idzie sie do tego przyzwyczaic. ale odkąd zaczelam studia to opycham sie nawet o 11 w nocy, co niestety zdrowe nie jest. jednak wcale od tego nie przytyłam co mnie bardzo dziwi

Gość karolcia 21
hej dziewuszki!! moge przylaczyc sie do was?? od jutra zaczynam i napewno razniej by mi bylo razem z wami sie odchudzac :)??

dobra ja juz pocwiczylam:) najpierw 10 minut tanczenia jako rozgrzewka a potem plan cwiczen jaki sobie zalozylam:) jestemz siebie zadowolona:) buziaki:* karolcia- zapraszamy:) once.. to jeszcze nie perfekcja.. bede nazywala sie perfekcjonistka jak bede umiala na spokojnie przebiec 45 minut i zrobic narazie 100 brzuchow:) hehe ale ja naprawde nie jestem glodna maslana juz o tej godzinie.. po prostu juz sie odzwyczailam o tej porze jesc..:P nie bede se przeciez zmuszac?:>

Gość goscinnie...
odchudzajace sie 20-tki, zwierzaki was potrzebują, one musza jesc, pomozcie, zaglosujcie na Głowno, prosze mam duza prosbe! wejdz na www.krakvet.pl/forum zarejestruj się, wejdz w forum na: sklep www krakvet pl i tam jest ankieta: głosowanie na luty ktore schronisko otrzyma pomoc. PROSZĘ,.... zagłosuj na schronisko w GŁOWNIE. jesli to dla Ciebie nie jest duzy problem, prosze, zaglosuj. schronisko w GŁOWNIE jest bardzo biedne i jesli wygra glosowanie dostanie bardzo duza pomoc (duuuuzy zapas jedzenia dla podopiecznych) od krakvetu. psy i koty nie beda juz wiecej glodowac. z gory dzieki jesli pomozesz.

mialo byc ze zrobie naraz 100 brzuchow:d wiec do perfekcji daleko.. narazie jestem w stanie ta setke rozlozyc sobie na 4 x 25:D hehe:) ale zawsze jest 100 jakby nie bylo:D oj wiary we mnie tyle..:) ja juz widze siebie z tym 65kg na wadze.. achh ale ja bede z siebie dumna..;) a pozniej moze i do 63 zlece:D kurcze byle miec ta 6 z przodu:D a jutro basenik, ale sie strasznie ciesze, biore deske i plywam przez 45 minut:D

ja jutro wstaje skoro swit i kręce a nastepnie bez mojego hula jade do domu na weekend, ale nic straconego. jutro z rana a pojutrze wieczorem po powrocie pocwicze :). dobranoc :)

jak mnie nie ma wy jestescie :o to nazywa sie \"szczescie\" :) jutro mam zaliczyc angielski i chyba nie zalicze :( a przed chwia zaliczylam kuchnie i kanapke z pasta rybna :O zastanawiam sie nad wizyta u mojej lekarki... ciekawe czy jak ja poprosze czy przpisze mi \"meridie\"???

sadelko ja mam chyba jeszcze niecale opakowanie meridii 15, nie bede jej uzywac i w sumie moglabym tak za 20 zl Ci to wyslac ( całe opakowanie kosztuje 80- ja kupilam za tyle w aptece, a sa i za 126:|), wyprobujesz sobie czy to Ci działa, bo po co od razu tyle kasy wywalac:P mam tam chyba z 12 czy 13 tabletek;) jak cos to sie odezwij, mi osobiscie ona w ogole nie pomogla:) wole therm line II!

Gość once
Widze, ze interesy kwitna :P Ja na razie nie chce niczego tykac... Moze pozniej sobie pomoge jak bedzie mi coraz ciezej (bo podobno te ostatnie kilogramy najtrudniej zrzucic :O ) Wstalam wczesniej, posprzatalam, pobuszowalam chwilke po necie a teraz ide sie kapac, bo o 10 sniadanko ;) Bede pozniej!