Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

L*A*V*E*N*D*A

Dobra kosmetyczka w Poznaniu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Super stronka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asiaboutique
Od kilku lat na wszystie zabiegi chodz臋 do YASUMI SPA w centrum na Libelta ko艂o urz臋du. Kiedy艣 chodzi艂am do innych r贸偶nych miejsc bardziej i mniej znanych, ale ju偶 wi臋cej nie szukam. Dopiero tu mam pe艂ne zaufanie, widz臋 efekty, nie ma 艣ciemiania, higiena jest bez zarzutu, wszystko jednorazowe, a narz臋dzia z autoklawu medycznego. Nie zdawa艂am sobie wcze艣niej sprawy, 偶e u kosmetyczki nawet w czasie regulacji brwi mo偶na si臋 zarazi膰 np. 偶贸艂taczk膮 brrrrr. A do tego podgrzewane 艂贸偶ka i to akwarium morskie w recepcji bajka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Studio Urody Madric przy ul D膮browskiego 29. Ja niestety mam do nich kawa艂ek, ale ze wzgl臋du na 艣wietn膮 kosmetolog i szkoleniowca p. Magd臋 - warto. Gabinet czy艣ciutki, sprz臋t ka偶dorazowo sterylizowany i bardzo skuteczne kosmetyki, na kt贸rych wykonuj膮 zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chcecie mie膰 dok艂adnie zrobione paznokcie lub elegancki okazjonalny makija偶 profesjonalnymi kosmetykami polecam Pani膮 Monik臋 w Studio M na ul.Lisiej. Problemy z cellulitem i j臋drno艣ci膮 cia艂a lub chcecie oczy艣ci膰 sk贸t臋 b膮d藕 zlikwidowa膰 zmarszczki - salon Beauty Premium na os. Tysi膮clecia. To moje 2 najlepsze i sprawdzone miejsca w Poznaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam salon good time day spa na grunwaldzkiej. do tej pory obs艂ugiwa艂y mnie dwie panie (nie pami臋tam imion), ale za ka偶dym razem by艂am zadowolona. chyba zale偶y co chcesz robi膰 u tej kosmetyczki. na pewno m贸j salon jest dobry je艣li chodzi o nieinwazyjne zabiegi upi臋kszaj膮ce- wiedz膮 co robi膮 i czuj臋 si臋 bezpiecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 ju偶 tu poleca艂 salon Beauty Premium na Ratajach, wi臋c ja tylko potwierdz臋, 偶e to doskona艂e miejsce na poprawienie urody, zrelaksowanie si臋 i mi艂e sp臋dzenie popo艂udnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjag
Poszukuj臋 kosmetyczki, kt贸ra radzi sobie z cer膮 mocno wra偶liw膮, naczynkow膮... Kobietki polecacie kogo艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia w YASUMI SPA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Maraga Strefa SPA. Jak dla mnie super miejsce dla wymagaj膮cych kobiet, kt贸re ceni膮 sobie luksus i cisz臋 w czasie zabieg贸w kosmetycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gabinet z kosmetykami babora w Poznaniu, najlepszy, cz臋sto tam wracam ! babor-beautyspa-luxderm.pl , teraz te偶 maj膮 depilacj臋 laserow膮 najnowszym laserem Light Sheer Desire, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie bezkonkurencyjne od lat jest YASUMI SPA w centrum na Libelta. Chodz臋 tam g艂贸wnie na manicure, kwasy, thermolifting, masa偶e i zabiegi z maskami na cia艂o. Kilku osobom kupi艂am ju偶 voucher na prezent i byli super zadowoleni. Ich bony do spa s膮 super opakowane w taki 艂adny kartonik i jeszcze dodaj膮 do tego prezenty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Azyl na Grunwaldzkiej, jestem mega zadowolona. Robi臋 u nich kwasy, depilacj臋, mani i pedi. Polecam. www.salonazyl.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martynaz92
Ja za to bardzo polecam gabinet kosmetyczny Cor de Rosa, niedaleko stadionu Lecha. Naprawd臋 super manicure, w niez艂ej cenie. By艂am ju偶 kilka razy i bardzo serdecznie polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Poznaniu jest tyle salon贸w, 偶e jest w czym wybiera膰. Przeprowadzaj膮c si臋 tu z innego miasta, nie mia艂am kogo si臋 poradzi膰 wi臋c przeczytalam z opinie o salonach na stronie www.dobrakosmetyczka.pl a tam znalaz艂am salon, kt贸ry robi mikrodermabrazj臋 korundow膮, mezoterapi臋 i kwasy medyczne. Dla mnie to najbardziej skuteczne zabiegi. Polecam salon Beauty Premium na Ratajach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcelaMini
Studiuj臋 w Poznaniu st膮d musia艂am poszuka膰 sobie nowego salonu kosmetycznego... I z mojej strony polecam Pracowni臋 Urody na Jarochowskiego. Panie s膮 bardzo mi艂e, zabiegi w dobrej cenie. ja akurat by艂am na oczyszczaniu twarzy, teraz chodz臋 na mikrodermabrazj臋. Cena jest niska bo 69 z艂 a moja bu藕ka coraz 艂adniejsza;) Ich strona www.gabinet-dla-ciebie.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam niewielki gabinet w pobli偶u CH Plaza w Poznaniu http://kosmetyczka-poznan.eu Profesjonalna i mi艂a obs艂uga a co najwa偶niejsze szeroka gama us艂ug. Moja 偶ona jest zawsze zachwycona, kiedy wraca od pani Agnieszki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleoliola
dla mnie, opr贸cz jako艣ci us艂ugi liczy si臋 te偶, 偶eby w salonie by艂o estetycznie i elegancko. tak偶e jak trafi艂am kiedy艣 do http://www.goodtimedayspa.eu/ (dosta艂am w prezencie od przyjaci贸艂ki voucher) to ju偶 bym nie zmieni艂a na 偶aden inny salon:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Gabinet Ingenium w Poznaniu maja niezle ceny i przywiazuja duza wage do kazdej klientki. Mnie osobiscie zdziwilo ze do kazdego zabiegu trzeba kupic oddzielnie znieczulenie na sk贸r臋. Pani kosmetyczka powiedziala ze kupuje albo oddzielnie albo musze znosci b贸l przez to ze nie mam. Kupilam tam gdzie mi polecono i teraz kupuje tylko tam- www.naporost.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodz臋 do Centrum Handlowego Malta tam jest salon Jean Louis David. U偶ywaj膮 w nim najlepszych kosmetyk贸w, maj膮 dobre zabiegi na twarz i na d艂onie itd. Zawsze stamt膮d wychodz臋 zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mieszkam pod Poznaniem, ale z gabinet贸w kosmetycznych korzystam tylko w Poznaniu. Mam ulubione 2 miejsca: gabinet Zacisze na ul. raczy艅skiego ( dziewczyna pi臋knie przed艂u偶a rz臋sy i robi swietne paznokcie) oraz Beauty Premium na os. tysi膮clecia, gdzie korzystam z zabieg贸w na twarz i cia艂o ( rewelacyjny i skuteczny sprz臋t po kt贸rym wida膰 od razu efekty) m.in. Fale radiowe, mikrodermabrazja i liposukcja. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.dobrakosmetyczka.pl kto艣 mi tu poleci艂 na forum i nie 偶a艂uj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 polecam Jean Louis David w Malcie - salon gwarantuje pe艂en profesjonalizm, przy okazji mo偶na skorzysta膰 z salonu fryzjerskiego i wyj艣膰 stamt膮d podw贸jnie usatysfakcjonowan膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabezpiecz sie przed b贸lem na zabiegu lidokain膮 w kremie. 艣rodek ten skutecznie 艂agodzi b贸l przed zabiegiem kosmetycznym. Mi polecila kolezanka i kupilam na www.naporost.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jolaa8
Polecam Beauty Club, robi艂am manicure i pedicure i wysz艂am zadowolona :) Weso艂a atmosfera i dobrze wykonana praca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko Jean Louis David w Malcie. Posiadaj膮 tam najlepsze kosmetyki, zabiegi wykonywane s膮 starannie, bez po艣piechu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kosmetyczki to tylko Tropicana w Tesco:) ale trzeba kupic znieczulenie lidokain膮 we w艂asnym zakresie ( szczegolnie gdy robi sie makijaz permanentny) mi kole偶ank膮 z salonu poleci艂a zakup tu: www.naporost.pl i tam kupuje ju偶 na sta艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ariewa
Ja chodz臋 do Beauty Club na ul. Rybaki. Jestem bardzo zadowolona. Robi艂am tam ju偶 makija偶 permanentny brwi i kilka razy peelingi. Fajna atmosfera, mo偶na si臋 tam zrelaksowa膰 i odpocz膮膰.

Udost臋pnij ten post