Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULUSIŃKA

schudłam 7 kg w 5 tyg

Polecane posty

Gość JULUSIŃKA
i jak wa idzie?:) co do płytki dvd z aerobikiem to kupiłam je w ''klubie dla ciebie'' są bardzo fajne i nietrudne. niechodzi o to by się zamęczać ale by spalić zbędny tłuszczyk

Gość JULUSIŃKA
a uwas jak motywacja? trzymam kciuki:) :) :)

JULUSIŃKA ja dziś miałam ostatni dzień kopenhaskiej-schudłam troszeczkę ponad 2kg(i tak sie cieszę ) ,motywacja jest w super kondycji:P gorzej ze mną heh dziś sobota-pogoda paskudna dlatego nigdzie nie wychodziłam tylko mój chłopak przyszedł do mnie(z dużą paczką czipsów) i ogladaliśmy film. także troche kalorii mi na wieczór doszło ale sie nie łamię postanowiłam ze sobota bedzie moim dniem grzesznika:D

Gość JULUSIŃKA
mój chłopak już wie że umnie słodycze już nieprzejdą:) więc teraz jak coś przynosi to chlebek ryżowy lib mój ulubiony sok marchewkowy;) to trochę dziwne ale skuteczne. Cieszę się że też mnie w tym wspiera choć puszystą też mnie kochał tak samo. ale robie to nie by bardziej się podobać ale dla swojego zdrowia. waga 92kg/170wzrostu to zbyt wiele by w pełni cieszyć się zdrowiem. niechce już dyszeć jak ide pod góre ani odczuwać bólu mięśnia sercowego a tak było do teraz ja mam 20pare lat więc pora wziąść się za siebie i takie myślenie pomaga mi w zbiciu wagi bo mam poważny cel: BYĆ ZDROWĄ a przy okazji i atrakcyjniejszą

Gość JULUSIŃKA
dziś zaczynam 6 tydzień moja waga zaczęła szybciej spadać bo ważywam się i przez ostatnie 2 dni schudłam kolejny kilogram to dużo jak na niegłodowanie się. ale ponoć tak się dzieje po tłuższym odchudzaniu organizm się przyzwyczaja do mniejszej ilości jedzenia i waga szybciej spada. oby tak dalej:)

JULUSIŃKA ja od jutra przechodzę na kapuścianą,jestem pełna optymizmu a to tez pomaga, na razie 2 kg mniej w trakcie 13 dni. nie poddaje sie !!! też chcę schudnąć dla siebie,dla lepszego wyglądu,a o chłopaku nie wspomnę nawet bo on tak samo jak Twój Ciebie kocha mnie taką jaka jestem ale pomimo to chcę mu sie bardziej podobać,chcę być dla niego naj naj naj:D

zakręcony ja nie jestem na diecie kapuścianej ale czasami sobie taka zupke dobrą dietetyczną zrobie... i jem bo wiem,że od niej nie przytyje

Gość JULUSIŃKA
jak dziewczyny leci?? dawno nikt się nieodzywał ja ciągle stosuje dietke i jest suuuuuuuuuuuuuperrrrr;)

Gość gość
Nie jestem kobietą, jestem normalnym facetem, który pewnego dnia postanowił schudnąć - dokładnie 3 lipca. Dziś, po pięciu tygodniach 7 kilogramów mniej, ale... Zero cukru - kawa czarna i gorzka, można się przyzwyczaić i nawet polubić, żadnych ciastek, batonów, wafelków, chałwy, napojów słodzonych jak cola, soków owocowych i słodkich owoców. Ze spodni wychodzę teraz bez rozpinania. Dieta jest skuteczna, bo już w 2003 i w 2010 tak zrobiłem. A potem to nie jest efekt jo-jo, tylko świadomy powrót do ulubionych pokarmów

Gość gość
gratauluje a mozesz podac menu na 1 dzien?

uważaj na ten kompletny brak cukru, bo na dłuższą metę będą problemy. chodzi problemy natury psychicznej.