Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforya

ILE PARTNERÓW SEKSUALNYCH MIAŁYŚCIE?

Polecane posty

Gość do vvvvv
kazda milosc jest pierwsza to pierdolenie, poza tym nie zapominajcie drogie panie, ze nie kazdy wasz partner pewnie byl z milosci

do vvv -> "Karuatka dokladnie, poza tym w przypadku czy kobieta mi sie podoba czy nie jako potencjalna partnerka zyciowa liczy sie rowniez liczba jej partnerow seksualnych i przyczyna dla ktorej z nimi spala" pytasz sie o to na pierwszej czy drugiej randce ? i po drugie skad masz pewnosc ze uslyszysz prawdziwa odpowiedz ? :P ;)

Gość do vvvvv
jesli wiem o jakiejs ze ma bujna przeszlosc to nigdy do niej nie zagadam, jesli po pewnym czasie zwiazku okaze sie, ze kobieta specjalna cnotka nie byla to ja rzucam

Gość sdf
"7, moj facet wie tylko o jednym:/" to zycze temu facetowi, zeby dowiedzial sie prawdy, jaka ma dziewczyne puszczalska i do tego zaklamana. To drugie w sumie gorsze.

Gość niepokojąca
oooj... koło 40. Mam 28 lat

Gość sdf popieram
szmaty dla szmaciarzy

Gość anonimowo dzisiaj
A ja mezowi powiedzialam, ilu mialam przed nim, nie wstydze sie tego, a poza tym nie lubie klamac. Wstydzic to bym sie mogla np. zdrady. Maz nie robil z tego problemu, bo to normalny facet jest :p

Gość do anonimowo dzisiaj
bo pewnie sam mial duzo babek, wiecej niz ty facetow, wiec nic dziwnego, ze mu nie przeszkadzalo

Gość anonimowo dzisiaj
jestem jego pierwsza i jak na razie jedyna :p

Gość teraz pomaranczowo
11 i mam 22 lata pojazdy sobie darujcie! jest mi z tym dobrze, nie musze sie nikomu tlumaczyc i od tego wara!

blekitnooka - wzbudzaja, bo ludzie sie zastanawiaja jaka przeszlosc mogla miec ich druga polowka, czy przypadkiem nie zdradza itp. a mnostwo facetow chce miec kobiete co nie miala przygod i seksu dla seksu

juz to widze, ze jestes jego pierwsza :( a nie uwazasz, ze on zasluguje na porzadniejsza kobieta, a nie taka po tak burzliwych przejsciach? teraz pomaranczowo - moze i tobie z tym dobrze, ale ciekawe jak z tym bedzie twojemu przyszlemu mezowi, co? o tym juz nie pomyslalas?

ja nie chce miec zony co miala przygody i seks dla seksu. po prostu taka do mnie nie pasuje i nie jest dla mnie

Gość anonimowo dzisiaj
wlasnie to jest interesujace: dlaczego wiekszosci facetow zalezy na tym, zeby ich partnerka nie miala wielu partnerow przed nim? - maja nadzieje, ze nie bedzie ich zdradzala? - nie bedzie ich porownywac z poprzednimi? czy jakies inne powody??

Gość teraz pomaranczowo
jasne,ze pomyslalam, probowalam unikac tematu, ale nalegal, klamac nie mam zamiaru, bo tego slowa nie mam w swoim slowniku. Na poczatku ciezko mu bylo, a pozniej to zaakceptowal, dzisiaj jetesmy szczesliwym malzenstwem i 2 miesiecznym synkiem

Gość anonimowo dzisiaj
do anonimowo: nie wiem, czzy moj maz zasluguje na "porzadniejsza" czy nie, jest ze mna i innej nie chce :p

bo nie chca miec szmaty pod dachem i chca zeby ich kobieta wzbudzala w nich szacunek, a nie kojarzyla im sie z dziwka. zalezy im zeby byla porzadna, a nie puszczalska

ten twoj maz to pewnie jakas ciapa. pewnie mial 20 kilka lat jak przestal byc prawiczkiem i ozenil sie z pierwsza co go chciala

teraz pomaranczowo - ten twoj maz pewnie tez byl babiarzem, wiec jakos to zaakceptowal, wiec pasuje do siebie

Czy to jedna i ta sama osoba pieprzy cały czas takie rzeczy na każdym temacie związanym z seksem, czy takich jak on jest więcej? :o za każdym razem mnie szlag trafia jak takie bzdury czytam ;)

Gość pewnie z 2-3 osoby
moze czasem wiecej. duzo facetow ma takie poglady, ale tutaj pewnie ich malo jest i ciagle pisza ci sami

Gość teraz pomaranczowo
jestem jego pierwsza milocia

Gość anonimowo dzisiaj
na meza nie narzekam :p jest super w lozku i poza lozkiem tez. Ale tu wlasnie wychodzi twoja hipokryzja: kobieta z wieksza iloscia partnerow = szmata facet z mala iloscia partnerek = ciapa :p :p

jak dla mnie ciapa to prawiczek co wchodzi w zwiazek z puszczalska a potem bierze z nia slub. i leci pewnie tylko na urode. wiadomo, ze kobiety, ktore mialy wielu partnerow sa seksowne i atrakcyjne, ale nie tylko o to chodzi. dla mnie prawiczek w wieku 25 lat to przewaznie ciapa. dziewice w wieku 25 pewnie uroda tez nie grzesza. uwazam, ze mimo wszystko fajny prawiczek zasluguje na porzadna dziewczyne, najlepiej dziewice