Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violleiieiie

Boże wszystko tylko nie to... ciąża

Polecane posty

Gość gdyyby
Jeśli czujesz, ze nie jesteś dorosła na tyle, by urodzić dziecko, ale jesteś już dorosła na tyle, by je zabić, to rób jak uważasz.

Gość gdyyby
I jeszcze w tytule topika autorka powołuje się na Boga, smutne...

Wiesz co ci powiem głupia jesteś i tyle!!!!!!!! Masz tyle lat co ja widze,,,,,spóźniał sie mi okres teraz jakieś 5 dni i też płakałam bałam sie ze bede w ciazy to też dlatego nie chciałam robić testu...i juz 5 dniu gadaliśmy z chlopakiem i wiesz co ci powiem CIAŻA to ni ekoniec świata nie jesteś śmiertelnie chora.....wręcz przeciwnie....A może tak właśnie miało byc??? Tyle par nie może mieć dzieci....:( Dziecko wiadomo cieżko bedzie na początku ale jak sie kochacie z chlopakiem to jakoś sie o ułoży zobaczysz...dziecko nie jest niczemu winne nie jest winne zabicia go!! Chciało by żyć a ty mu nie pozwolisz bo co?? Bo zepsuje twoje plane??NIE bedziesz chodzić na dyskoteki........Zrobisz jak uważasz ale proszę Cie baardzo baardzo przemyśl to bo może akurat nie bedziesz żałować jak pewnego dnia ktoś powie Tobie:kocham Cie mamusiu wies:)....Trzymaj sie ciepło.:*

Gość siłaczkaa
Kasę zbieracie rozumiem na wózek!!TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI,ZA CAłą TRóJKę.

Gość violleiieiie
Nie wiem już całkiem co robic.... Gadałam z nim wczoraj i powiedziałam o tym co chce zrobic a on .... się nie zgodził. Powiedział że jak nie chce tego dziecka to mam je mu oddac jak urodze.

trzymaj sie i nie rob tego, bedziesz żałować do końca życia, ślad w psychice zostaje na zawsze, badz twarda i odpowiedzialna wierze że dasz sobie rade

Gość violleiieiie
Chyba sobie żartujesz?? Teraz sama musze zdobyc 3 tysiące a tak byłoby tylko 1,5

\"wszystko tylko nie to\" - ok, rozumiem, ze wolalabys np. wirusa HIV, niz ciaze... :O puknij sie w pusty leb, ciaza to nie koniec zycia, tylko poczatek nowego.

Gość faceta masz całkiem do rzeczy
po Twojej decyzji poznam co z Tobą.

wiem że jesteś jeszcze młoda ale ciąża to nie koniec świata .jeśli niechcesz go wychować możesz go oddać ale nie zabijaj kiedyś taka decyzja zrujnuje ci życie i twoją psychikę wiem taraz o tym nie myślisz ale jak będziesz starsza to wruci.bądz mądra i jeśli masz na tyle siły by usunąć to oddanie dziecka nie zrobi na tobie wrażenia.

wiem że jesteś jeszcze młoda ale ciąża to nie koniec świata .jeśli niechcesz go wychować możesz go oddać ale nie zabijaj kiedyś taka decyzja zrujnuje ci życie i twoją psychikę wiem taraz o tym nie myślisz ale jak będziesz starsza to wruci.bądz mądra i jeśli masz na tyle siły by usunąć to oddanie dziecka nie zrobi na tobie wrażenia.

Gość Chcę Żyć Dalej
Ja jestem w Twoim wieku! Będe samotną mamą,bo facet mnie zostawił... Ale żyję dalej,bo mam dla kogo kochana! Pod serduszkiem nosisz cząstke siebie.... Pomyśl ze będziesz za jakis czas mamą... Twój maluszek będzie biegał i wował do Ciebie "mamusiu" Bedzie Cie tulał ,gdy będziesz smutna.. Usmiech Twojego dziecka zawsze Cie rozpromieni.... Napewno rodzice Cie zrozumieją....Zaufaj im! Jesteś ich dzieckiem:) Początki rozmowy napewno będą dla Ciebie trudne,ale naprawdę pomoga Ci!!!! Całuje i tule Cie cieplutko:*

"samotna z wyboru ludzie czy wy macie nasrane we łbach?!! Przestańcie jej POLECAĆ aborcje!!!! Nie wyobrażacie sobie jak to później wpływa na psychikę ludzka. Do końca życia będzie tego żałowała - i to ma być niby "pozbycie sie kłopotu" ?! Skoro ten "kłopot" do końca jej dni będzie funkcjonował juz nie w brzuchu a w głowie! " A jak się nie podoba to płać jej alimenty:P.I dodam że ciąża grozi kalectwem lub śmiercią:O.A jest wiele takich co żałowało później że nie zrobiło aborcji chociąż wcześniej chciało bachora:P.

ciąża grozi kalectwem badz smiercia w bardzo rzadkich przypadkach!! jaki z Ciebie idiota Amant, wspolczuje Twojemu dziecku ktore moze kiedys bedziesz miał...

Gość spokojnie amant
to impotent nie tylko intelektualny...

Gość faceta masz ok
NIE ZABIJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ojciec Prać-przyszły
Po lekkich śladach bosych stóp czasem się lawina śle. A wielki grzmot i błysk z ziemią też spotkanie chce. I mały motyl wie, gdzie jego brzeg. Natura już ubiera Cię, a krawcy świata zły szyją strój. Nie daj się i już. Dziś wiem - żYCIE CUDEM JEST Co chcę, mogę z niego mieć. Jak dźwięk słyszę jego głos. Co dzień pragnę więcej.

Gość artrotec
wejdz na http://www.womenonwaves.org/set-397-pl.html jest tam opis tabletek o nazwie artrotec. Są to tabletki na stawy ale powodują one poronienie jesli zostana zasosowane dopochwowo 4 tabl co 2 godz. Gdy wystąpi krwawienie nie należy już przyjmowac dawki kolejnych 4 tabl. Ta są leki na recepte która trzeba sobie skołować na leweo niestety. Moja kolezanka zaszła w ciąże w zeszłe wakacje i gdy była w 5tyg zastosowała te tabletki i zadziałały!! jak masz jakies pytania pisz na tym forum powodzenia!

Gość violleiieiie
Byłam dziś u ginekologa. Powiedział że zrobi to za 3,5 tyś. Trochę dużo ... dowiedziałam się że jestem w 9 tyg. Powiedział że mam przyjśc kiedy chce tylko dzień wcześniej mam do niego zadzwonic. Umówiłam się na razie na wtorek. Częśc pieniędzy już mam ok 2 tyś. a ten tysiąc pożyczę. Jakośto będzie.. tylko nie wiem jak o tym powiedziec chłopakowi.

Gość violleiieiie
Czytałam o takich "domowych" sposobach z tabletkami ale boje się że jeszcze sobie tym zaszkodzę. Wolę to zrobic profesjonalnie.

Gość brniesz dalej.......
Chłopakowi jak tym powiesz??????????? Pomyśl ja dziecku to powiesz,no proszę sprobuj mu to teraz powiedzieć Ono czeka na twoja decyzję!!!! Tracisz resztę człowieczeństwa.............

Gość violleiieiie
To jest zlepek komórek. Bardziej boje się co on o tym powie. Ale już postanowiłam.

Nie zachowuj ise jak idiotka. weź na siebie odpowiedzialnośc. Trzeba był0o pomyślec,ze możesz zajśc w ciązę. Teraz zabijesz niewinne dziecko. Ale skoro w ogóle myslisz o aborcji to chyba nie posiadasz uczuc wyższych. Tylko ludzie z zaburzeniami psychicznymi potrafią zabic....więc chyba źle z TOba jest. Zobacz sobie ten link to moze Ci się odmieni http://www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/aborcja/aborcja2.html i jeszcze ten http://www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/aborcja/aborcja2.html . Mam nadzieję, że zmienisz decyzję

GŁupia jesteś!!!!!!!!! Jak już pisałam jestem w Twoim wieku i łza sie mi polała na myśl ze twoje maleństwo przestanie żyć...:( Bo co bo plany ci spiepszy!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!! rozumiem szok w tej sytuacji jest normalny i rozumiem pomyślałaś o aborcji no bo wiadomo nowoczesność.. ja też o tym myślałam ale wiesz żałowałabym tego !!!!!!!! TY nie masz serca kobieto????? Twój chłopak widze jest odpowiedzialny i dorosły a ty dziecko to nie zabawka to życie chora jesteś!!!!!!!! Przejżyj na oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zlepek komorek tak jak ja czy ty jesteśmy zlepkiem komorek!!

Ty też byłaś takim zlepkiem!!!!!!! Jak możesz tam mowić popatrz na zdjęcie o oborcji tam masz DZIECKO w wieku 8 tyg. to normalne dzieciątko z bijącym serduszkiem...

zlepek komorek tak jak ja czy ty jesteśmy zlepkiem komorek!!

Gość Pawlak by powiedział
Ot zagrzęźli my a czort karty rozdaje.