Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę Żyć Dalej

Będe młodą samotną mamą...Ale nie smuce się, ciesze

Polecane posty

Gość mam to gdzies
GAGAqqqqqqq ... oki dlamnie taka dziewczyna może byc jedynie przyjaciółką a nigdy partnerką

a skad wiesz czy nie spotkasz na swojej drodze kobiety z dzieckiem ktora pokochasz co wtedy zrobisz olejesz ja zaproponuejsz przyjazn? przeciez serce nie sluga nie wybiera.

Gość GAGAqqqqqqq
wychowywanie dziecka nie musi przysłaniać całego świata i na prawdę można robić na raz bardzo wiele rzeczy. nie rozumiem skąd przeświadczenie, że po urodzeniu dziecka nie ma już miejsca na nic innego - to rzeczywiście byłoby straszne...

Gość GAGAqqqqqqq
"mam to gdzieś" ok, dla Ciebie może tak. i dla wielu innych. ale czemu piszesz, że ona partnera na resztę życia już nie znajdzie??

Gość mam to gdzies
ja tym dziewczymom dobrze życzę ale ja bym się w takiej nie zakochał nigdy

Gość GAGAqqqqqqq
mój mąż nie jest ojcem mojego dziecka. I kiedy się poznaliśmy uganiały sie za nim też i inne kobitki - bezdzietne :-) On nie jest ani impotentem, ani nieudacznikiem zdesperowanym, a jednak wybrał mnie heh fenomen??? chyba nie....

Gość a nie boisz się
Z pewnością seks przed maturą świadczy, że wspięła się naszczyty rozsądku i mądrości :-P Jakby była dojrzała do seksu to wiedziałaby, że seks zawsze (nawet z najlepszym zabezpieczeniem) może owocować ciążą. Że seks nie jest tylko zabawką. Dlatego jakby była dojrzała, mądra i rozsądna to uprawiałaby seks z człowiekiem, z który chciałaby i mogła spędzić życie i mieć razem dzieci (niekoniecznie natychmiast, ale w perspektywie). A poszła do łóżka z takim: :-O "Ojciec dziecka nie chce mnie znac,nie chce miec ze mną i ze swoim dzieckiem nic do czynienia...Ok. Nawet nie będe zmuszała go do płacenia alimentów.Ten człowiek jest dla mnie nikim...Nakłaniał mnie do aborcji" To szczyt dojrzałości w wyborze partnera życiowego. A znając możliwe konsekwencje życia seksualnego, jakby była dojrzałym człowiekiem to przynajmniej poczekałaby do ukończenia szkoły sredniej i dałaby sobie czas na zrobienie matury. - GDYBY BYŁA DOROSŁA Skoro taka dorosła i rozsądna to dlaczego rodzice muszą utrzymywać tak dorosłą osobę? Dorosłej powinno być wstyd siedzieć na utrzymaniu dziadków swego dziecka. Ale to pewnie taka kara dla rodziców, którzy nie umieli wychować swojego dziecka.

mam to gdzies powiedz czy nigdy nie zrobiles czegos co kiedys wydawalo Ci sie do do przyjecia czego nigdy wczesniej bys nie zrobil? sam sobie odpowiedz na to pytanie. Nigdy niczego nie badz pewnym...

Ludzie nowa teoria!!! ze wspolzyciem czekajcie az zdacie mature!!! hahaha bardzo zabawne

Gość a nie boisz się
Niekoniecznie maturę - przynajmniej jakąś szkołę zawodową. :-P Zeby się ta niezwykle dorosła osoba, bo w papierach ma już ;-) 18 lat miała jakiekolwiek możliwości utrzymana swojej dorosłej du py i ewentualnego dziecka, bo jak już pisaliśmy i wiemy, nie ma antykoncepcji pewnej w 100%.

Gość GAGAqqqqqqq
"a nie boisz się" najpierw (niby z troską) piszesz , że wiek autorki może wpłynąć na zdrowie jej dziecka jak Cię wyśmiano, to się przyczepiasz do jej poziomu dojrzałości i inteligencji czego Ty właściwie szukasz na tym temacie?? ewidentnie wyżywasz się na tej dziewczynie . jakieś frustracje?? przecież ona nie pisze, że to było mądre i nie o tym rozmawiamy. ok! zrobiła coś niedojrzałego i głupiego - i co?? ukamienować proponujesz czy rozstrzelać?? Partnera nie można być pewnym NIGDY !! czy sie ma lat 19 czy 39. A wpadki zdarzają siew każdym wieku, ona nie jest tu wyjątkiem. Ot taka proza życia. Niewielu jest ludzi, którym życie poukładało się od A do Z i nigdy nie zrobili czegoś niedojrzałego, niezależnie od wieku.

Gość suczki sie puszczały
"panny" z dzieckiem to towar drugiej kategorii- mozecie sie się czepiać tego sformułowania,ale tak de facto jest

Gość a nie boisz się
tak sobie tłumacz

no tak,dla ciebie pewnie kazde wyruchanie musi sie konczyc ciaza:)

Gość GAGAqqqqqqq
dla kogoś kto o kobiecie mówi "towar" nie warto sie starać o wpis na listę pierwszeństwa

moze jej rodzice chcieliby juz sobie odpoczac od trudow wychowawczych,maja chyba prawo oczekiwac,ze corcia zda mature, pojdzie na studia, powoli wyfrunie z domu. Ale nie-ona zachodzi w ciaze i jest tak bohaterska ,ze urodzi bachora zwalajac sie tym samym rodzicom na glowe, smarkula jedna

puszczalska suka nie jest kobieta. A wy z tym waszym uwielbieniem dla wpadkowego macierzynstwa wypierdalajcie na rorate albo droge krzyzową do koscioła, tam wasze miejsce mohery

Gość GAGAqqqqqqq
"suczki" "puszczać" "towar" "wyruchanie" i taka osoba chce tu kogoś pouczać?? Widać dojrzałe podejście do życia i spraw seksu. Ja się cieszę, że nie jestem przynajmniej w Twojej opinii kandydatką na partnerkę dla facetów o podobnym , co Twoje podejściu do seksu i kobiet...

Gość GAGAqqqqqqq
to Ty sie odnajdziesz na roratach, bo to tam farmazonią farmazony o seksie po ślubie i potępieniu wpadek

mam swiecic kazdą kobietę tylko dlatego,ze ma macicę? na szacunek trzeba zapracowac

Gość a nie boisz się
walentino, może to ciebie ru chają bo, mnie Mój KOCHA A napisałam to, bo mnie zemdliło od waszych fałszywych zachwytów jak to niby jest cudownie zostać matką przed maturą. Niech sobie te młode, niedojrzałe amatorki kwaśnych jabłek przeczytają parę słów prawdy zanim oddadzą się pierwszemu lepszemu. Chociaż sama nie wierzę, żeby to wzbudziło w nich jakąś refleksję. Dobranoc, niech się wam przyśnią wasze nastoletnie córeczki rodzące wasze wnuki. :-P

seks nie po slubie,tylko wtedy kiedy mozna pozwolic sobie na wpadkę ( z kims kto nadaje się ojca ) ,nie obciazajac przy tym swoimi wybrykami innych ( tutaj rodzicow)

Gość GAGAqqqqqqq
A kto tu pisze o uwielbieniu dla wpadek?? kłopoty w poprawną interpretacją tekstu?? Nikt jej nie chwali za wpadkę. Jedyną skrajność na tym forum przejawiają Twoje wypowiedzi.

a nie boisz sie---- jestes sfrustrowana,bo nie dalas sie zaplodnic w maturalnej klasie :)

Gość GAGAqqqqqqq
Nie wiesz jak jej siew życiu ułoży i nie wiesz, jak podchodzą do tego jej rodzice więc przestań z butami ładować się w jej życie. Dziewczyna ma problem i zdaje sobie z niego sprawę ale próbuje się nie załamywać i jeśli w ogóle coś tu chcemy podziwiać to właśnie to, a nie fakt wpadki.

Gość a nie boisz się
Zgadłaś! O niczym nigdy tak nie marzyłam jak o tym, żeby wielki brzuch zasłaniał mi kartkę w czasie pisania mojej matury z matematyki. :-P