Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość KImbeta
Arkadia ma 200 zł za jeden dzień, w 2013 roku. Ewentualnie cena może wzrosnąc o 5 zł. Skąd ta Twoja kwota 220zł ?

Gość straooonika
Niestety Arkadia w Radlinie nie odpisuje na maile a nie ma na swojej stronce menu wraz z ceną i wiem to z rozmowy telefonicznej,więc nie mogę udowodnić

Gość KImbeta
W takim razie mówią każdemu inną cene? Ja mam podpisana umowę, menu też podane, więc dziwi mnie ta kwota 220 :) abolutnie nie mowię że masz udowodniac, tylko widocznie coś tu nie halo.

Gość straooonika
Nie wiem ile mają opcji menu i co mają za dopłatą,jak pisałam nie mają menu na stronce,mi na 2014 pani powiedziała mniej niż 220 zł nie będzie,szkoda że nie mają tego menu na stronce

Gość straooonika
Nie wiem ile mają opcji menu i co mają za dopłatą,jak pisałam nie mają menu na stronce,mi na 2014 pani powiedziała mniej niż 220 zł nie będzie,szkoda że nie mają tego menu na stronce

Gość grawerka
Ja pisałam maila do Arkadii ale nikt mi nie odpisał,więc mam ich gdzieś,

Gość KImbeta
Z tego co wiem, jest tylko jedno menu, gdzie ewentualnie zamiast jednej z kolacji mozna zamienic na udziec z kapusta i ziemniaczkami. Picie w cenie, tort w cenie, ciasta w cenie. Wszystko oprócz alkoholu wliczone. Wlasnie napisalaś ze 2014, a moja cena 200 zł jest na 2013, plus minus 5 zł.

Gość straooonika
a napoje masz bez ograniczeń czy 1,5 litra na osobę?

Gość KImbeta
Napisane jest bez ograniczeń, tylko jest od nich prośba, nie wolno napoi po weselu wynosić.

Gość worek kartofli
brzydka ta sala i mało żarcoa

Gość justyna_n_19
a ja poleceam u Danusi w jankowicach ;))

Gość 56gzvcbbb3
Avanti miejsowość Bluszczów, śliczna sala i na zewnątrz też. Ale jaka cena i do ilu osób to nie mam pojęcia, na stronie mało informacji a na emaile nie odpisują. W ogóle co to się dzieje teraz z tymi salami. Wesele trzeba planować 2, 3 lata wcześniej, bo brak miejsc w wakacje (jeśli ktoś ma wybrany dzień szczególnie w sobotę... Moja znajoma już na 2015 rezerwowała na lipiec, bo ciężko na dwa dni w weekend znaleźć coś. Owszem są wolne ale jak na złość nie te co nam się podobają :D hehe. Może jeszcze dom przyjęć Iwona oraz dom przyjęć Ewa. Może ktos ma informacje co do tych trzech sal? Pozdrawiam.

Gość Kimbeta
Orientujecie się czy Arkadia ma umowę z ZAIKS-em? czy trzeba w swoim zakresie płacic?

Gość Krzychooooo
Witam Czy miał może ktoś wesele w Sawanie w Świerklanach? Czy jest dosyć miejsca na 75-80 osób( chodzi o miejsce do tańczenia). Jak wygląda sprawa jedzenia? smaczne? dużo? bo z menu trudno wywnioskować ;) Czy ktoś może polecić jakieś inne sale w okolicach Wodzisławia Śl?

Gość polecam nowe sale
polecam GOŚCINIEC WODZISŁAWSKI oraz ok 2 km obok nową salę w Turzy U GĄSIORA

Gość adelka029
kto miał wesele w rojance i opowie o szczegółach: właściciele, pokoje, ceny, ceny dla dzieci, jedzenie, itp. polecacie?

Gość dorociczka
Osobiście nie byłam ale moja siostra była tam na weselu u swojej przyjaciółki.Gosci było ponad ,łączone były dwie sale,jedna większa druga mniejsza,w tej mniejszej siedziały dzieci i z nimi była animatorka.Dzieci nie przeszkadzały nikomu w czasie wesela.Dostali pokoje gratis,jedzenie było podobno pyszne i bardzo dużo.Siostra była zachwycona wystrojem i jedzeniem

Gość agusia21-23
Witam wszystkich :) Szukam osób które były na jakiej kolwiek imprezie w restauracji Avanti Bluszczów :) Proszę o kilka informacji: jakie jedzenie, obsługa itp. Bardzo proszę to pilne

Gość Dawid i Justyna
Nasze wesele odbyło się w domu weselnym Renesans w Pszowie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miła obsługa oraz przepyszne jedzenie, którego po imprezie zostało bardzo dużo. Serdecznie polecamy: http://www.renesans-pszow.pl/

Gość rybka91
Ja polecam Dom Stołeczny w Borynii. Sala świetna (ustawna) spokojnie pomieści 150os., rok temu zrobili plac zabaw (idealne jeśli macie dużo dzieci) Mieliśmy wesele tam rok temu, na 120os. cena od osoby 225zł/2dni, aktualnie wzrosła chyba o 10zł. Jeśli chce ktoś otrzymać zdjęcia sali i obejścia zostawcie kontakt do siebie.

Gość izunia898i0w
a ja polecam serdecznie Gościniec Wodzisławski. Retauracja ELEGANCKA, jedzenie pyszne, obsługa znakomita. Byłam tydzień temu na weselu i wszyscy goście byli zachwyceni. Jak będe brała ślub to na pewno tam!

Odstąpię termin - 10 sierpnia 2013 r (sobota) w Domu Weselnym "Arkadia" w Radlinie. Jest to termin na wesele jednodniowe. Została wpłacona zaliczka w wysokości 500zł. Zainteresowanych proszę o kontakt -mói email - butter89fly@gmail.com

Gość Kimbeta
A czemu tylko 500 zl zaliczki, przeciez tam jest 1000 zl?

Gość Żabkula
10 sierpnia, to jak dla mnie:) jakies dodatkowe informacje?