Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz byc sam

jak poderwać kobietę będąc samemu niezbyt urodziwym chłopakiem ?

Polecane posty

przez neta poznaje się człowieka o wiele bardziej niz na żywo- bo non stop rozmawiacie- nie rozprasza was wygląd i inne duperele- to zależy czego człowiek oczekuje- jak facet oczekuje sexownej blądi żeby zamoczyć, a laska pustego lalusia żeby poszpanować przez tak samo głupimi koleżankami to fakt net odpada- a jak się szuka miłosci i zwiazku to juz zupełnie inna sprawa

Jak to po co wysyłałem zdjęcie ? Dziewczyna chciała wiedzieć jak wyglądam. Przecież wiadomo, że wygląd sie liczy, nie mówicie ze tak nie jest skoro jest i widze to na kazdym kroku :-(

Ja moge napisac o sobie, zawsze bylam ladna, ale malo kto to zauwazal, bo nie podkreslalam swoich atutow i przyciagalo facetow bardziej to jaka jestem, sympatyczna, mila i wrazliwa . Jakos dziwnym trafem zawsze przyciagalam kazdego faceta jakiego chcialam. Z poczatku wiazalam sie z facetmi, ktorzy wcale mi si nie podobali w momencie gdy ich poznalam. Ale tak mnie zauroczyli swoja osobowoscia, ze chcialam z nimi byc.Niestety w wiekszosci to oni ze mna zrywali. W koncu trafil mi sie przystojniak, ktory mil same lale przedemna. Niestety sie rozczarowalam.I zwiazalam sie wlasnie z takim misiem. Jednak jego charakter tez byl nieciekawy na dluzsza mete, bo musialam mu zbytnio matkowac. 2 lata temu poznalam mojego obecnego faceta. Zakrecil calym moim zyciem. Byl nieziemsko przystojny wiec sie balam, bo przypomnial mi sie moj ex. Ale tak mnie adorowal, ze sie poddalam. Z biegiem czasu role sie odwrocily. On przytl i zrobil sie misiowaty i juz tak piekny jak niegdys mi sie nie wydaje, ale za jego serduszko kocham go bardzo mocno.Ja z kolei zadbalam bardziej o siebie i teraz to ja przyciagam spojrzenia a nie on. Wnioski: ze osoby mniej trakcyjne fizycznie moga takze bardzo pociagac. Mam tez przepiekna kolezanke i ona wlasnie co mnie zawsze lekko dziwilo wybiera tych wg ogolnej opini mniej atrakcyjnych, misiowatych.Wiec glowa do gory.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
drogi autorze jak wyraznie trzeba ci napisac prawde zebys ja zobaczyl najbrzydszy facet ma ogromne powodzenie jesli ma silna osobowosc zamiast sie nad soba uzalac juz powinienes cos z tym robic a ty dalej sie uzalasz..moze to u ciebie nieuleczalne???? gołym okiem widac ze to nie wyglad jest twoim problemem tylko słaby charakter

Gość hmmmm .....................
Ja zauważyłam, że jest też tak, że wystarczy samemu czuć się boskim, i tak przedstawiać się innym, że ludzie w to wierzą .... Ale .... ;) Po prostu psychologia .... Pewnie, że nie pierwszy rzut oka to powoduje, ale drugi już tak .... ;) Oczywiście polecałabym zadbać o siebie .. w szerokim zakresie - zarówno fizycznie, psychicznie, jak i intelektualnie .... Każdy rozwój buduje Twoje ego i o powyższe będzie łatwiej ..... Taka samonapędzająca się machina .... jedno wpływa na drugie ... itd. :)

nie poddawaj sie tylko dlatego że trafiles na idiotki

Gość bede szczery
­­­­­­­­­­­ widzisz autorze, nie bierz na powaznie tego, co tu pisza. Bo pisza to, co chcesz uslyszec. Kobiety napisaly, ze lubia misiowatych. A w watku zalozonym przez creama, ktory jest chudy, napisaly, ze lubia chudych. Druga sprawa, to, ze jestes dobry, nic nie znaczy. Powiem wiecej, to bardziej zaszkodzi, niz pomoze. Popatrz na watki, w ktorym kobiety zala sie na swoich facetow. Gdyby oni byli dobrzy, kobiety nie mialy by takich problemow (jak np wylanie zupy do kibla). Wiec dobrocia nic nie wskorasz. Jedyne sluszne rady, to humor i pewnosc siebie, do tego beszczelnosc tez sie przyda, chociaz zadna sie nie przyzna, ze lubi beszczelnych facetow.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
bład w założeniu miedzy innymi cierpienie sprawia ze czlowiek jest dobry zastanow sie nad tym glebiej silna osobowosc nie znaczy ze ktos jest zly :)

Kulturalnoscia chcesz kobiete zdobyc? Stary, nie te czasy :D

;) słodka - idiotko żałuję za grzechy;)

Gość dghhhhhhhhhhhhh
to co zaproponowal "bede szczery" to proste rozwiazanie, ktore moze zadzialac ale tylko chwilowo gdy z takim podejsciem wystartujesz w zycie przy najblizszej okazji polegniesz i bedzie z toba jeszcze gorzej a tak na marginesie sa kobiety ktore lubia miśki i sa takie ktore lubia szczuplych :o w czym problem?

Powiem ci z doświadczenia - jak jesteś brzydki, dziewczyny nie poderwiesz. Spróbuj wyładnieć, może wtedy się uda :P

Gość hmmmm .....................
bede szczery - wyjaśnienie tych postów nie wynika z tego, że ktoś chce pocieszyć .... tylko z tego, że są takie co to lubią chudych i takie co wolą misiowatych .... Każda potwora ma swego amatora .... A często nawet taka co woli "chudego" może być z "misiowatym", bo tak się złoży .... Tak bywa.... Z tym dobrym to faktycznie raczej kojarzy się z flegmatycznością ... Bo co to właściiwie znaczy, być dobrym? Niewiele ... Bo dla każdego znaczy to co innego .... A prawda taka, że najczęściej przypisują sobie to Ci nieudacznicy życiowi ...... Bezczelny? Nieeeee raczej nie .... Chyba, że masz na myśli bezczelnie inteligentnego .... to tak! Mówię oczywiście o dziewczynach na jakimś poziomie ... Bo te "z remizy" faktycznie mogą mylić bezczelność, chamstwo z odwagą i śmiałością ....

Facet musi być facetem, ot i tyle. Czasami bezczelnym, aroganckim, władczym, a czasami słodkim, kochanym i czułym. Ale kultura musi być zawsze! A urodziwa to kobieta być powinna.

Kiedyś starałem się być stanowczy, pewny siebie i wiecie co mnie spotkało ? Dziewczyna przy swoich koleżankach powiedziała że ja jestem bezczelny bo tak wyglądając jestem tak bardzo pewny siebie:-o syty głodnego nie zrozumie nigdy :-(

Gość todmz
" A urodziwa to kobieta być powinna." jasne :o ale jak dojrze co do czego, to macie wymagania: dobrze zbudowany wysoki ladna cera ladne wlosy ...

Gość todmz
nie chce juz byc sam - tak powiedziala Twoja dziewczyna, czy jakas tam dziewczyna?

Gość dghhhhhhhhhhhhh
pewny siebie to nie znaczy bezczelny musi byc rownowaga, jesli sobie postanowiles ze taki bedziesz to ci wyszlo jak napisales to trzeba w sobie wypracowac..to trwa i nie jest latwe czlowiek pewny siebie ale zakompleksiony - nie ma czegos takiego w takim wypadku czlowiek wywala z siebie co mu lezy na sercu i jedzie po wszystkich za swoje niepowodzenia a druga sprawa ze trzeba byc inteligentnym zeby sie nie obrazic

I co, przejąłeś się taką panną? A niech sobie pogada - pewnie zazdrościła Ci pewności siebie, zakompleksiona brzydula i do tego jeszcze bezczelna.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
"powiedziała że ja jestem bezczelny bo tak wyglądając jestem tak bardzo pewny siebie" tak sie dzieje jak slowa mowia jedno a postawa drugie nie byles autentyczny

Gość bede szczery
Gdyby tak bylo, to i chudy i gruby nie mieli by takich problemow. I wiedzialem, ze bedziecie zaprzeczac, bo same nie wiecie, czego chcecie. Ale prawda jest taka, jak napisalem. Oczywiscie z ta beszczelnoscia to bez przesady. Ale troche nie zawadzi.

to komplement był ;) tylko nawet tego laska nie wiedziała:P

widzę na ulicy ładną naturalną dziewczynę ( nie jakąś pusta lalke ), uśmiecham się a ta zawsze odwraca głowę, udaje że mnie nie ma:-( idę z kolegą po mieście, dziewczyny patrzą na niego, uśmiechają się a mnie wogóle tam nie widzą :-( jakie to jest na prawde ciężkie i smutne :-( i jak tu być pewnym siebie jak nie ma żadnych symptomów które wskazują że podobam się kobietom ?

Gość cbhcb
Niski,tłusty,nieurodziwy do tego 30 letni marzy o fajniej dziewczynie.Palnij się w łep facet i spadnij na ziemie i obys sobie jaj ,na pewno mikroskopijego rozmiaru nie potłukł.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
ja bym cie szybko naprawila..kilka spotkan i jestes jak nowy rozmowa by tu duzo pomogla