Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

Moja żona wcześniej pracowała teraz znów rozgląda się za jakąś robotą

Gość gość
Aggraffka wczorajsza akcja z rozrywkowym na erotycznym pokazała, że rwiesz się do facetów :P Nie jesteś ani grzeczna ani cierpliwa :P Odejdź od męża i bzykaj się w realu do bólu :) Masz do tego święte prawo kobieto :)

A jeśli chodzi o wiersze mnie bardzo podoba się "zaufać życiu "może też go znacie jeśli nie może warto przeczytać

Gość mag_37
Kakti jestem spod znaku Wodnika.Czyli jestem starsza:D Nie wiem jak u Was, ale u mnie pada śnieg :)

Gość mag_37
Ajjj u mnie sypie śnieg wczoraj i dzis w nocy mocno wiało. Dobrze,że dachu nie zerwało :P Znam mase wierszy. Duzo kiedyś pisalam i czytalam. Teraz brak czasu.

Moje obcowanie z wierszem sprowadza się do 4 wersowych rymowanek :P :P Adiks jak ciebie czytałam to ty"Greyem" zalatujesz :P :D

Gość mag_37
Przyznaje się. Nie czytalam Greya i nawet filmu nie widzialam.

Gość gośćubawiona
Cześć wszystkim :D. Zawalona pracą jestem, dobrze że jä lubię... Miłego dnia :)

czytałam ale zdecydowanie wole to sama przezywać na własnym ciele czytać o tym :P

gośćubawiona szczęściara :) teoretycznie też lubię swoją pracę tylko ludzie czasami mnie drażnią :O

Gość gość
Kakti mam problem z otworzyć linka w telefonie, potem sprawdzę

Gość mag_37
Cześć Ubawiona 🌼 Też lubię swoją pracę ..Dziś przez pogode daruje sobie spalanie> bieganie> Ale i tak jak Was wszystkich czytam to w poròwnaniu z Wami jestem w lesie :D

Gość gość
Czemu zacząłem z gościa pisać? ??

Gość gość
Greyem zalatuję?to źle czy dobrze bo sam nie wiem?

Gość gośćubawiona
Karti mi też ludzie czasem grają na nerwach Mag nie ćwiczył wczorajaj i zła jestem, może jutro rano pobiegam, brakuje mi tego, po 2 dniach przerwy czuję się nieswojo i mam wrażenie że przytyłam ;) Nie czytałam Greya...ja jestem Greyem :P :P

mag zależy jak na to spojrzysz ;) ja w bieganiu jestem daleko za tobą w lesie :P ale pracuje nad tym choć póki co słabo mi idzie :o Czemu zacząłem z gościa pisać? ?? - :D:D:D Zejdź z niego i stań na ziemi :P Adiks nie wiem czy dobrze czy źle jak kto lubi :P są kobiety które lubią dostawać klapsy a może i iść dalej bo widzę ze się rozkręcasz dopiero ;)

a tak jeszcze co do wcześniejszych waszych postów to własnie nie lubię ludzi którzy ze swoim życiem jakoś nic nie robią ale co się dzieje u innych to zawsze skomentują i maja wiele do powiedzenia

Gość mag_37
Z reguły nie lubię wyrącać i w sumie nigdy nie wtrącam się do kogoś zycia. Kto mnie znam w realu to wie, że zawsze pomogę zawsze coś doradzę. Pocieszę itd. Jeżeli ktoś nie chce zmienić swojego życia to na siłe go nie zmuszę i nikt z nas nie zmusi. Szkoda,że najbardziej cierpią zawsze na tym dzieci.. :( Znam temat bo sama mialam trudne dzieciństwo. Ale kiedys powiedziałam sobie" Owszem było jak było ale w moim domu będzie spokój".. I jest spokój. Głośno jest jak wiatr wieje :D:D Tak jak dzś wichura na calego :)

Gość gość
No,teraz mam problem z wyswysyłaniem postów

Gość mag_37
Dziwne Adi bo mnie sie nic nie dzieje :) Wyloguj i zaloguj się od nowa ;)

Adi coś kręci :P Mag ja ze swoimi rodzicami tez swoje przerobiłam i teraz choć już moja mama nie żyje od 5 lat,łapie się na tym że podejmuje decyzję takie jak onaby chciała a nie to co ja chciałam. W zrozumieniu tego wszystkiego pomogła mi książka "toksyczni rodzice". Mam nadzieje że nie będę powielała jej błędów. Choć na pewno popełnię swoje mam tylko nadzieje że moja córka będzie mi potrafiła to wybaczyć bo nie będą to aż tak duże błędy:).

Gość mag_37
U mnie było róznie w domu. Ale staram się nie wracać do tego. Ojciec nie interesowal sie nami.. Nie lubie sie użalać nad sobą. Nie jestem jakas mameja bo jestem silną kobietą. Do dziś sie dziwie że cala z tego wszystkiego wyszlam.To jest ten najwiekszy plus. Moi rodzice żyją. Są mlodzi, zdrowi.Z ojcem mam kontakt telefoniczny. Mama nie odbiera telefonu. Kiedyś jak zadzwoniłam na Dzień Matki w sumie już nie rozmawiałyśmy ze sobą-Ale zawsze pierszwa ręke wyciągałam.Nie odbierałam telefonu. Potem wyłanczała wlanczała. No litości.:( Napisalam życzenia

Gość mag_37
Sorry za literówki..Mam nie odbierala telefonu :(

Gość kakti
mag a masz rodzeństwo?

Gość mag_37
Mam młodszą siostre ;)

a ona jakie ma relację z rodzicami? rodzice żyją razem?

ja mam starsze rodzeństwo brata i siostrę ja jestem najmłodsza czarna owca :O Oni zawsze idealni a ze mną zawsze kłopoty :O

Gość mag_37
Moja mama sie rozeszla z ojcem. Dlugo by opowiadać. Siostra zawsze robila co chciala i plazem jej to uchodziło. Na wszystko jej mama pozwalala :) Ale odczulam ulgę kiedy sie wyprowadzilam ;)