otyła 0 Napisano Lipiec 30, 2008 ja to sie juz pogubilam troszeczke kto jest kto na naszej klasie:D chyba musze sobie jakos Was podpisac :) niewiem jeszcze jak to zrobie ale pomysle:) treselle, sa tam zdjecia zz nowa fryzura? u mnie waga jak w stopce.. ale od dzis podjelam walke jadlospis: zupa jarzynowa na wodzie, sałatka wiosenna, bułka, red bull bez cukru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 31, 2008 Otyła-> jeszcze nie mam \"nowych fotek\" najpierw muszę sobie zrobić sesje zdjęciową :)))) Oj jak mnie muli, jak mnie głowa boli - ide zrobic kawkę :) Ciężki dzień sie zapowiada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Lipiec 31, 2008 treselle czy ty nie jesteś przypadkiem z Torunia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 31, 2008 kumcia -> jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Lipiec 31, 2008 no widzisz, a ja mieszkam 60 km od Torunia, w Brodnicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggoska87 0 Napisano Lipiec 31, 2008 treselle81 - bo krotkie włosy to jest to ... ;) sama sie wybieam we wtorek do fryzjea ;D znowu gorocao i goroco ... ;) ale kocham słoneczko i pewnie dzis znwou dziłka ... ach wesole jest zycie studenta ... ;p - na wakacjach oczywiscie ;) prygotowalam sobie snaidanie ale nawet nie cche mi sie go jesc ;( jakies glupie smutne czasy na mnie znowu przychodza ... ;( ale coz zycie takie niesety ... człwoeik mlody i glupi ... a teraz juz nic nie zmieni ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 31, 2008 kumcia -> Fakt Brodnica niedaleko, tylko że ja nie jeżdżę w tamte strony. A Ty kumcia masz profil na n-k?? Mój e-mail znasz :) ggoska87-> czasem chciałabym umieć cofać czas i pozmieniać co nieco :) A ja siedzę w pracy i zasypiam :( wypiłam juz kwkę , zaraz zrobie sobie zielona herbatkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Lipiec 31, 2008 treselle wysłałam ci zaproszenie na n-k :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 31, 2008 Ok. dzięki . Właśnie sie odedzwałam do Ciebie na n-k :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Lipiec 31, 2008 Kumcia, a ja tez moge Cie zobaczyc? tressele moj kontakt ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggoska87 0 Napisano Lipiec 31, 2008 hmm ja też chciłąbym was zobaczyc ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Lipiec 31, 2008 kumcia, wysylam ci za moment zaproszenia na n-k, znajde cie u treselle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Lipiec 31, 2008 mam nadzieje ze pozwolicie jak bede znow zasmiecac nasz temat spisownikiem kazdego dnia co zjadlam i czy cwiczylam :P zachecam tez Was bo cos ostatnio o tym zapominamy! moj dzien dzis: kawałek arbuza, kasza gotowana z warzywami, lód z mcdonalds aerobic 1h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Kumcia dałam dziewczyną na n-k namiary na Ciebie :) mam nadzieje , ze nie będziesz zła :-)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Z tymi kontaktami na n-k to juz sie pogubiłam :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Sierpień 1, 2008 sama już nie wiem - ciebie już mam na n-k, kto dalej? wysyłajcie dziewczyny zaproszenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Tak sobie siedziałam rano i zamiast księgować zrobiłam sobie listę kto jest kto i jaki ma nick i stwierdziłam , że brakuje mi krupci na naszej-klasie :( chyba ?? juz sie sama zakręciłam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 1, 2008 ggoska87 -> wysyłaj zaproszenie na e-mila z n-k :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggoska87 0 Napisano Sierpień 1, 2008 treselle81 - az tak dobrze na naszej kalsie sie nie znam ;d ... ostanio słuzy mi niestety do pogorszania humoru ... głupia jestem ale coz ... dzien zaczelma od wody z cytrynka ... na snaidanie serek z rzodkiewka ... ;) a obiad ... hmmm ?? ktoz to wie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggoska87 0 Napisano Sierpień 1, 2008 a własnie mialam juz kiedys pytac ... stosujecie jakies tabletki wspomagajace odchudzani e ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Sierpień 1, 2008 otyla, co za pytanie :P, to my chyba ostatnio naginamy nasze zasady rozpisujac sie o wszystkim tylko nie o diecie :D, ja juz sie usprawiedliwiam: po wyjezdzie z domu znowu biore sie w garsc i wtedy bede pisac tylko o tym co zjadlam i ile cwiczylam :) wracam dokladnie za tydzien :) :( ok, troche napisze na temat diety :), waga chyba stoi w miejscu, lub minimalnie poszla w dol, nie objadam sie, wczoraj zrobilam 20 kilometrow na rowerku - jezdzilam po polnych drogach z masa kamieni, gorek, dolkow; dostalam niezly wycisk, bo na codzien nie jezdze goralem, wiec nawet ta pozycja podzialala mi na rece :), u siebie \"rozbijam\" sie oma fiets (rowerek babuni :D ) - czyli typowym holenderskim rowerem turystycznym, siedz sie na nim jak na tronie - bardzo komfortowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Sierpień 1, 2008 no zawsze lepiej zapytac:D kto wie moze ten temat nabrał już podstaw czysto towarzyskich rozrywkowych , a ja tu wkrocze z czarnym tematem diet .:D jadłospis: 3 bułki , wafle ryżowe, suchary, kawa , kompot. kiepsko.. ale aerobik był ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Sierpień 2, 2008 jak narazie: bułka z warzywami ,4 chicken mc nuggets (domowe) + surówka, jogurt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 2, 2008 A ja dziś praktycznie śniadania nie jadłam tylko parę łyżeczek płatków i kawałeczek bułki przegryzłam podczas sprzątania. na obiadek: 3 łyżki ryżu + pulpeciki w sosie. dziś idę na urodzinki więc pewnie jakieś cicho będzie i lampka wina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Sierpień 2, 2008 bułka z warzywami ,10 chicken mc nuggets (domowe) + surówka (w sumie były to 2 posiłki z odstepem czasowym), jogurt, troche pieczonych, kawa mrożona, 3 kieliszki wódki + szklanka soku. brzmi strasznie ten jadłospis ale zmiescilam sie w 2000 kcal ćwiczenia: basen 1 h + sauna , aerobik 40 minut (latino) . Chyba sie zrekompensowałam za ten jadlospis:) kupiłam płyty z aerobikami tanecznymi , bardzo fajna sprawa! :) Polecam . treselle mało tego jedzenia Ci dzis wyszło , mam nadzieje ze nie skonzczy sie rzuceniem na jedzenie na imprezie ( u mnie na bank by tak było! :D) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Otyła-> na imprezie zjadłam 3 kawałeczki karpatki :) i wypiłam kawkę rozpuszczalną oraz 2 lampki czerwonego wina. W domku wypiłam nie całe 1 piwko i zjadłam 1 paróweczkę ( z tych cieniutkich) A dziś zjadłam pulpeciki ( 2 ) w sosie pomidorowo paprykowym, na obiad frytki + pałeczka kurczaka z rożna i na razie to koniec jedzonka . Pod wieczór idę do brata na smażone rybki w occie :))) Strasznie po urlopie mi brzuch wywaliło :((( Zaczynam się martwić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Sierpień 3, 2008 ee to nie najgorzej Treselle jak na impreze . :) tez czuje ze mi brzuch wywala... wiecej jem ale za to duzo cwicze . Rozlicze sie z dzis: bób, mizeria, jogurt duzy, wafle ryzowe, kawa mrozona, ciastka z pestekami dyni. (duzo tego:() godzina basen i 40 minut orbitreka (wreszcie naprawiony) Kumcia, a jak tam Twoj orbitrek , moze jakies odkurzenie go? proponuje znowu wyzwania wytrzymalosciowe ile wytrzymamy :P:) wyjezdzam neistety na 3 dni:( takze napisze zaniedlugo , liczac po cichu na to ze jak wroce bedzie maasa lektury u Was szczegolnie wiwaty z powodu utraconych kilogramow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Sierpień 4, 2008 no u mnie właściwie diety BRAK!!!!!!! myślę że zacznę po 15 sierpnia, a jak na razie a to lodzik, a to piwko.... :) orbitrek strasznie, ale to strasznie się zakurzył, ale poczekam aż więcej się kurzu uzbiera, to samo spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggoska87 0 Napisano Sierpień 4, 2008 ja sie wlasnie tak zastanwiam czy na kapusciankenie isc ;D bo jem mniej a tu i tak wszytsko stoi w miejscu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Sierpień 4, 2008 Witam:) dawno nic nie pisalam ale ciesze sie ze wchodzac na kafeterie moge poczytac wasze wpisy ze ciagle tu jestesmy w takim samym skladzie:):) Jeżeli chodzi o odchudzanie to nadal cwicze moze juz nie tak regularnie i czesciej na basenie ,waga spadla 2 kg zadna rewelacja ale i z dieta roznie bywa. Teraz czeka mnie prawdziwe wyzwanie z odchudzaniem jade na wczasy z ALL i obawiam sie ze waga bedzie na ++ Nie bede przez to mogla do was zagladac przez 2 tyg:( Treselle81:) Faktycznie mnie nie ma na naszej klasie bo nie mam tam założonego konta z roznych przyczyn,ale o tym dlugo by pisac ale za to po przyjezdzie obiecuje powysylac wam moje zdjecia na meila,na nasza klase moge wchodzic z neutralnego profilu mojej znajomej:) Jeżeli możecie napiszcie czy jest tu ktoś z Krakowa:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach