Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość zawzieta baba
cccccc-ja mowilam i pokazywalam co czuje,a odszedl bo nie podobalo mi sie to ze dla mnie nigdy czasu nie mial,co raz wiecej wymowek znajdowal zeby sie nie spotkac i to co raz glupsze,a fruwal z tzw kolezankami a po takich spotkaniach laski informowaly mnie co mowil i robil,a z reguly byly z 10 mlodsze ode mnie.ja ze nie zgadzam sie na kolezanki on ze nigdy nie zrezygnuje a jeszcze wyszlo ze ta ma 17 lat mniej niz ja.i to juz bylo poprostu apogeum.miarka sie przebrala.juz nie potrafilabym z nim znowu byc.ja mam corke niewiele mlodsza od jego panienki.jak bym dobrze sie puscila za 1 razem to moja cora bylaby w jej wieku.dla mnie to masakrycznie przegiol.a o swieta jestem zla ze jeszcze mu sie gierek zachciewa

Gość cccccc
Luizka tutaj akurat sie z Toba zgodze w calesj rozciągłosci..

Gość zawzieta baba
a bo co poniektorzy to sobie taka metode opracowali oni wywijaja a my ich za to przepraszamy

Gość cccccc
Zawzieta i tutaj rowniez sie z Toba zgodze ze masz racje, a moje wczesniejsze opinie były bardzo ogólne-nie dotyczyły konkretnej sytuacji...

wrrrr a ja doskonale wiem czego chce !!! a Miec tego nie moge, moze cos jest w tym ze faceci lubia zdobywac, a jak zdobeda to w połowie przypadków conajmniej,chca znowu zapolowac:((( to była odp na temat;/tylko

zawzieta baba -> te wasze książątka dobrze wiedzą ile jesteście w stanie wytrzymać i nieźle się tą wiedzą posługują jednocześnie dobrze się bawiąc.Kobitki jesteście konsekwentne w gadaniu ale nie w działaniu,a wasi faceci działają,a nie gadają:D:D:D:D:D

Gość zawzieta baba
taaa po roku czasu nagle uswiadomic sobie ze sie do zwiazku nie nadaje i bujac sie z 17-letnimi panienkami-bardzo dojrzale.to moje ksiazatko sie cofnelo w rozwoju

Gość luizka26
zawzieta babo, to ile ten twoj ma lat?

zawzieta baba -> to musisz mieć ładną córkę,że twojemu się takich małolat zachciało:D A może on i do niej startował?????:O Porozmawiaj z córką.

Gość zawzieta baba
xyzed-- to niech dzialaja dalej,papierosy rzucilam to i z nim sobie poradze.fajki dluzej kochalam jak jego i mniej nerwow mnie kosztowaly.zawzielam sie i on juz nic u mnie nie wywalczy.taka juz jestem do pewnego momentu mogl robic i robil ze mna co chcial,ale wszystko ma swoje granice.uprzedzilam go ze balansuje na krawedzi.nie potraktowal tego powaznie sadzac po swiatecznym numerze

Gość zawzieta baba
xyzed---- brrrr az ciary przechodza,ale nie nie od mojej corki trzymal sie z dala.moja ma 12 a ta jego 17

Gość luizka26
przeciez to pedofil jest!

ha to odezwie się do niej za 3 lata ,chyba że Sowińska przewalczy swoje :D:D:D

Gość luizka26
tym bardziej ciesz sie, ze masz palanta z glowy

nie jest pedofilem tylko spryciarzem i wie ,że takiej panience łatwo zaimponować byle czym :D

Gość zawzieta baba
a to moje ksiazetko 29 luizko a ja 34 w styczniu skonczylam jest sporo mlodszy ale w tym wieku to az tak nie widac roznic.poza tym nie nalezy patrzec ile jest proznicy tylko ile to mlodsze akurat ma lat.bo 17 lat panienki ksiazatka a 22 naszej antyfacetki to juz jest kolosalna roznica nie w rozpietosci a w rozwoju psychicznym

zawzięta to dziwię się żes sobie takiego szpika wzięła :O myślałaś ,że przy tobie szybciej psychicznie dojrzeje???? Ta dojrzał ale do czego innego,a koledzy mu przegadali ,że jednak na ........:D

Gość luizka26
ale facet 29letni nie ma prawa tknac 17latki! przeciez to jeszcze dziecko jest!

Gość zawzieta baba
i tu musze ci przyznac racje xyzed jak ona sie uczy a on pracuje ,ma auto,walnie kilkoma madrymi tekstami ktore jeszcze ode mnie sciagnol i ma panienke w garsci,tylko ze takiej mlodej to szybko minie i zycze mu zeby poczul sie tak jak ja sie czulam

Gość luizka26
wlasnie-koledzy! nigdy nie zyskalam sobie ich sympatii, chociaz nie zrobilam im nic zlego! moze ty mi wytlumaczysz dlaczego?

Gość zawzieta baba
luizka ja kmu to tez powiedzialam jeszcze jak mi sciemnial ze tylko sobie z nia drukuje,ze zdjecia w fonie trzyma bo chcial sobie na kompie poogladac(kretyn) to ciagle powtarzal no co ty ona za mloda jest.hmmm no coz

Gość luizka26
do ciebie wlasnie!

Gość zawzieta baba
xyzed---byc moze koledzy,byc moze kolezanki bo kolegow to on ma 2 i obaj mnie zawsze lubili za to kolezanek tzw to byly i sa cale sztaby.niby chcial sie przy mnie ustabilizowac bo on juz sie wyszumial i takie tam bzdury na ktore wiekszosc z nas daje sie nabrac

Gość zawzieta baba
nie zyskalas sympati kolegow bo moze odkad byl z toba to kolegow troszke odstawil na potem i to im sie nie podobalo

Gość luizka26
dokladnie tak! jego wspollokator nie mogl mnie scierpiec- zawsze slyszalam jakies glupie docinki z jego strony! po prostu moj chlopak byl niedojrzaly i wynika z tego, ze niewiele stracilam!

Gość zawzieta baba
luizce chodzi o to co do mnie na temat kolegow powiedziales ze przygadali

Gość zawzieta baba
ja cos jednak stracilam hmmm nie bede swinia i nie bede sciemniac do jednego to to moje ksiazatko sie nadawalo-do lozka nie mam zamiaru tak jak to niektorzy maja w zwyczaju po rozstaniu robic z partnera impotenta- on nie wie co to impotencja,zajebisty jest w te klocki,ale coz nic poza tym

Gość luizka26
zwiazku na lozku nie powinno sie budowac. beda inni lepsi!