Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

ale to tylko tak profilaktycznie, zeby nas potem nie bolala tak bardzo przeszlosc dziewczyny, zebysmy ja lepiej rozumieli i bardziej szanowali. samemu bysmy sie zepsuli, zbrukali to bysmy juz nie byli tacy zli na jej przeszlosc lepiej zrozumieli.....no jan nie wiem czy te dosiwdczenia beda takie same ja np nigdy nie płaciłam za sex i nie miałam szybkich numerków z kims przypadkowym wiec gdzie podobieństwo doswiadczen??

Gość a jak facet jest prawiczkiem
(no i jak piszecie ze nawet najporzadniejsza,kochana,czula wrazliwa niedziewice bedzieci uwazac za szmate?) nie pisalem, ze bym tak uwazal, ale by bardzo bolala mnie jej przeszlosc i bym pewnie wyl po nocach z tego powodu

dz ia ra-nie zauwazylam zebys mial jakos chore poglady ale tez malo pisales wiec jesli cie urazilam to przepraszam, ''ale to tylko tak profilaktycznie, zeby nas potem nie bolala tak bardzo przeszlosc dziewczyny, zebysmy ja lepiej rozumieli i bardziej szanowali. samemu bysmy sie zepsuli, zbrukali to bysmy juz nie byli tacy zli na jej przeszlosc''-a ja np(i ta laska pewnie tez) juz bysmy cie nie szanowaly,zreszta chlopcze musiales byc wychowywany w mocno fanatycznej rodzinie skoro seks uwazasz za ZBRUKANIE jak dla mnie bycie dziewica lub niedziewica jest bez roznicy jakos NIE czuje sie PLUGAWA,ZBESZCZESZCZONA czy cos no mam dzis kiepski nastroj ale jakbym miala dobry to chyba i tak bym uwazala ze so pojebani

nie pisalem, ze bym tak uwazal, ale by bardzo bolala mnie jej przeszlosc i bym pewnie wyl po nocach z tego powodu-------->zazdroszcze problemow:O to zacznij na wszelki wypadek zbierac na psychologa......

'lepiej zrozumieli.....no jan nie wiem czy te dosiwdczenia beda takie same ja np nigdy nie płaciłam za sex i nie miałam szybkich numerków z kims przypadkowym wiec gdzie podobieństwo doswiadczen??' ale pewnie mialas kilku partnerow, wiec by sie wyrownalo :P ' a jak facet jest prawiczkiem-o ile ja zrozumialam to nie chodzi tu o przygody kobiet ale o to ze byly z kims dlugi czas(i spaly z tym kims) a wy i tak chcecie te "porzadne" co nigdy z nikim hihi ktos tu nawet wklejal linka do agencji gdzie dziewica robi anal i oral,myslisz ze by ci sie przyznala?nie lepiej byloby miec babke ktora miala jednego ale jest normalna? ja mysle ze moglbys stworzyc udany zwiazek z nie dziewica jakbys tak obsesyjnie nie myslal o tym dziewictwie i wedlug niego nie ocenial czlowieka bo ja mimo ze z 5 razy w zyciu uprawialam sex to sie za zdzire nie uwazam i nie bede uwazac' nie uwazam cie za zdzire, wrecz przeciwnie. ale i tak by mnie twoja przeszlosc bolala i plakac by mi sie chcialo z tego powodu pewnie, nawet jakbym cie bardzo kochal, uwazal za ideal, swiata poza toba nie widzial i na zawsze bym chcial z toba byc. na pewno bedzie mnie to bolec, nawet jak trafie na super porzadna dziewczyne co miala jednego partnera z milosci, nie mowiac o wiekszej liczbie czy seksie bez milosci, bo wtedy to bym normalnie rozpaczal i sie dolowal ze hej

nie uwazam seksu z milosci za zbrukanie, ale ja narazie czekam na milosc, i pewnie bedzie mnie bolec przeszlosc dziewczyny, a watpie bym trafil na dziewice, zreszta nawet jej nie szukam i na dziewictwie mi specjalnie nie zalezy. a skoro mam byc prawiczkiem i mnie jej przeszlosc ma bolec, to moze lepiej zebym przezyl przygode bez milosci, albo agencje wczesniej profilaktycznie, czyli zbrukal sie. to by bylo z mojej strony zbrukanie

"ale pewnie mialas kilku partnerow, wiec by sie wyrownalo" Dziekuje że porównałes mnie do prostytutki....w tym momencie mogę Ci powiedzieć że najodpowiedniejsza dla siebie dziewczyne spotkasz w pierwszym rzedzie ławy koscielnej, ubrana bedzie w biała sukienke, na włosach wianek, a na łancuszku kluczyk do swojego moherowego pasa cnoty....ehhh

o maj gad,jak to czytam to mi plakac sie chce,zalamka,rece opadaja :( Bedzie Cie bolala przeszlosc seksulana dzieczyny?no ludzie chyba mie myslisz ze kazda bedzie czekala az do smierci z sexem albo na krolewicza ktory ja rozdziewiczy ,sex jest czyms normalnym i bynajmniej nie twierdze ze na lewo i prawo trzeba dawac dupy ale jak kto jest z kims to chyba to jakos tak naturalnie wychodzi,wszak poped seksulany istnieje ...

nie porownalem cie do prostytutki. ale jak dla mnie moza postawic znak rownosc miedzy 'facetem co raz uprawial seks z prostutuka, albo przygodna kobieta' a miedzy 'kobieta co uprawiala seks setki albo tysiace razy z wieloma (kilkoma) partnerami'. bilans sie wyrownoje moim zdaniem :P

ItsOnlyMexx_20 - a co mialbym skakac z radosci, ze moja dziewczyna miala kilku chlopakow, z ktorymi spala i np. po miesiacu szla z nimi do lozka? jasne, ze by mnie to bolalo. moze w imie milosci bym jakos to przebolal, odchorowal, ale na pewno pogodzenie sie z tym byloby dla mnie duzym problemem

uwazam, ze seks sie powinno uprawiac z milosci (oczywiscie polaczonej z pozadaniem), a nie z samego pozadania, bez milosci, dla samego seksu

ale DLACZEGO to takie wazne?bo nie rozumiemczemu masz wpadac w depresje ze laska miala kogos przed toba?-pomysl tak:nikt nie wie co bedzie kiedys wiec nie wiem jakie skutki beda mialy podjete przez niego decyzje a przeszlosci nie mozna zmienic no to ci mowie ze jak masz isc do agencji to lepiej teraz niz potem kogos zdradzac i mu krzywde robic,ale mentalnosc wg mnie masz straszna, zreszta dziewic jest sporo wiec nie przesadzaj

Gość Trzęsidupy zwykłe
A może zacznijcie się chłopcy martwić jak na horyzoncie pojawi się wreszcie ewentualna partnerka. Bo takie rozważania to możecie sobie snuć nawet do śmierci...

Moze i nie takie były Twoje intencje, ale tak to odebrałam... wogóle słowo bilans tu nie pasuje...to nie matematyka tylko zycie, poped...uczucia...kalkulowanie i robienie zestawien to nie ta branza a gdzie znajdziesz swoja sympatię juz napisałam:)

a jak facet jest prawiczkiem-->no to pomysl sobie ze dziewczyne moze bolec to ze Ty jestes pawiczkiem a ona jest badz nie jest dziewica ,wszak wiadomo sex z prawiczkiem nie jest czyms najprzyjemniajszym i czy to bedzie 1 raz dla dziewczyny czy ktorys z kolei :P

nie szukam dziewicy, tylko jakiejs fajnej dziewczyny, z ktora polaczy mnie uczucie. jeszcze jednego partnera bym przebolal, ale kilku (wielu)?? :O dziwnie bym sie czul w zwiazku z dziewczyna co miala wielu partnerow, dla mnie taka dziewczyna to zupelnie inny swiat, inna planeta, az sie boje co by sie stalo jakbym sie w takiej zakochal :P zreszta mysle, ze dziewczyny, co spaly z kilkoma chlopakami gardza prawiczkami i taka by mi nawet szansy nie dala :p

Vanity Fair - nie jestem katolikiem i typem grzecznego chlopca tez nie jestem

na innym topicu to mnie dziewczyny przekonywaly, zebym poczekal z tym na milosc, bo nawet jak trafie na kobiete z pewna przeszloscia to warto jej dac swoj skarb i ja uszczesliwic, a tu widze, ze lepiej nie byc prawiczkiem :o

katolikiem nie jestes....histoia robi sie coraz ciekawsza typem grzecznego chlopca tez nie....tez ciekawe po prostu boisz sie zbliżenia z doświadczona kobieta(co jes zrozumiałe:P dowód: "dla mnie taka dziewczyna to zupelnie inny swiat, inna planeta, az sie boje co by sie stalo jakbym sie w takiej zakochal "zreszta mysle, ze dziewczyny, co spaly z kilkoma chlopakami gardza prawiczkami i taka by mi nawet szansy nie dala" ja bym nie dała juz

i pisaly, ze lepiej sie nastawic na dawanie, niz branie i nawet jesli dziewczyna nie bedzie dziewica i przeszlosc bedzie miala za soba, to ja na pewno bede szczesliwy ze dalem jej swoj skarb z milosci i warto ogolnie czekac na milosc swojego zycia, nawet jesli ona dziewica nie bedzie. z tym, ze ja chyba tego za zaden skarb nie uwazam, swojej cnoty :O :(

a jak facet jest prawiczkiem--->wes napisz w koncu cos innego ,powtarzasz sie, juz setny raz:nie szukam dziewicy,bedzie mnie to bolalo,szukam wielkiej milosci bla bla bla...czuje sie jakbym non stop to samo czytala az do znudzenia chyba lubisz o tym pisac a to juz jest jakies zboczenie :)

wiec widac na tym topiku siedzą nieczyste kobiety:P wg mnie dziewica bedzie dla ciebie najlepszym wyborem...

nie boje sie zblizenia z doswiadczona kobieta, ale boje, sie bede mial wyrzuty o jej przeszlosc i zniszcze uczucie, tylko dlatego, ze sam bylem prawiczkiem. jak pisalem, wiem ze wartosciowa, madra, kochaja, wrazliwa kobieta bylaby wyrozumiala wiedzac, ze jestem prawiczkiem. taka mam przynajmniej nadzieje, bo jestem troche idealista

ogolnie to czuje sie bardzo samotny i brakuje mi milosci w zyciu, a jestem dosc niesmialy jesli chodzi o kontakty czysto damsko-meskie (nie chodzi o kolezenskie) i nie umiem nawiazywac relacji z kobietami wlasnie innych niz kolezenskie, a nawet relacje kolezenskie czy przyjacielskie, ktore posiadam wyszly raczej od strony kobiet i one to jakos pociagnely

ogolnie to bym chyba wolal zeby jakas fajna dziewczyna sama mnie poderwala :O :D

dlatego własnie szukaj dziewicy....teraz jestem tego pewna... z tego co piszesz przeszłosc nie dziewicy bedzie dla Ciebie bariera ciezka do pokonania....a ona moze poczuc sie gorsza (moim zdaniem niepotrzebnie)

nie uwazalbym jej wcale, za gorsza, naprawde bym ja szanowal i kochal

Zdajesz sobie sparwe z tego ze z takimi pogladami mozesz tkwic w swojej samotności i budowac wokól siebie sciane.... jak bedziesz odrzucał kolejne kobiety to w koncu one tez przestana Cie zaczepiac musisz sie przełamac i otworzyc na nowe znajomosc ...sam zrobic 1 krok

mimo tego bolu z powodu o przeszlosc