Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Karolina ja czasem i pije po 2 litry i nic mi nie jest, choć czasem też mam momenty ,że jest mi niedobrze przez nią a raczej dokucza mi zgaga.., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 zielonej herbaty nie da sie przedawkowac, ale trzeba sie do niej przyzwyczaic bo nie kazdemu na poczatku pasuje jej smak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 raczej nie mozna jej przedawkowac :) tosamo zdrowi e:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 KOALKA_1990.......18........168...........86.................0............58 No i jak wam minął dzionek??? mi nawet dobrze dostałam dzis piątkę zPO i 4 z fizyki...Tak patrząc na Was przyznam się bez bicia, że chyba mam zbyt duże wymagania wobec siebie bo wszyskie jako cel wyznaczacie sobie wagę powyżej 60 kg. Na przykład poprostu_karolina. jest o 3 cm niższa odemnie a jako swój cel wyznaczyła wagę 64kilo(sory jeśli Cię uraziłam najmocniej przepraszam :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 W ogóle powiem Wam,że fajnie mi jak czuję głód w żołądku i to ssanie :] hehe , albo jak mam zakwasy ;D uwielbiam ten stan ;P nie żebym była jakaś masochistką ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ej dziewuchy wpisywac sie do tabelki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Proszę o poprawienie mojej tabelki hihih na 4 kg ;D nastepna osoba niech poprawi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....4............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0............58 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 dobra ja uciekam odezwe sie jutro:) 3maj cie sie dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ja też uciekam spać, tzn dopić herbatkę ,poćwiczyć, pouczyć się testów no i looknąć wojewódzkiego ;] słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ja tez lece :* do jutra : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 koalka w zadnym wypadku nie poczulam sie urazona :) hehe miło mi ze mnie wrużniłas :) tak ja nrazie chce schudnąc do 64 ale to nie bedzie koniec mojej przemiany bo to nawet juz nie jest dieta tylko sposób na zycie :) Do końca roku chciała bym widziec 59 na wadze i myśle ze wtedy będe udysfakcjonowana :) A do końca czerwca poczatek lipa marze o 64 i mieścic się w rozmiar M i jako tako pokazac sie w kostiumie kąpielowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ja tez ide spac bo strasznie mi niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 Arpana...............20........168............58...............2............48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ja też lecę Dobranoc!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 Arpana...............20........168............58........ .......2............48 Apocalypsis.........21.........163...........64................0............55 No ja mam niby najniższy cel, jesli chodzi o wagę, ale i mam też najmniej wzrostu z was wszystkich. W ogóle beka, bo znalazłam właśnie karteczkę, na której spisałam swoje wymiary na 2 dni przed sylwestrem i wyszło mi, że do dnia dzisiejszego mam 4kg mniej, 9cm mniej w pasie, 4cm w biodrach i niestety 4cm mniej w biuście :/ Ale przynajmniej w dół idzie :D plan jedzeniowy na dziś: - kawusia z mlekiem i cukrem (wypita) - 3x Wasa z serkiem Ostrowia (zjedzone) - 2x czarny chlebek z jakąś wędzonką.. nic w domu ni ma ;/ - zupka szczawiowa - ewentualnie z 2-3 wafle ryżowe, jak głód dopadnie ;) Co do herbatek przeczyszczających - NIE POLECAM! Tak, jak któraś to mówiła, strasznie rozleniwiają jelita.. trochę się chudnie i potem nic.. a o tym, że później normalnie nic zrobić nie można bez wspomagaczy, to już nie wspomnę.. Miłego dnia laseczki! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 a ja dziś pobiegałam ranoo:) 15 minut tylko ale jak na poczatek to i tak bardzo dobrze..wogule dumna jestem bo wstałam i poszlam a mialam takie zakwasy po skakance ze szook ale porozciągałam sie i wyruszyłam z pieskiem Jaaak dobrze ze go mam. Wieczorem bedzie jeszcze skakanka a zaraz ide zrobic z 30 brzuszków ;) Narazie zjadłam pół serka wiejskiego (chciałam cały ale chyba mama mi go podjadła :) ) i do tego 1 kanapka waza w szkole zjem jabuszko a co potem ? to nie wiem jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 A ja dziś się troszeczkę żle czuje( w głowie mi się kręci, i jest mi strasznie zimno pewnie to mojej wczorajszej jeździe na rowerze bo była tylko w dresie :( )... Się pewnie trochę przeziembiłam... A to co dziś zjadłam: -3 kromki WASY z sałatą -herbatę na spalanie z plasterkiem cytryny -jogrt naturalny A później jeszcze nie wiem co zjem Może kaszę lub ryż.... Ale dziś mam chęć na jakąś pieczoną w foli rfilet z ryby(najlepiej morszczuka dorsza l;ub mintaja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Ja na śniadanko zjadłam Activię + 1/3 grahamki :) + herbatka zielona na drugie śniadanie zjem jabłuszko potem jakaś zupka a na kolacje jedno jajko na twardo :D wiec mój bilans dnia to ok 500 kcal auuu mało ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... ........62 firank_a............19........168............88,5....... ......0............65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 Arpana...............20........168............58........ .......2............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......0........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70.................1............60 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 A ja właśnie jem obiadek Zrobiłam sobie śledzie w pomidorach z okrągłą bułeczką razową(mniam)!!! :) I do tego kawa zbożowa z mlekiem... (pychota) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Jej znów mi smaki robisz hehe :D ja właśnie zjadłam 2 kiwi :D i ok 15 zjem zupkę warzywną mmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 ja juz po szkole sniadanko: -2parowki drobiowe -kromka chleba razowego ze slonecznikiem teraz zjadlam 2 kroki wasy bez niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 firanka więc jutro ważenie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 hej dziewczynki, wpadlam tylko na chwile. jutro chwila prawdy- kolokium z biochemii :/ nawet nie marze o tym ze zdam za pierwszym razem! sniadanie zjadlam takie samo jak zawsze, wlasnie zastanawiam sie nad obiadem ale mam ochote na ta piers :D wiec ide ja zrobic! Jutro wazenie!:) mam nadzieje ze chociaz 1 kg polecial!! milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 A u mnie brzydka pogada ale chyba zdwecyduje się na spacer... Jutro u nie będzie rozgardiasz(oczywiści wymiana okien) faranki już zdjęte, parapety odkręcone tylko jutro ani w piątek nie będę miała tv bo trzeba odłączyś anteny od telewizorów(kable przechodzą obok futryn :(( )To dziś skorzystam te ostatne chwile ale komp ędzie podłczony i juto też tu się zjawie... A teraz obejżę jakieś coś w tv.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 ja juz po obiedzie: zrobiłam sobie pseudo-ryz po meksykańsku ale nie dodałam ani grama oleju i w sumie było takie sobie:/ ale czuje sie najedzona a kcal miało to w sumie jakieś 270 wiec jestem usatysfakcjonowana;) na sniadanie z kolei zjadłam musli z mlekiem (coś koło 270 kcal), potem jeszcze były w przerwie miedzy zjeciami ma uczelni 3 kromeczki ciemnego pieczywa (180 kcal) i 1 pomarańcza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 madeliana dokladnie jutro wazenie az sie boje co tam mi pokaze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 firanka to czekam z niecierpliwością aż uzupełnisz stopkę :D a następne ważenie zrobię w poniedziałek! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 witam..ja juz po szkole..ale padnieta jestem zjadłam : na sniadanie 2 cienkie kromki chleba razowego z serkiem a na obiad kubek zupy ogórkowej bez ziemniakow i kromka suchego razowego chleba... i popijam czerwona herbatke :D a teraz ide sie uczyc :/ bo sporo tego ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach