firank_a 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dziewczyny ogolnie powiedzcie z jakich miast jestescie co myslicie o tym by spotkac sie kiedys tak wszytkie w jednym miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ale po tym jak sie odchudzimy co ?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 no dobry pomysł:D ja Wrocław :P to piszcie dziewczyny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 hahaha mi to zajmie bardzo dlugo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 no ja wroclaw od lipca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 od lipca juz?:P fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Ja BYTOM ;d wiecie w ogóle gdzie to?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 nie kojarze :D a jakie województwo?daleko od wrocławia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 wpisz w google Bytom :D heheh ... śląskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ee to nie tak daleko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 do wrocka 3h jazdy pociagiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 no to trzeba bedzie sie spotkac kasiulak tez jest z wrocławia...a co z reszta dziewczyn? jakos spokojnie dzisiaj tu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 heh ja Dębica nie wiem czy ktos wie gdzie to jest wkazdym razie wojewudztwo Podkarpackie :) na śląsku mam rodzine w Katowicach no i bywam częstawo w Krk ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dziewczyny ja lece spac buziaki.;*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dobranoc ;* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja tez lece dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja olsztyn :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja katowice:P Ślaskie dziołchy sa najlepsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja tez juz ide spac :) jutro szkoła a po szkole lece do dodatkowej pracy ...wiec nie wiem czy tu jutro zajrze jct w sobote dopiero :) pa ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 a jednak jestem. Mam dzis zły chumor i chodze cały czas głodna zjadlam 1 jabłko wada z plasterkim sera i barszcz czerwony z 4 uszkami zaniedługo zjem sobie rybke i kapusta kiszonom i załatka z ogórków musze sie czyms zapchac grrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 Ooooo ja ale sobie zrobiłam danie.. truskawki mrożone.. 140 kcal :P i jogurt naturalny 100 kcal =240 kcal a syta jestem na maxa, na dodatek to było taaakie pyszne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 ja juz po kolacji płatki na mleku kurcze ale mam beznadziejny dzien mogla bym tylko jesc i jesc ;| koszmar taka mam ochote na cos słodkiego ale sie nie dam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 no ja ogolnie mało zjadłam :P bo rano szkoła potem zakupy i dopiero wróciłam i zjadłam obiad...rybke z surówka :D a teraz ide na rowerek ejszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 no ja dziś też mam ochotę pochłonąć coś pysznego...nie wiem o co chodzi?ale chyba mój organizm tęskni za czymś dobrym a nie ciągle te sałatki,woda i jogurty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 ojj miałam ochote miałam ale sie nie dałam :) a teraz ide spac bo padam po całym tygodniu nauki :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 ja juz po śniadanku zjadłam jogurcik z musslim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 A ja activię i jedną małą kromeczkę ciemnego chleba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 strasznie cicho sie tu ostatnio zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 no cicho statnimi czasy :P dziewczyny co sie dzieje? :D ja zjadłam 100 g ciemnego chleba z margaryna :/ (223 cal) - (50 cal) no i o 13 zjem jakis obiadek gotowane mieso mielone z surówka a na kolacje jeszcze sie zobaczy :) ale sie pogoda zepsuła :/ nie ma jak biegac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 wczoraj zrobiłam sobie peeling kawowy :) Mmmmm, teraz popijam czerwoną herbatkę i rozwiązuje testy z prawka. Za jakieś 10 minut idę na masażer i oglądać na wspólnej a potem kilka ćwiczeń :) a na drugie śniadanko jabłuszko i kiwi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach