Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 a jak wcześniej cwiczyłas te a6w to przez jaki czas i czy widzialas jakies efekty ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 wczesniej cwiczylam tylko 3 dni hehe :( az wstyd sie przyznac no ale trudno :D ale to tylko dlatego ze były swięta a przez swięta sobie odpusciłam diete tzn jadłam słodkie :( no i tak ale mam nadzieje ze po 2 tygodniach zobacze jakis efekt :) a od maja biore therm line II na allegro 120 tabletek juz po 35 z przysyłka wiec niedrogo a od wielu osub słyszałam ze dziaała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 a na co to ma działac właściwie, te therm line?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 Nie dla mnie a6w;/ robiłam 2 tygodnie, i przerwałam jak miałam okres bo kurcze nie dało się a poza tym to takie nudne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 therm line II działa na to ze daje nam eneri mamy takie poowera no i spala tłuszczyk :) moim zdaniem działa zresztom kolezanka z klasy bierze i czuje ze spodnie sa luzniejsze i wogule ale zresztom ona to taka chudzinka. Nawet dla samej tej eneri do cwiczenia warto bo u mnie z nia kiepsciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 no to musze o tym troche poczytać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 nawet tutaj na kafeteri widzialam byl topic :) Ja dziewczynki zmykam spac a jutro z samego rana zwarze sie ojj jak bym chciała zobaczy 74 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Hej dziewczynki :) Długo nie pisałam, ale przeczytałam wszystko :) W ogóle moje 1000kcal w zeszłym tygodniu było baaardzo oszukiwane ;) Jak zwykle w weekend to raczej było 2000kcal albo i więcej wliczając piwska ;) ale na sobotnim koncercie raczej wszystko wyskakałam a nogi bolą mnie jeszcze dziś ;) Nie idzie mi ta dieta, oj, nie idzie :( A za tydzień ruszam do Chorwacji, więc trzeba jakoś wyglądać.. :/ Cóż.. ten tydzień będzie bardzo intensywnym odchudzaniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 cześć!ja weekend spędziłam aktywnie,czyli na spacerkach z synkiem...dziś zapowiada się sloneczny dzionek,wiec dzień mam już zaplanowany. No ja już zbliżam się do swojego celu I,w tej chwili ważę 65,5 kg-dla mnie ogromny sukces i mam nadzieję że dalej uda mi się osiągnąć cel II.Miłego dnia i powodzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 czesc wszystkim :) U mnie waga dzis pokzala wsumie 74 ale nie wiem czy jej wierzyc :D dzis zjadlam wsumie 5 kanapek wasy z pasztetem podlaskim jakies nieclae 25 g(57 kcal) tak wiec wychodzi niecałe 200 i bardzo ładnie bo nie głodowałam i tak mało kacl a zaraz bedzie gotowana piers z kurczaka z surówka i ryzem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 ja dzis wazylam 74 nawet troszku mniej ale musze leciec do higieniski ale to tak za tydzien :) jest mozliwosc ze ja jakies 3 tygodnie bedzie na wadze ładne 6 jak nic :) a na obiadzik bedzie gotowana piers z kurczaka z ryzem :) i surówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 a u mnie w kuchni jest babka! :( tak pysznie wygląda.. już chciałam po nią sięgnąć, ale nie nie... NIE MOGE! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 jak u mnie stala babka na stole to nie było rady- dziubłam jej troche:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Nie no ja nie :P a kusi bardzo, no ale cóż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 no to twarda sztuka z ciebie:) ale ja mam taka ze juz wole ukroic sobie te ćwierc kawała niz potem rzucic sie na to i zjeść 3:D chociaz ostatnio ochota na słodkie mi mineła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 a ja po obiadku juz :) było jakies 40 g ryzu i 150 gr piersi z kurczaka pewnie ponad 300 kcal :D a o 20 ide biegac :) mam nadzieje ze nie skonczy sie to na jednym dniu najwazniejsze zeby sie wciągnac pogoda taka ladna w sam raz na biegi Dokladnie za 27 dni sa moje urodzinki i na prezencik chciała bym dostac 69 na wadze :) mysle ze to jest realne jesli naprawde wezne sie za cwiczenia :) bo co do dietki nie mam większych zastrzezen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 No a ja mam właśnie tak,że jak zjem kawałeczek to jem następny i następny;/ mmmmmm bo jak poczuje już ten smak w ustach to nie umiem przestać:D więc nawet się nie zbliżam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 a to faktycznie- nie ryzykuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 hmm.... ile tygodniowo gubicie kg?? wiem ze to jest na bierzaco opisywane ale nie chce mi sie wszystkiego czytać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Ja w sumie nie wiem :D ale kg na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubolka Napisano Kwiecień 21, 2008 witam. dołączam sie do diety 1000 kcal. moim zdaniem to najlepsza i najzdrowsza dieta spośród wszystkich. jedynym problemem może być na początku liczenie tych kalorii ale jak ktoś jest taką weteranka jak ja w odchudzaniu :) to problem znika. kurcze mam nadzieje że tym razem z Waszym wsparciem sie uda i nie będzie efektu jojo. najgorsza wcale nie jest dieta ale życie i jedzenia po diecie. może macie jakieś super sposoby na utrzymanie wagi? byłabym wdzięczna. pozdrawiam wszystkie walczące:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam nową kolezanke :) Napisz nam cos o sobie :) i proponuje zaczernienie nicku co by uniknąc podszywania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Umm ale się najadłam :) pierś z kurczaczka.. :P mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....4,5...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............... 10..........64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Chrupcia............19..........163.........53.......... .......1,5........48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madeleina napisz mi co Napisano Kwiecień 21, 2008 i jak jadasz ? jakies menu ,godziny posilkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Witamy nową koleżankę :) Dołączam się do prośby, żebyś coś o sobie powiedziała :) Ja dzisiaj jak na razie jestem z siebie baaardzo zadowolona: - 3x Wasa (1 z 2-ma plasterkami polędwicy drobiowej, 2 z serkiem) ok 114 - troszeczkę piersi z kurczaka z warzywami i odrobiną ryżu (w szklance by się na pewno zmieściło) nie wiem, ile to ma - liczę ok 200 - kostka czekolady - 22 - krążek ryżowy - 36 w planach: - płatki (te takie w małych saszetkach) z mlekiem 0,5% - 250 - kisiel w kubku - 114 razem: 736 kcal :) obiecałam sobie, że przez ten tydzień będę się trzymać :) Krzyczcie na mnie jak będę się obżerać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Lady_Marika ja chudne tak 1-1,5 kg tygodniowo wiec mysle ze jest dobrze i zdrowo :) O ja tez mam kisiel w domu goracy kubek wisniowy to dzis sobie go zjem na kolacyjke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 witam :) co do gubienia tych kg tyg to ostatnio wogole nie spadaja ;/ i przez najblizszy okres nie beda...bo juz za długo jestem na diecie..na poczatku fajnie szybko wszystko leci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 7:00 płatki fitness z mlekiem 0.0% lub 0.5 % / activia + wasa z serkiem topionym 11:00 jabłko/banan/ kilka mandarynek 15:00 różnie.. przeważnie mała pierś z kurczaka, 2,3 ogórki konserwowe 18:00 czasem nic, czasem tuńczyk w sosie własnym, jabłko..albo jakiś serek wiejski .. różnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 to po ' / ' to do wyboru oczywiście a nie dwa zestawy na raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach