Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

*DIETA 1000 CAL ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA SIE

Polecane posty

hej, a ja mam wolne i własnie wstałam i tak za bardzo nie mam co zjesc na sniadanie oprocz owsianki, musze pojsc na zakupy dzisiaj:-( wie ktos moze i le kcal ma łyzka płatow owsianych, takich suchych przed dodaniem do mleka?

poprostu do karolinyhi hi :-P ja jak mam ochote na cos słodkiego to najpierw przypominam sobie przez co te cierpienie teraz a poznie pytam siebie czy na prawde poczyje sie lepiej po tym? bo ja zawsze mam wyrzuty sumienia

ey zrobila bym te brzuszki ale ciezko mi z ta zkrecona noga :( bede sie juz pilonowac a tak na stole lezy andrut taki ostatni kawałek grrr caly czas mam jakies placki w domu to z wesela to z chrzcin gr

ja na sniadanie zjadsłam owsianke jakies 150 kcal+ czerwona herbata i zjadłam poł jakiejs babeczki, nie była słodka i kilka rodzynek, nie mam wyrzutow sumienia bo na obiad bedzie zupka jarzynowa czyli jakies 200 kcal max albo zastanawiam sie nad makaronem bo mam dzisiaj troche czasu. Szklanka makaronu pęłnoziarnistego nie wiem ile kalori i do tego sos bolonski jakies 100 kcal ,Jak myslicie ktora propozycja lepsza?/

o rany... chyba powinna zrobic dzis wpis na topiku o antyrekordach jedzeniowych:P po prostu masakra dzis.. heh:) fiona, zupa na pewno lepsza na diecie;)

w sumie masz racje zeby nie kusiło :P za kare 30 brzuszków ! :DD: a ja dzisiaj nie mam jak biegac tak leje ;/ ale brzszki porobie

a ja sie zastanwiam czy nie powinnam przejsc na jakoms diete taka hym.. bardziej rygorystyczna bo ostatnio to dietowanie idzie baaardzo kiepsko :D i sie tak zastanawiam czy np nie przejsc na diete np jogurtowo-truskawokow-jajkową :D czyli np sniadanie jogurt obiad truskawki zmiskowane :D kolacja jakies jako albo 2 tak zebym przez tydzien pociągła i odzyskala to poczucie lekkosci :D wiem ze to nie zdrowo i woogule wogule no ale tak tylko tydzien

o Madeleina a ja tam Ty sie trzymasz z dietką?? Zaobserwowałam jedna rzecz- mało nas, parę dziewczyn nam sie zgubiło...

A ja troszeczke pocwiczyłam tzn. poł godziny na skakance a na obiad zjadłam zupe ogonowa z makaronem pęłnoziarnistym , ale po cwiczeniach i pęłnoziarnisty to dobre weglowodany:-P ale była dobra tak ok 300 kcal wiec jak na obiad to ok a kolacja białkowo-warzywna, pyszna sałatka z ytunczykiem z puszki i jajkiem mniam mniam ale jak narazie to wszystko jeszcze w sklepie hi hi nie moge sie wybrac

Fiona, mogę sie Ciebie spytać ile masz lat?? i tak ogólnie czym sie zajmujesz i w jakim rejonie Polski mieszkasz??

no tak, ta 20 przy Fiona powinna mi dać do myślenia:) ehh... kolejna osoba która gdzieś tam w świat rzuciło...;)

Gość fiona to że nie mieszkasz
nei znaczy ze Polska masz pisac z malej litery,to twoja ojczyzna,baranie:O

Gość MARIKA nie do ciebie
więc cisnij ;]

moge pisac jak mi sie zechce , a to ze to moja ojczyzna , no coz.. polska polska