Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 ile masz w udzie a ile w łydce?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 a udo i łydkę to mam zmierzyć w najgrubszym miejscu? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatek_frezja 0 Napisano Maj 14, 2008 chcialabym miec takie chude nogi jak ona : http://www.extramoda.pl/galerie/czarna-mini-sukienka-z-f_3.jpg ale gdzie mi do takich :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 tak, mierz sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 no to łydka 35 a udo 53 są jakie sa,ja tam mini lubię i chodzę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatek_frezja 0 Napisano Maj 14, 2008 ja tez sie zmierrze ;pp wiec mam udo :56 lydka : 36 !!!! Boze jakie mam grube lydki :((( ehh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 chce miec twoje łydki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 chore jesteście ;p ja mam tak samo praktycznie i każdy mi mówi,że mam fajne nogi i mam chodzić w mini, zresztą ja się ich nie wstydzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 kwiatek, wez mnie nie dołuj bo ja mam 39 a jakos nie uwazam ich za masakryczne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatek_frezja 0 Napisano Maj 14, 2008 Kochana, ale w porownaniu do mojego uda to to wyglada.. dziwnie. takie odstajace cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 Dobra, ja idę ćwiczyć :D trzeba spalić te batony fitness :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatek_frezja 0 Napisano Maj 14, 2008 ehh a ja sie ide uczyc :) powodzenia trzymam kciuki :) zajrze tu jutro ;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca odchudzaczka 0 Napisano Maj 14, 2008 A ja mam w lydce 39,a w udzie 58. Za to w szyji mam 35,hehehe :) pokrecilam 20 minut,teraz trzeba cos przekasic. Potem zielona herbatka i znow hula hop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 a 35 w szyji to duzo czy mało??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Maj 14, 2008 Ja mam w udzie 53, więc mi się podoba, ale łyski to 39, więc nogi mega nieproporcjonalne a co za tym idzie - mini odpada (z resztą i tak ich nie lubię) U mnie załamka dalej, jak pare postów temu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 14, 2008 z tego wszystkiego tez sie poszłam zmierzyc i w łydce mam 39 :( a w udzie 59// myslałam ze bedzie duzo wiecej od was...bo nogi to jest moj koszmar chociaz czasem tez chodze w krótkich spodenkach...szczególnie jak sa opalone nogi to jakos to wyglada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca odchudzaczka 0 Napisano Maj 14, 2008 Wytrwala,to udo i lydke mamy prawie takie same. Ja pojadlam:) Jeszcze 100kalorii moge dzisiaj skonsumowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca odchudzaczka 0 Napisano Maj 14, 2008 Wytrwala,to udo i lydke mamy prawie takie same. Ja pojadlam:) Jeszcze 100kalorii moge dzisiaj skonsumowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 14, 2008 nom tylko jestes 5 cm wyzsza i pewnie az tak zle nie jest jak u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 14, 2008 no tylko ze jestes o 5 cm wyzsza i pewnie az tak zle nie jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 uff ale sie zmęczyłam ćwiczeniam i w ogóle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca odchudzaczka 0 Napisano Maj 14, 2008 Uwierz,jest. Zwlaszcza lydki. Nienawidze swoich lydek. Takie grube kloce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca odchudzaczka 0 Napisano Maj 14, 2008 Ja zaraz znow biore sie za hula hop.nigdy nie pomyslalabym ze wysilek i zmeczenie bedzie mi sprawialo taka przyjemnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 Uff ja też taka zmęczona prawie godzine ćwiczyłam i czuje się rewelacyjnie :) ale i tak najlepsze jest bieganie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 14, 2008 tez nienawidze łydek swoich ;/ ja tez najbardziej lubie bieganie bo najbardziej czuc zmeczenie.. a dzisiaj w ramach cwiczen pojezdziłam na rowerku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 14, 2008 czy od biegania łydki staja grubsze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mycha22 0 Napisano Maj 14, 2008 też nienawidzę swoich łyd:O jak u faceta normalnie, też mam 39, właśnie zmierzyłam idąc waszym śladem, do uda to mi się nie chce rozbierać teraz ale też jest przeogromne :) mam nogi jak kulturysta i podejrzewam, że nawet jak schudnę to te paskudne łydy mi zostaną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 14, 2008 co do tego czy łydki stają się większe od biegania to nie wiem, opinie są różne, ja biegam mimo wszystko,ciało po tym jest jędrne, sylwetka smukła itp nie będę z tego rezygnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mycha22 0 Napisano Maj 14, 2008 jak byłam młodsza maniakalnie jeździlam na rolkach i podobno od tego takie mięśnie łydek się robią (taki nawiedzony sądziad zawsze do mnie przychodził i mnie przed tym przestrzegał :D "tylko nie jeździj na rolkach bo jak dorośniesz będziesz miała łydki jak u faceta" - nie posłuchałam :) ) od jazdy na rowerze też, nie wiem jak to jest z bieganiem ale bieganie raczej wysmukla, kiedyś próbowałam biegać ale to niestety nie na moje płuca palacza, jak jestem na siłowni to 5 minuty na rowerku z obciążeniem i wysiadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 14, 2008 koszane moje łydki to dopiero koszmar 39 cm ale bylo 44 a udo 59\\8 tak róznie :D ale brzuch i tak najgorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach