Lady_Marika 0 Napisano Maj 11, 2008 to tak po jednym dniu folgowania tak z automatu tyjesz??? łuu... to faktycznie cięzko ci bedzie z diety wychodzić... bo ja juz kilkakrotnie pozwalałam sobie na małe co nieco(czytaj: obzarstwo) i nie tyje nawet troszeczke...ojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Chodzi o to,że tak jak ostatnio zjadłam mase pieczyyywa i miałam na drugi dzień pół kg więcej,ale już następnego było ok, także się nie martwię bo tamto się jeszcze nie strawiło :P i dlatego miałam więcej na wadze, bo potem już nie ma :) no ale bądź co bądź startowałam z takiej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 11, 2008 spoko :) bedzie ok, bedzie wymarzona waga, beda wielkie zakupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 póki co to jest sama woda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 no prosze chyba tez zarobie głodowke :P jak tu takie czary :D ale niewiem czy dam rade;/ dzieki madelaina zaraz sprawdze czy doszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Czy ja wiem czy cuda, ja po prostu taka niecierpliwa jestem i chce mieć efekty na już :P .. No, no napisz czy doszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 doszło doszło dzieki :) moze sie przydac :D ok biore sie jutro za głodowke ! i prosze o niezły opiernicz jak mi sie nie uda ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 wytrwała razem raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 11, 2008 hehe, a mnie w brzuchu burczy na sama mysl o głodowaniu przez trzy dni:P ale bede próbować:) bo w czwartek musze zrobic na kims wrazenie:):):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 tak mysle ze sie uda tym razem :P musimy sie nawzajem motywowac :P jeszcze tylko 1 kg i ujrze 6 z przodu:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Mi też ciężko, ale pomyślę sobie,że pomęczę się troche a potem już będzie super ciałko , już mam brzuch bardziej płaski, będzie sii. wytrwała pamiętaj by pić duuużo wody ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 to dziewczyny na ile dni robimy glodowke?;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Ja chce MINIMUM do środy :P czyli 5 dni :P a jak będę miała siły to więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 bede bede pic :D madelanina jak wyytrzymujesz to burczenie w brzuchu i ssanie w zoładku?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 11, 2008 proponuje 3:) 3 cuuuuudne dni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 wytrwała .. Powiem Ci,że nie mam burczenia w brzuchu ani głodu. Fizycznego oczywiście, bo z psychicznym głodem to jest źle :P ogólnie nie skręca mnie itp :) ciągle pije wodę, mam pod ręką butelkę :P więc nawet jak cos tam zaczyna skręcać to łyk wody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 ehh boje sie ale biore sie od jutra ! wezme do szkoły butle wody ibede piła :D co tylko pomysle o jedzienu bede piła..:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 no ja tez jak da rade to 3 dni narazie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Dasz radę :) tylko na serio duużo pij, bo ja zawaliłam na pierwszej głodówce z piciem i się chyba odwodniłam.. więc teraz piję nawet jak juz nie mogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 11, 2008 dziewczyny czytam to tak i JUTRO ZACZYNAM Z WAMI ja na głodówce wytrwałam najgłuzej 2,5 dnia :D ale teraz mam szczytny cel :D zobaczyc 6 na przodzie łooo Matko nie wiem jak to dam rade ale musze :) zakupie tak wiec jutro wode sobie bo akurat mi sie skonczyła i będe piiic i pic :) tez bym chciała tak z 4 kg ale nie oszukujmy sie na takiej głodówce to tłuszczyku i cm zabardzo nie zgubimy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 ja jeszcze biegam wiec ciezko bedzie zebrac siły:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 no to pieknie wszystkie zaczniemy bedzie razniej i damy rade :) bo wstyd bedzie napisac ze sie cos zjadło jak wszystkie sie trzymaja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 Karolina hmm ja na tej mojej to kg zgubiłam i cm też :) mama mnie nie widziała przez czas głodówki i od razu zauważyła,że schudłam szczególnie z buzi :P i talii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 mi tam juz tak na kg nie zalezy tylko zeby chociaz na 1 rzut oka było widac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 11, 2008 No to super dziewczyny :) raźniej w grupie i na pewno damy radę! :) tymczasem lecę do książek buziaki i jutro nasz wielki dzień :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 damy rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mycha22 0 Napisano Maj 11, 2008 Kurcze wszystko przez weekend zawaliłam, w piątek poszłam na imprezkę i trochę piwa się wypiło :( wczoraj byłam w miarę grzeczna, jakieś 1100 mi wyszło ale dzisiaj to nawet nie liczę, właśnie wróciłam z kina gdzie obżerałam się popcornem i nachos :(:O jutro wszystko od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 mycha22 to moze dołaczysz sie do grupowej głodówki?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 11, 2008 hehe :) fajnie brzmi grupowa głodówka :) ale jak najbardziej mi sie to podoba ...odzyskam moje uczucie lekkosci które zatraciłam przez dzisiejsze obżarstwo ... :( damy rade i wkoncu zobacze moje boskie 6 z przodu przeciez to tylko pare dni które z jedzeniem czy bez i tak będa leciały ;) Dziewczyny a co ja moge zrobic zeby wyszczuplic wewnętrzna czesc ud bo jak załoze spudnice to mi ocieraja o siebie :( bo nogi mam nawet chude w miare udo 58 cm to jeszcze nie tak zle tylko ta wewnętrzna częsc ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 11, 2008 nie mam pojecia Karola... ja za to mam łydki nie zabardzo.. znacie jakies cwiczenia? bo od biegania jeszcze gorsze sie robia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach