Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otyła

dlugoterminowe odchudzanie tylko dla wytrwalych i zdeterminowanych

Polecane posty

wytrzymam:) a ja mem leg megic, też zamierzam na nim ćwiczyć, zwłaszcza że mam okropne uda:-O

To może ja odpowiem: to taki przyrząd do ćwiczenia nóg. Czasem chyba go reklamują w telezakupach. Ja też najbardziej w sobie nie lubię ud. Mam strasznie umięśnione po 10 latach nauki tańca współczesnego i nowoczesnego. No, już nie mówiąc o warstwie tłuszczyku :P najbardziej własnie tam chciałabym stracić kilka centymetrów, bo 56 to stanowczo za dużo!

hej, Ferdy, ja tez mam 56cm w udzie :(:(:( buuuuu.... a to urzadzenie, to takie ze sie trzymasz raczkami,a nozki sie rozjezdzaja na boki?? nie wiem jak to inaczej opisac, bo takie cos widzialam w telezakupach :)

witajcie:) ja juz po uczelni:D jako przekąske miedzy śniadaniem a obiadem zjadlam jablko i 3 krazki ryzowe:) jak narazie w 450kcal spokojnie sie zmiescilam:) na obiad troche kapustki kiszonej gotowanej:) a w ramach przyjemnosci odbyłam wizyte w solarium:) buzka:)

Ja dziś troche nawaliłam bo zjadłam 3 krówki . no ale zmieszcze sie w limicie kalorycznym i moze nie bedzie najgorzej . Kasiulka no ja tez raczej ide do pracy latem , stad tez cel 70 kg bo potem pewnie na czas lata nie bede miec netu. ale wróce tu spokojnie:D:P mam nadzieje ze ktos jeszcze bedzie pamietal o topiku. Jak można sie nie wazyc:p mnie dzis cały dzien po glowie chodziło ile to cholerne liczydło pokazałoby gdybym sie skusiła:D Ale widze to i Ferddurce jest nieobce:D właśnie..moze chociaz bedziemy wchodzic co 2 dni?:D

Madeleina, bardzo dzis zawaliłaś? noo a gdzie wyrzuty sumienia:P Ale fajnie ze jestes tak czy siak mój jadłospis na dziś 2 kawy -120 kcal (z pianką zrobioną z mleka i badziewnego przyrządu który działa cuda, polecam!:) Czesto zalegają w supermarketach takie mieszadła na baterie:) 3 krówki -300 kcal ( policze mpoich wrogów porządnie :D) 3 mandarynki -150 kcal szklanka jogurtu pitnego -150 kcal bób na parze z mrożonki -280 kcal =1000 równo:)

otyła - no zawaliłam troche moim zdaniem,choć sama nie wiem , Na śniadanie zjadłam - płatki fitness z mlekiem + otręby ( fuj ) to ok 200 kcal ? liczmy 250 . na drugie śniadanie dwa małe cukierki czekoladowe, upps;P ale ile one mogły mieć, ? max 100 kcal na obiad trochę buraczków, makaron bez sosu i 2 pulpety - licze więc ok 300 kcal bo tego było mało więc 650 kcal i zjem chyba activię na kolację albo sobie odpuścić jak sądzisz?

madeleina zjadlas jak najbardziej ok wiec mysle, ze spokojnie activia na kolacje:) otyla- no to dajemy, do 1 lipca mamy osiagnac postawione cele:D dzisiaj jestem z siebie baaardzo zadowolona:) oby do konca dnia tak pozostalo:)

Oj smaka mam na activie ;P heheh , ale jeszcze zobaczę bo głod zapycham zieloną herbatką :) Może grapefruit zamiast activii :) a wezmę sobie do szkoły ją na drugie śniadanie jutro :)

Ja w zeszłym roku w wakacje pracowałam w barze, nie mogłam patrzeć na jedzenie wtedy i trochę schudłam. Ale niestety po powrocie do domu z tych wakacji nie mogłam się wręcz nacieszyć obiadkami mamy i pierogami babci i wszystko wróciło :P Ale teraz jest inaczej. Zawzięłam się i schudnę a potem utrzymam wagę! :D Zjadłam dziś: 3 wafle ryzowe z jajkiem, jogurt, garść suszonych moreli, lód czekoladowy (:P), musli orzechowe z mlekiem. Idę zaraz coś poćwiczyć. Może jakiś aerobik albo joga...

Pogorszyłam mój jadłospis wzbogacając go o orzechy nerkowce (80gram) i jogurt naturalny. czyli jakies bonusowe 600 kcal bilans dnia 1600! Ide ćwiczyc . Madeleine mysle ze Twój jadłospis jest jaknajbardziej ok! Ferdydurka, a to był bar z jedzeniem szybkiej obslugi . czy nalewanie piwa itd? Praca w dzien czy noc? jestem ciekawska bo ja chyba bede na noc kelnerowac. i niewiem co o tym sadzic..

To był bar szybkiej obsługi 100 m od morza, praca w dzień do około 23.00. Właśnie wróciłam z roweru. A wczesniej był hula-hop. Jest dobrze ;) Jutro oficjalne ważenie z zanotowaniem wagi w notesie.

cześć dziewczyny! ja dziś zmieściłam się w planowanych 1200 kaloriach. na ruch nie mam siły, źle się czuję. Mam nadzieję że nie będe chora:(

oj to ja dzis chyba za duzo zjadlam w porownaniu do was, a myslalam, ze nie bylo az tak zle,a wiec: sniadanie- 2kanapki z serkiem hohland i z pomidorkiem+kawa bez cukru 12- jogurt 14- pol piersi+warzywka plasterek sera zoltego 16- salatka :pomidor,ogorek, papryka, groszek, kukurydza 18.00 - jablko 19.30- kefir 0% 100ml duzo, nie???

Mam dziś paskudny dzień. aż poćwiczyłam 60 minut na orbitreku aby się wyładować .

To super :) ja jestem bardzo głodna, :) no i dobrze,przynajmniej czuję,że mam dietę xD ;P lecę do łożka, pouczyć się testów, wcześniej troche poćwiczyć i spać buziaki do jutra :*

Zmieniłam stopke! ;) Ja dziś na uczelnie dopiero na 13.30 ale oczywiście zamiast się wyspać to obudziłam się o 7.30 i musiałam się zwazyć :P To niskokalorycznego dnia życzę! 🌼

Ferdydurko.. ja też to zrobiłam :p ale ja dzis miałam na to szlaban wiem :D:( No grunt ze nie jest zle gratuluje spadku wagi:)