Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Gość ona111
Jesli to ci tak przeszkadza to sie nie wypowiadaj w tym temacie bo znamy juz twoje zdanie na ten temat ze chcesz byc tylko i wylacznie z wolna kobieta i odpusc juz sobie bo mnie tymi slowami nie wzruszysz mnie to pizdzi jakie ty masz zdanie na ten temat.

Gość balzebuba
spadam bo szlag mnie trafia zycze wszystkim zdrowia-zwlaszcza psychiczego

Gość ona111
bezlebuba wiecej znieczulicy na pewnych oslow to dobrze robi ja to przerabiam na codzien wiec doszlam do wprawy pozdrawiam

Gość SZANELKA26
Mam meża i dziecko i razem tworzymy kochajaca sie rodzinke. A obcy meżczyżni jak mnie widza to sie napatrzyc nie moga. I choc to nie możliwe,ale gdyby to nie sadze ze miałabym probkem ze znalezieniem nowego partnera. Generalnie uwazam ze dziecko nie jest przeszkoda do nowego zwiazku

Gość patrzę i w szoku jestem
"do facetów czy związalibyście sie z samotną matką?? tdfd" Koniec tematu. Reszta to jakieś imaginacje czy coś się zmieniło oprócz ww. cytatu ? Piszecie TAK czy NIE ? Teoretycznie nie wiadomo o czym ? Życie pokazuje, że facecie wiążą się z matkami niekoniecznie samotnymi ; ) Ale bywaja wyjątki ... Lepiej zapytac czy oprócz teoretyków mamy jakiegoś "praktyka" ? :D

Boże , widzisz i nie grzmisz.To do Pana co się nazwał"a właśnie bo tak jest".Czasem jak czytam,to żal mi niektórych.:-(

Gość patrzę i w szoku jestem
Zastanawiam się, czy jesteście zdrowi psychicznie. Szczerze mówiąć, wkur.wiacie mnie swoim gadaniem. Macie, szmaciarze, odpowiadać TAk albo NIE, bo jak nie to wypierrdalajcie :o

Gość ona111
Mi tez jest zal niektorych chopkow ktorzy zostali tak skrzywdzeni przez los jak wyzej tu wymieniony dzieciak:O

Gość a właśnie bo tak jest
a właśnie bo tak jest:) zdrowy,inteligenty facet woli kobiete bez zabowiązań:) Oczywiście są wyjątki :)

Gość ona111
Nie podszywac mi sie tu a ja nawet w ta stopke nie weszlam juz musze sie wyrazic niekulturalnie co za chamstwo prosze kurestwa

Gość ona111
Tamaro to jest bardzo smutne jakie mamy teraz nietolerancyjne spoleczenstwo:O

Gość ona111
swoją drogą, kurestwo, to idealne slowo na wyrażenie slowa, ktore najlepiej charakteryzuje wiekszosc samotnych matek. nie mowie, ze wszystkie, ale wiekszosc z nich to proste cichodajki :o

Gość ona111
I jaka satysfakcje masz z tego ze sie pode mnie podszywasz przeciez nikt tu az tak glupi jak ty nie jest i dobrze wie ze to nie ja bo ja jeszcze jestem normalna ale widze ze niektorym po tej zmianie czasu niezle bije:)

Gość ona111
Wlasnie widze Tamara ze sie dalas nabrac tobie nie bije bo nikogo nie obrazasz a ten czubek to ma niezle nasrane w glowie:O

Gość no bo tak jest
kurestwo i nic więcej :P

Gość ona111
chyba juz sobie odpuscil ten czubek:o no bo tak jest, czemu tak sadzisz? czy uwazasz, ze jestem nienormalna?:o

Gość no bo tak jest
facet to facet:) facet może się kurwić :P

Gość ona111
Ja jestem normalana i widze ze tobie dalej bije ale ja mam to gdzies wysylam prace i zmykam dzieciaszku

Gość ona111
Tamari pozdrawiam to ja prawdziwa ona zmykam niech sam sobie tu siedzi i sie dalej podszywa ide spac pa

I tutaj okazuje sie jak ci szukajacy prawdziwej milosci i bratniej duszy mezczyzni, podmiotowo traktuja kobiety. Te, ktore maja dziecko sa w lepszej sytuacji niz te, ktore maja tylko faceta 🖐️

Gość ona111
Mi rowniez Tamari szkoda na to czasu

Gość ona111
a, i jeszcze jedno. musze przyznac, ze nigdy nie ukladalo mi sie z facetami. byc moze dlatego ich nienawidze. moze powinnam sprobowac z kobieta? tamari, nigdy nie bylas ciekawa jak to jest?

Gość ona111
Z facetami zawsze mi sie ukladalo i nie mialam z nimi zadnych problemow a w kobietach nie gustuje moze ty poszukasz sobie jakiegos chlopka co a nie bedziesz sie bawil we mnie wiedzialam ze to zrobisz wsydz sie

Gość klucznik..
Zalosne to wy jesciescie. Tak, jak osoby wczesniej napisaly. Jak nie macie dziecka, to przebieracie w facetach, wybieracje przebojowych, pewnych siebie, bardzo przystojnych, itd. A jak nagle, ten przebojowy zrobi wam dziecko i ucieknie, to zaczynacie szukac facetow o calkiem innym charakterze. A oni nie daja zrobic z siebie frajera. U nie-dzieciatych kobiet szanse maja male, ze wzgledu na charakter, a nie chca pakowac sie w zwiazek z dzieckiem. Dlaczego odrazu nie zwiazalybyscie sie z takim osobnikiem? Tylko wybieracie najpierw tak, jak napisalem, przebojowych, bawidamkow, pewnych siebie...? I kto tu jest zalosny? wy

Gość klucznik..
Piszac "A jak nagle, ten przebojowy zrobi wam dziecko i ucieknie, to zaczynacie szukac facetow o calkiem innym charakterze." mialem na mysli spokojnych, zrownowazonych, myslacych o przyszlosci, itd.

Gość jakie wy jesteście głupie
miłośc to jest raz w życiu czysta i niewinna :) a laska dzieciata po przejsciach to może se szukać co najwyżej PARTNERA.....jak ładna to pewnie ktoś się skusi ..

Gość halooo
Jestem dojrzałą kobieta i gdybym miała związać się z facetem mającym dziecko to przeprowadziłabym wywiad -ile lat był ze swoja partnerka ,po jakim czasie partnerka zaszła w ciążę i po jego wypowiedziach doszłabym do wniosku czy chce sie wiązac z nim czy nie.Na miejscu mężczyzny wypytałabym o to samno kobietę.Ile lat była ze swoim partnerem,ojcem swojego dziecka,po jakim czasie zaszła w ciąze i czy ta ciąza była planowana czy wpadka.Gdyby kobieta odp.mi szczeze,ze była min. 3 lata z ojcem swojego dziecka,ze ciaza była planowana i dopiero po jakims roku,dwoch latach bycia razem zaszła w planowana przez nich ciąże to taka kobieta miałaby u mnie szanse,bo gdyby kobieta wpadła i do tego była krótko z facetem to tej szansy nie miałaby,bo widać by było,ze kobietka nieodpoweidzialna.

Gość prawiczekkkkkk taki jeden
nie zwiazalbym sie z taka, jestem prawiczkiem, dlaczego mam sie z taka wiazac? przeciez to kosmiczna roznica miedzy nami, matka i prawiczek, nie pasowalbym do takiej, dwa rozne swiaty

Gość ja bym sie zwiazal
jakby dziecko bylo ze stalego zwiazku, a nie z przygody