Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Gość dziadzia Fiedzia
najgorszy wstyd by był przed rodziną!!!!!!!!!!! Ja i kobieta z dzieckiem!!!!!!!! O kurwa!!! Umarłbym ze wstydu!!!!

Gość wiem kto taka zeche
facet co tez ma dziecko :P

Gość dziadzia Fiedzia
no właśnie..........szukajcie facetów też z dziećmi :P I będzie wtedy OK.tzn po równo :D

Gość dziadza fedzia ma racje
:)

Gość balzebuba
gratuluje inteligencji panom ktorzy twirdza ze to wstyd zwiazac s ei z kobieta z dzieckeim!!!ale pewnie u was na wsi to normalka

Gość i co mamuśki........
skończyły się piękne czasy kiedy to mogłyście przebierać w facetach:D bo ten za niski,bo ten za biedny,bo ten za bardzo obrośnięty,bo ten ma za duży nos itd..... skończyło się :D a teraz ten z dużym nosem nie chce na was spojrzeć :D

Gość ona111
I co mamuski zalosny jestes bo ja nadal nie spojrze na tego z za duzym czy krzywym nosem a dla niego nie jest to problemem ze mam dziecko na szczescie ja spotykam takich facetow dla ktorych to problem nie jest i zaden z nich dzieci nie posiada.A przebierac sobie wlasnie ze dalej moge ale ostatnio mi sie po prostu nie chce:P

Gość do balzebuba
dlaczego chlopak bez zobowiazan, moze nawet prawiczek ma sie wiazac z panna z dzieckiem? ja np. jestem prawiczkiem i nie wyobrazam sobie zwiazku z dziewczyna co ma z kims dziecko, za bardzo sobie rowniez nie wyobrazam nawet zwiazku z dziewczyna, ktora uprawiala juz z kims seks :o

Gość do balzebuba
ona111 - tym facetom to nie przeszkadza, bo pewnie mieli wiele kobiet w zyciu i akceptuja jakos, to ze masz dziecko

Gość do balzebuba
jakbym sam mial dziecko, albo wiele kobiet na koncie za soba to bym sie z taka zwiazal. poki co jestem prawiczkiem i takiego zwiazku sobie nie wyobrazam

Gość edyta8204
Witam, ale zawzieta dyskujsa, moim zdaniem każdy ma prawo do własnych wyborów, szanuje tego, który nie chce być z kobietą z dzieckiem, jak i tych którzy chca z nimi być, nikt jednak nie ma prawa osądzać takich matek( tutaj tez różne sprzeczności, jedne kobiety się puszczaja i szukaja frajerów, innym życie układa sie inaczej, zostaja wdowymi, zostaja zostawione przez "tatusiów" dziecka) ja wypowiadam się jako mama i zona, bo gdyby tak zdarzyło sie w życiu i nie byłabym z mężem(różnie bywa, zycie zweryfikuje nasze postanowienia i obietnice) nigdy przed innym mężczyzną nie ukrywałabym dziecka,byłaby to pierwsza rzecz o jakiej by się dowiedział, a zmierzam do tego,że jeżeli by nie zaakceptował dziecka to znaczy,że albo nie dorósł do takiej sytuacji, albo poprostu boi się odpowiedzialności. Pozdrawiam wszystkie samotne mamy, bo sa naprawde godne podziwu,zwłaszcza forumowiczkę ona111 :)

Gość do balzebuba
jestes zona, bylabys co najwyzej rozwodka z dzieckiem, a to co innego, niz jakas mloda panna ledwo 20 lat i juz dziecko ma. co innego rozwodka, dziecko splodzone po slubie itp. a co innego panna z nieslubnym dzieckiem

Gość ona111
No wlasnie ci faceci z ktorymi sie spotykalam byli juz z jakimis kobietami wczesniej.A Edycie dziekuje za slowa otuchy i wsparcie bo nie jest latwo mimo tego ze jakby nie los to mialabym pewnie pelna i szczesliwa rodzine tak jak ty. Tym bardziej ze bylismy juz dlugo ze soba a dziecko bylo jak najbardziej przemyslane i chciane i nie mam juz 20 lat jesli chodzi o scislosc to nawet jakby udalo mi sie wczesniej go poslubic to byla bym wdowa ale i tak to nie zmienia faktu ze bylabym sama z dzieckiem:O

Gość do balzebuba
kogos sobie znajdziesz na pewno :) zycze szczescia :) ja poki co jestem prawiczkiem i nie wyobrazam sobie takiego zwiazku, ale na pewno znajdzie sie ktos kto bedzie z toba szczesliwy i ty z nim :)

Gość ciasteczkowy potwor
kobieta z dzieckiem- dlaczego nie?? przeciez nadal jest kobieta, znam taka, jest pienkna ,zgrabna, niezalezna ale ...ja juz mam zone heheh

Gość znawca kobiet z dziećmi
z samą kobiętą czasami ciężko wytrzymać a jeszcze do tego z czyimś bahorem????:P O NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

tak czytam co piszecie i smiac mi sie chce z tego ze sa ludzir którzy maja tak zasciankowe podejscie panowie nigdy nie mówcie nigdy bo los potrafi byc przekorny ciesze sie tylko ze bedaca samotna matka los trzyma z daleka odemnie tak inteligentnych panow czuje sie wygrana pozdrawiam szczesliwa mama

Gość ten sam problem inaczej
Uprzejmie informuję, że jestem samotną mamą i nie szukam tatusia dla mojego syna. Rozwiodłam się dla dobra mojego dziecka. I tak pozostanie bo żaden psychol nie będzie się na nas wyżywał! A jak pokazują niektóre powyższe wypowiedzi, psycholi (kobieta z dzieckiem kobietą drugiej kategorii????) nie brakuje...

Gość do balzebuba
mam 21 lat, jestem prawiczkiem i nie wyobrazam sobie, ze moglbym byc z dziewczyna, ktora ma dziecko

Gość do balzebuba
co innego rozwodka, a co innego panna z dzieckiem. nie jestem psycholem, jestem prawiczkiem i po prostu nie wyobrazam sobie bycia z dziewczyna w moim wieku, albo mlodsza, ktora ma dziecko

ludzie lacza sie w pary z jakiegos powodu...ot chocby milosc ;)powod wystarczajacy czyz nie ? ;).....wiec nie mialbym z tym problemow bez wzgledu na to czy panna czy rozwodka

Gość teoretycznie tak
ale jak ktos chce miec zwiazek, ze chce jeszcze poszalec i beztresko pozyc razem z druga polowka to nieswoje dziecko moze byc przeszkoda

zapewniam ze dziecko nie jest przeszkodą by poszaleć....zreszta matka dziecka lub dwojki maluchow szalenstwa ma juz za sobą :) i bardziej oczekuje po takim związku stabilizacji a nie szalenstw ;) facet zas decydując sie na taki zwiazek oczekuje raczej tego samego .......

gabis26 szkoda dyskutowac z nimi, daj spokoj, nie ma co bo i tak wyleja na ciebie kubeł zawiści mase wyzwisk i sami z ciebie zrobia szmate c sie skurwila a dziecko jest jej problemem...ten kto nie jest w naszej sytuacji moze gowno o ty wiedziec a słowo \"bahor\" juz calkiem mi sie w glowie ne miesci:o ludzie jak mozecie byc tacy zgorzkniali i masakrycznie zawistni przeciez to chamstwo i egoizm bije od was na kilometry!!! kurwa co za patologiczna rodzina was wychowala...

Gość teoretycznie tak
stabilizacji to chce facet w wieku oko 30 lat, ale jak ma ledwo ponad 20 to ciezko mu bedzie sie raczej zwiazac z dziewczyna z dzieckiem

Gość do balzebuba
karina ja mam 21 lat i nie mam nic do samotnych matek, bardzo je szanuje i wrecz podziwiam, uwazam, ze bardzo czesto wspaniale kobiety, ale ciezko mi sobie wyobrazic zwiazek z taka. jestem jeszcze prawiczkiem. jakbys mnie sobie wyobrazala w zwiazku z taka dziewczyna co ma dziecko? przeciez to dwa rozne swiaty

moze masz racje ....pytanie w temacie jednak bylo kierowane do facetow a nie do chlopcow ledwo po dwudziestce.....w tym wieku to mysli sie tylko o szalenstwach a nie o stalym z wiązku ;)....

Gość do balzebuba
poza tym co innego dziecko, ktore jest jest owocem zwiazku z milosci, a co innego jest jest wynikiem jakiejs przygody, czyli puszczenia sie