Gość banana86 Napisano Lipiec 21, 2008 cześć dziewczynki! słuchajcie! znam tabletki, które na pewno spowodują, że schudniecie, ale chyba Wam ich polecać nie będę... już tłumaczę o co chodzi... napewno znacie ZELIXE? moja mama zaczęła ją brać od miesiąca i wiece ile schudła? 10kg !! ale mówię odrazu, że te tabletki to nie jest żaden suplement diety a lek który podaje się osobom otyłym... ja byłam przeciwna tym tabletkom... mama stała się bardziej nerwowa... nie skupia się na tym co robi... ale jest zadowolona, że aż tyle schudła... mówię Wam to jest na serio chudnięcie w oczach:)nie ma w ogóle apetytu (tabletki hamują łaknienie) je śladowe porcje... no i o ćwiczeniach nie ma mowy bo jej się nie chce:)ale rowerek, pływanie w jeziorku to tak i efekt jest... ja chyba nie zaryzykowałabym... ale może któraś bardzo bardzo chce schudnąć i szybko schudnąć to z tymi tabletki na pewno Wam się to uda. tylko chyba jest ten lek na recepte z tego co pamiętam ale może się mylę... a co Wy powiecie na temat tych tabletek?? ja biore linee i super się czuję... spada mi tu i tam :)i jestem z niej zadowolona... fakt, że może na mnie ona tak nie działa jak na kocieoczy ale biorę już drugie opakowanie i ani się nie uzależniłam ani nic z tych rzeczy :)ale chyba jeszcze wezmę trzecie opakowanie :) myślę, że efektu jojo nie będzie bo tak się przyzwyczaiłam do małych porcji, i do nie jedzenia słodyczy więc myślę, że jak odstawię lineę to sobie poradzę:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancy87 0 Napisano Lipiec 21, 2008 a to spoko ja tez ja biore :)))) stosuje diete nielaczenia :)) przez 2 tgdonie schudlam 3 kg moze ciut wiecej hmm ale jeszcze dluga droga przede mna musze zaczac cwioczyc :)) a linea biore od nie wiem tygodnia moze krocej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila 20 Napisano Lipiec 25, 2008 Witam linea mi nie pomogła.Stosuje dietę dzięki której przed ciążą schudłam 25 kilo.Teraz waże 10 kilo mniej -ubyło mi to w miesiąc.Piję czerwoną herbatę-oryginalną jest lepsza od zielonej oraz biorę tabletki aplefit-zawierające ocet jabłkowy.Podstawą mojej diety jest napewno-pieczywo waza,warzywa itd.Mam już pewne doświadczenie więc wiem że to nie tłuszcze najbardziej powodują tycie ale węglowodany-makarony,ziemniaki,chipsy,kasza jęczmienna-gdy spojrzy sie na opakowanie widać że mają najwięcej węglowodanów.Ćwiczę robię brzuszki,przysiady itd.Nalerzy unikać owoców i jedzenia o wysokim Indeksie Glikemicznym.Indeks Glikemiczny jest to indeks pokazujący ile dany prodókt zawiera cukrów czyli węglowodanów.Jabłka,pomidory,ogurki zielone itd można swobodnie jeść.Natomiast takie produkty jak ziemniaki,frytki,winogrona itd nalerzy odstawić bo ich wskażnik Glikemiczny jest na maksymalnie wysokim poziomie.Proponuję dla każdej zaciekawionej wpisać w wyszukiwarcę google Indeks Glikemiczny-i tam zobaczycie czego można sie obawiać a czego nie.Co z tego że zje sie mało kalori skoro niepatrząc na ten indeks można dodatkowo utyć przez węglowodany.Nie ważne że można mało jeść,ważne jest to co sie je nie tylko pod względem kalori ale też tego ile dany produkt może zawierać węglowodanów.Po mojej diecie nie mniałam efektu jojo.Po miesiącu nie ciągnie mnie do podjadania i jedzenia białego chleba.Ktoś chce więcej wiedzieć?to piszcie na meila.Pozdrawiam i tak wogule jestem tu nowa:-}Papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fit26 0 Napisano Lipiec 27, 2008 "Glikemiczny jest to indeks pokazujący ile dany prodókt zawiera cukrów czyli węglowodanów" - prostuje - indeks glikemiczny nie obrazuje ile dany produkt ma weglowodanow, tylko jak mocno podnosi poziom cukru we krwi. procudkt zawierajacy 10g weglowodanow w spotaci glukozy mocniej i szybciej podniesie poziom cukru we krwi niz produkt zwierajacy wegle w postaci fruktozy czy skrobii. Ale poza tymm szczegolem - mądrze prawisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KARMAPEMA 0 Napisano Sierpień 10, 2008 Witajcie dziewczyny ponownie! Po odstawieniu LINEI zaczęłam brać BIO CLA I przez ostatnie dni CLARINOL CLA 1000 - jedna kapsułka ma dwa razy tyle kwasu co Bio Cla - stąd się bardziej opłaca... Po 20 dniach: na początku \"nawet diety\" i dużo ruchu - uprawiam asthange - SCHUDLAM 3 KILO !!! :-))) !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lineaa Napisano Sierpień 23, 2008 hej czytam was od dłuższego czsu i wczoraj zdecydowałam że kupię sobie lineę po pierwszym dniu chyba jest ok jestem syta nie czuję głodu to działa !!!! oczywiście z przyzwyczajenia podchodzę do lodowki ale stwierdzam że nie ma takiej potrzeby zobaczymy jak będzie dalej narazie startuje z 80 kg pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nati83 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hejka mam pytanie : od poniedziłku biorę Linae i coś dziwnego zaczeło sie wczoraj dziać, a mianowicie swędzą mnie ręce i czasem nogi, normalnie bym się zadrapała. I moje pytnie: czy to może być skutek usówania z organizmu toksyn czy to jakieś uczulenie. Nic mi na skórze nie wyszło, odczuwam tylko swędzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FromHeaven 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Witam! Przed wczoraj kupiłam sobie linee. Biorę dwie tabletki dziennie, ograniczyłam jedzenie, codziennie 10 minut ćwiczeń mięśni brzucha i czekam na rezultaty :) Mam ok 8 kg do zrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLGA____ Napisano Wrzesień 1, 2008 Witam! Od 2 dni stosuję Linee i na razie ciężko powiedzieć o efektach. Wszystkie tabletki będą działać pod warunkiem że ma się też silną wolę. Na razie dzięki Linei nie mam wcale ochoty na słodycze, nie jjem po godzinie 18 co było moim nawykiem. Dla mnie najsilniejszą motywacją było to jak stanęłam na wagę, rozpłakałam się i postanowiłam sie odchudzać. Do niedawna ważyłam 57 kg a teraz doszłam do 70. Oprócz tego stosuję swoją własną dietę nie jedzenia pieczywa, smażonych potraw, i wszelkiego rodzaju produktów pszennych no i oczywiście słodkości. Ćwiczę ok godzinę dziennie, oprócz wyglądu bardzo poprawia to samopoczucie.Mój cel 60 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emka_79 Napisano Wrzesień 5, 2008 Biorę Lineę od 4 dni, przeczyszcza mnie strasznie aż mam boilesne skurcze jelit.Faktycznie nie mam ochoty na pogryzanie słodyczy, a po wiekszej ilości jedzenia mnie mdli... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eli 66 Napisano Wrzesień 17, 2008 czesc kobietki chcialam napisac ze przytylam 15 kilo i jest mi z tym strasznie zle nie moge sie wcisnac w moje ulubione spodnie tzn.... w nic postanowilam kupic LINEA tabletki ,zazywam je juz 2 tygodnie i naprawde mi pomagaja schudlam juz 2 kilo ......wiec warto zaryzykowac i sprobowac moze i wam pomoga !!!a pozatym nie czuje wogule glodu odkad je zazywam POZDRAWIAM........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M_I_L_K_A Napisano Wrzesień 17, 2008 schudłam 10kg w miesiąc,stosuje Meridie,wcześniej próbowałam wszystkiego na krótko były efekty,teraz czuje się lekka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M_I_L_K_A Napisano Wrzesień 17, 2008 Linee też brałam,podczas posiłku się bierze:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lokin Napisano Wrzesień 18, 2008 Witam dziewczynki po dłuuuugiej przerwie :) Odstawiłam z jakiś miesiąc, a nawet ponad 1,5 miesiąca temu Linea. Oczywiście udało mi się przytyć z 3 kg ( a przypominam, że schudłam 8 kg), lecz tylko dlatego, iż zaczełam znowu jeść wszystko na co miałam ochote. Pojechałam do koleżanki na 2 tygodnie to dopiero się zaczeło: chipsy, lody, batony.... Znowu przeszłam na diete cud... znowu zaczne brać tabletki... pomagają mi przetrwać w napadach głodu :) Chyba, że któraś ma do zaoferowania inne tabletki równie skuteczne jak Linea :) Trzymam kciuki pa :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SONIAX Napisano Wrzesień 22, 2008 WITAJCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SONIAX Napisano Wrzesień 22, 2008 KAMILA 20 CZY MOGLA BYS MI PODAC GG?. BARDZO BYM CHCIAŁA SIE WIECEJ DOWIEDZIEC O TWOJEJ DIECIE,ALBO JA CI PODAM JAK SIE POJAWISZ.MAM SPORO DO ZWALENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viktoria21 Napisano Październik 2, 2008 witajcie zaczynam dzisiaaj brac linee mam zamiar pozbyc sie 8 kg. Waze 64 przy wzroscie 162 troche za duzo przynajmniej tak mi sie wydaje. Pozdrawiam i trzymam kciuki za was i za siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZBELKA30 Napisano Październik 3, 2008 Witam.Dzisiaj kupiłam Line.Jestem dobrej myśli że efekty będą pozytywne.Mam nadzieje zgubić parę upierdliwych kilogramów.Systematycznie chodzę na siłownie i na step.Jakie diety stosujecie że efekty są widoczne,czy rzeczywiście jest mniejszy apetyt?Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viktoria21 Napisano Październik 3, 2008 wedlug mnie to cos dziala bo jesc mi sie nie chce :) a tak pozatym to mam nadzieje ze mi to pomoze bo jak innym pomaga to mitez:)jestem dobrej mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katharina_s 0 Napisano Październik 6, 2008 a czy któras z Pań, korzysta z solarium, biorąc te tabletki? czy cos sie dzieje (złego)? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gatunia Napisano Październik 7, 2008 hej,witam wszystkich.Ja tez biore tabl. LINEA od kilku dni, a wierze bardzo ze cokolwiek uda mi sie zdrzucic mam 28 lat 87kg/170 przez rok leczylam sie na depresje i bralam lek ANDEPIN przytylam oczywiscie z15kg noi teraz z tym walcze. mam nadzieje ze uda mi sie zrzucic choc troche sadelka z LINEA bo czuje sie jak slon....Ale cos za cos.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZABELKA30 Napisano Październik 7, 2008 Witam.Biorę Line od 5 dni ,apetyt faktycznie się zmniejszył,a na słodycze mam zero ochoty.Mam nadzieję że to cudeńko zadziała bo 8 kilo muszę zrzucić,żeby poprawić sobie samopoczucie.Jestem zaziębiona i na razie nie mogę ćwiczyć na siłowni,ale mam nadzieje że od piątku mi się uda.Zobaczymy czy efekt będzie większy.Piszcie o swoich doświadczeniach z LINE.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viktoria21 Napisano Październik 12, 2008 dzisiaj jest 13 dzien jak biore linee i waze 60kg tzn schudlam 4 kg.Juz widac roznice!bede wam pisac jak cos sie jeszcze zmieni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZABELKA30 Napisano Październik 14, 2008 KAMILA21 czy stosowałaś jakąś dietę że udało ci się pozbyć 4 kg,mi do tej pory 2kg udało się zrzucić.Pozdrawiam.Pisz o twoich rezultatach,zawsze raźniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZABELKA30 Napisano Październik 14, 2008 Przepraszam za błąd pisałam do Viktori21. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMILA 21 Napisano Październik 14, 2008 Hejka dziewczyny mój numer gg to:101 335 77. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMILA 21 Napisano Październik 15, 2008 Hejka dziewczyny-chyba cud sie stał bo ważyłam 7 miesięcy temu 101 kg i właśnie wtedy zdecydowałam się coś z tym zrobić odchudzam sie od tamtej pory i waże 70 kg:-}Wiem ciężko do uwierzenia że tyle schudłam ale silna wola robi swoje.Wcześniej gdy obliczyłam swój wskażnik BMI-na necie są kalkulatory do obliczania tego wskażnika to pokazywało że mam 1 stopień otyłości,dziś jak obliczył kalkulator moja waga jest prawidłowa:-}mam 174 cm wzrostu.Wcześniej nosiłam ubrania rozmiaru XXXL a przez 7 miechów od mojej diety spadłam do rozmiaru M.Nie żałuje wreście moge ubrać to co lubie a nie to w co wejde.Wcześniej przy wadze 101 kg ciągle dziennie sie obżerałam,potrafiłam zjeść 10 pianek polanych czekoladą naraz plus inne smakołyki.Jadłam gdy nawet głodna nie byłam byle by tylko sie czymś zająć.Pamiętam że jak oglądałam jakiś film na kompie to nawet gdy nie byłam głodna to muwiłam sobie eh fajny film zjadłambym coś sobie oglądając go i potrafiłam np.o 1 w nocy robić sobie frytki.Do diety zmobilizowała mnie mama muwiąc a raczej podpuszczając że swoje dawne mini-które nosiłam ważąć 59 kilo moge odać siostrą bo pewnie nigdy już taka zgrabna nie będe.Dziękuje do tej pory mamie bo naprawde ostre słowo może pomuc jeśli chodzi o motywacje.Ważąć 101 kg wogule sie nie ruszałam ciągle jedzenie i pilot w ręce.Gdy szłam do sklepu a sklep mam 2 minuty od domu to już nogi mnie strasznie bolały-podejrzewam że był to początek miażdzycy.Gdy schudłam znikła mi taka ogromna fałda na plecach którą czułam wtedy idąć do sklepu jak zwykle po jedzenie i znikły bule ścięgien.Teraz ważąć 70 kg jestem bardziej bliska swojego ideału czyli 60 kg.Nie mam problemy z chodzenie z moim synusiem chodze gdy jest łądna pogodna na długo dystansowe spacery i nogi mnie nie bolą.Ogulnie skończyły sie głupie uwagi ludzi na to jak wyglądam.Nie raz słyszałam że nie jestem gruba tak jak wcześniej i że ładnie wyglądam.Waże te 70 kg ale mam 174 cm wzrostu więc jak na mój wzrost wage mam w normie.Ale mam jeszcze brzuszek,nogi strasznie mi schudły i pupa no i ręce i twarz.Nie żałuje trudu jaki poświęcam odchudzaniu niedawno mój chłopak kupił mi płaszczyk taki śliczny i modny o którym ja wcześniej mogłam pomarzyć bo bym nie weszła jaki miałam szok gdy okazało sie że wchodze już w rozmiar M czyli miejszy od L.Dla takich właśnie momentów nie żałuje że zrezygnowałam z tłustego jedzenia i słodyczy bo moim zdaniem one nie są warte tego abym była zaniedbana i abym miała miażdzyce itd.Przeszłam praktycznie na diete wegetariańską jem dużo owoców,warzyw,ryb jeśli już zjem mięsko to wyłącznie białe-np.pierś z kurczaka gotowaną,jem waze i jajka.Wbrew pozorom jajka nie tuczą zawierają dużo białka a białko jak wiadomo jest zdrowe.Tak utworzyłam swój własny jadłospis że pokochałam np.Kalafior którego wcześniej nie znosiłam.Jeśli chodzi o efekt jojo to nie ma go.Po zakończeniu diety nie powruce do dawnego stylu jedzenia bo to jedynie może mnie doprowadzić do śmierci poprzez miażdzyce którą bym miała z własnej winy.Moje motto to by być piękną czeba cierpieć.Mam do zrzucenia 10 kg ale wierze w siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZABELKA30 Napisano Październik 16, 2008 KAMILA 21.Bardzo się cieszę z twojego sukcesu.Wiem cudowna sprawa wchodzić w rozmiar 38,i słyszeć wkoło same miłe słowa,naprawdę było i jest warto poświęcić się,i mieć z tego satysfakcję.Pozdrawiam.Trzymam kciuki.Mam nadzieję że mi się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viktoria21 Napisano Październik 16, 2008 IZABELKA30 moja dieta to jem wszystko w malych ilosciach i cwiczenia z moim synkiem.Zero słodyczy.I oczywiscie linea.Jestem zadowolona z siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viktoria21 Napisano Październik 21, 2008 no ja juz wchodze w rozmiar 38 =) wiecie jakie to fajne uczucie gdy ludzie widza ze sie dobrze czujesz we wlasnym ciele!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach