Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KARMAPEMA

LINEA - NOWOŚĆ - czy ktos probował ???

Polecane posty

Gość anieszka20
jestem tu nowa

Gość anieszka20
i właśnie biorę linea i dobrze się czuje , nie mam żadnych dolegliwości , trochę ćwicze i przez tydzień schudłam 1 kg.

Gość anieszka20
muszę jeszcze zmienić diete :)

Gość kocieoczy
Ja biorę Linee i nie ćwicze wcale. Już minął tydzień super się czuje, malutko jem i czuje że waga spada ...może pomału, ale to już się widzi. Faktycznie jeśli ktoś ma problemy z żołądkiem, nie powinien zażywać tych tabletek. Pozdrawiam Was

Gość iwkaoliwka
Ale czemu nie moge brać przecierz to tylko "zioła"

Gość anieszka20
napewno się nic nie stanie bo to zioła:) a ćwiczyć trzeba i zdrowo się odżywiać ,a nie nic nie jeść i nic nie robić to po jakimś czasie może odwrócić skutki na nie korzyść

efedryna to tez zioła, a uznana jest za doping, nie mowiac juz, ze marichuana to ziola, bielun to zioła, kurrara tez jest pochodzenia naturalnego. organizm mlodej, dorastajhacej osoby ma troche inne potrzeby niz organizm osoby doroslej. prepraty dostepne na rynku są badane pod wzgledem bezpieczenstwa u osob powyzej 18 roku zycia, a zazwyczaj powyzej 21. niekt nie wie przyczyna jakich komplikacji moze byc suplementacja takim srokiem u osob 14 czy 15-stoletnich

właśnie mi mija 10 dzień od kiedy zaczęłam brac line i jestem bardzo zadowolona schudłam 3 kg i rzeczywiście nie chce mi się jeść tak jak przed braniem tego suplementu:) od dzisiaj dokładam do tego ćwiczenia Kardio ABS i może coś jeszcze:) zobaczymy jak będzie dalej :)

Gość kocieoczy
A kto Wam powiedział, że to tylko zioła ??? W Linei owszem jest zielona herbata i wyciąg suchy z białej fasoli, ale ile tam jest innych składników. Więc jeśli by były tam same zioła, to pisało by na opakowaniu ziołowe...Jakoś nie pisze. Wg mnie to tabletki o silnym działaniu i taka osoba 14 -letnia nie powinna tego używać, jej organizm może inaczej zacząć reagować.

Gość lasera
Ja biore Linea mam 17 lat ;] biore już od 1,5 miesiąca 3 tabletki dziennie schudłam chyba z 7 kg :] Mi pomaga, faktycznie nie musze jeść prawie wogóle ;] pije butelke wody dziennie :] Na obiad jem jakies ogórki lub pomidory i koniec na dzień ;] Jeszcze zostało mi z 10 kg do połowy wakacji ;] Trzymajcie za mnie kciuki buzka :*

Gość kocieoczy
Życze Ci tego z całego serca, też bym tyle chciała schudnąć :) Ja narazie biorę 2 tydzień, waga pomału się zmniejsza. Uważaj byś tylko nie nabawiła się anemii. Bierz jakieś witaminki, ja osłonowo na żołądek pije jogurty. Pozdrówki :)

Gość meggy1985
Moje Kochane z niecierp;iwoscia sledze wasze wypowiedzi i powiem wam ze zachecilyscie mnie troche do zazycia Linei. Moj tryb pracy raczej siedzacy, niewiele mam czas na sport, waze uwaga 73kg,wzrost 163 tragedia wiem;) Dzis zaczelam dzien z Linea dopiero wzielam do zupki tabletke jak sie czuklyscie dnia pierwszego? ja sie boje;-)))) Po ilu cokolwiek wam zeszlo? jesli chodzi o sport to duzo chodze ale raczej zadnego nie uprawiam:) sciskam was mocno 3majac za was i siebie kciuki:)

Gość ajajtojatojauu
ale jest napisane ze linee bierze sie do posiłku a wy jecie na wieczór bez?

Gość lasera
No ja nie wiem ... też czytałam że bierze się do posiłku ... a ja ani rano nie jem ani wieczorem.... wiem wiem rozwalam sobie żołądek... ale musi on ija troche pocierpieć... ;/

Gość kocieoczy
Słuchajcie ja jem rano lekkie śniadanie, i biorę tabletkę po posiłku, by nie brać jej na pusty żołądek. Przez 9 godzin w pracy nie jem nic, tylko jogurt, pół jabłka ewentualnie, i znów ok 15 tabletka. Wracam do domu po 17 i jem lekki obiadek, zupełnie malutko by coś mieć w żołądku. I od tego obiadu nie jem już nic, tylko woda, soki, zero słodyczy, i kolejna 3 tabletka ok 21 (bez jedzenia praktycznie na "pusty" żołądek). Już po tygodniu żołądek przyzwyczaja się do małych ilości, i nie sądzę, by po rzuceniu Linei był nagły głód, czy zwiększony apetyt. Tak mi się wydaje.

Gość anieszka20
może ktoś wie czy biorąc tabletki i w tym dniu pijąc :) są jakiej nieporządane skutki?

Gość anieszka20
pijąc alkohol

Gość kocieoczy
Witam Was drogie koleżanki. Przepraszam, że piszę tu na forum, ale to też jakiś sposób. Mam do sprzedania spodnie firmy Reserved rozm. L nówki, jakby któraś była z Was zainteresowana, podaję link na allegro.: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=372293441 Schudłam biorąc Linee i spodnie tyle co kupione okazały się na mnie za duże. Dziękuje jeśli zajrzycie na moją stronę na allegro. Pozdrawiam Was :)

Gość ona_1994
POmocy mam 14 lat i waże 100kg czy ktoś może miu pomuc jak mam sobie dac radą z tym jaką diete stosować :( HELP!!!!!!!!!!!

Gość mozatakamozanmie
a jak sie linea ma do antykoncpcji hormonalnej? nie obniza skutecznosci?

ona_1994 - wrzuc tu swoj jadlospis dzienny (ilosc, rodzaj produktu i pora podania)

Gość ona_1994
śniadania w domu nie jem dopiero w szkole coś jem jest to bułka albo jakiś rogalik seven days popijam jakims napojem póżniej mam w skzole zupe różnie zależy od dnia jaka jest jak wracam do domu to jem jakieś kanapki bo obiad mam dopiero po 17 więc później jem obiad na kolacje najczęściej po 21 kolacja. Śniadanie : Rgalik lub bułka + napój 2 śniadanie : Zupa np. pomidorowa z makaronem 1 tależ Przed obiadek Kanapki najczęściej z serem Obiad Ziemniaki Kotlet Kolacja Mleko Płatki

Gość kocieoczy
Moim zdanie, wyeliminowałabym tą kolację przynajmniej, o 21 jeść, to za późńo! Nie jestem expertem, ale tak mi się wydaje. Zamiast tych kanapek przed obiadem powinnaś je jeść na śniadanie, a nie napychać się przed obiadem. Tym bardziej że już sam kotlet to ile kalorii?! to tylko moja opinia.

Gość laserka
Zdecydowanie musisz odstawić tego seven days'a + napój ... wode wypij i zjedz jakas bulke z ziarnem ;/ między zupa a obiadem też kanapek nie jedz... no może chociaż ogranicz na dobry początek ;/ wiem wiem dobrze jest tak pisać, ale trudno zrobić... też myślałam, że nie da sie odstawić jedzenia i wogole.... też jadłam ile mogłam, piłam pepsi ile mogłam, makarony, spagetti co tylko... A teraz jak się już nauczyłam przez 1,5 miesiąca po mału nic nie jeść to radze sobie bardzo dobrze :D na snidanie nic + Linea w szkole nic ( pije soki jabłkowie i żuję gumy orbit, żeby mieć coś w ustach), na obiad jakaś sałatka z ogórków i to też mało, 2 plastry sera oczywiście LINEA i koniec moich posiłków na dzień Tak już mam skurczony żołądek, że jak dziś zjadłam półmiseczki zupky to prawie pękłam DUŻO WODY :D

Gość anetka 27
laserka wiesz to nawet anorektyczki jedzą wiecej

Gość anieszka20
no bardzo mało jesz! ale znam taką dziewczyne która codziennie tylko jogurty je i jakoś dobrze wygląda .....narazie dobrze bo potem mogą być ujemne skutki :( pozdrawiam

Gość kocieoczy
Ja też pije jogurty, przynajmniej one chronią żołądek przed Lineą. A póki co jeśli chodzi o skutki uboczne - biorę Lineę już 3 tydz. i super się czuję, przynajmniej ja. Nic nie dolega, nic nie boli, żołądek ok. coraz mniej jem, i widzę efekty. Wczoraj założyłam spodnie i 4-5cm luzu w udach. Dziś założyłam swoje letnie rybaczki jeansowe rozm 29 i jestem ogromnie już zadowolona, dla mnie dobre i 3 kg, mniej. Ja jem dużo arbuza, mało kalorii, a to lepsze na głód niż co kolwiek, dużo ogórków zielonych, marchewki, sałaty, dużo soków, i jogurty. Owszem mięso też ale w małych ilościach, najlepiej bez tłuszczu i smażenia. Pieczywo tylko ciemne. Wg mnie np. lepiej zjeść dwie kromeczki chleba razowego niż miseczke płatków fitness z mlekiem, mają mase kalorii, i po godzinie czuje ssanie w żołądku. Głowa do góry dziewczyny - jestem z Wami. :):):)

Gość anieszka20
to chociaz jesz coś a nie tylko jogurty a potem same kości widać:( ble... też czymam kciuki:) ps nawet z psem zaczełam chodzić codziennie na długie spacery po małych górach wałbrzyskich :) :)

Gość kocieoczy
Witam Was :) Napiszcie czy u Was też jest taki objaw: jak już wcześniej pisałam biorę Lineę już 3 tydzień i nie mam skutków ubocznych , jem dużo mniej niż przed kuracją. Ale...przez 1 tydzień brania Linei apetyt był zdecydowanie mniejszy niż teraz. Mogłam cały tydzień nie jeść prawie nic..i nie czułam naprawdę głodu. A teraz mimo zażywania tabletek czuje głód np od 7 rana do 14 wytrzymam bez jedzenia, ale mam już drgawki i czuje ssanie od żołądka. Wtedy muszę szybko chociaż jogurt wypić lub polówkę jabłka zjeść bo bym zemdlała. To taki dziwny objaw, bo przez 1 tydzień zażywania Linei tak się nie działo. Może teraz mój żołądek domaga się już na takiej głodówce więcej jeść. A ja czasem mam wrażenie że albo Linea kolejne tabl. nie mają dziaałania, albo coś ze mną nie tak. Tylko silna wolą powstrzymuje się od jedzenia. Owszem na słodycze nie mam ochoty nadal. Tylko po kilku godzinach czuję głód. Jak jest u Was po 2 - 3 tyg zażywania ?