Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

komiczne, niech będzie daj fotę to powiem ci czy jestes w moim typie skoro spędza ci to sen z powiek:D

Gość te co wola murarzy pewnie
szef firmy budowlanej to inna para kaloszy. chodzi pewnie o typowych budowlancow - murarzy itp. zwyklych roboli. czyli pewni chodzi o to, czy panie wola panow pracujacych biurowo czy roboli?

tamari piszesz o biznesmenie, a nie budowlancu w typowym rozumieniu tego slowa

Budowlańcy sa spoko - ich IQ + mocna głowa od codziennych "zapraw" i przebywania w towarzystwie na wysokim poziomie - wszak może to być i 10 piętro - robi swoje.... Często tez wykładają na uczelniach ..... kafelki w szatni :D

inżynierzy budownicta, mechaniki...zdecytowanie taaaaak, byleby przystojni i dobrze zbudowani;)

nie mowimy o inzynierach, wlascicielach firm, tylko robolach co sie nie ucza i cale zycie beda robolami, czesto (przewaznie) nawet matury nie maja

i robol z budowy, i urzędnik mogą być zarówno chamami i prostakami, jak i czarującymi, inteligentnymi ludźmi. Zawód nie ma najmniejszego znaczenia, byleby taki nie narzekał za dużo na pracę :)

jak kiedyś 'pilnowalem' budowy to byla taka brygada, ze dzien w dzien pijana..no tam tyle szło wódki jeszcze tej najtanszej ze szok, zaglądałem tam co 2-3 dni, a mur rósł najwięcej z 4 warstwy.. szkoda mi było tylko inwestora.. bo ja pobierałem zapłatę, a oni nic nie robili.. za to po nich przyszła solidna ekipa..

"wiadomo ze to sie im oplaca bardziej niz praca w biurze za 1,5" jesli ktos za tyle pracuje to jego problem :)

zwykły robol na budowie, oczywiście solidny tu we Wrocławiu wyciągnie z 3 tysiące..

nikt o nich nie pyta bo nikomu nie przyszłoby to do głowy z zupełnie innego powodu komiczne:P

no ale kobiety, ktore tak pieja peany na czesc zwyklych roboli bez matury i uwazajace ich za jakichs bogow to chyba same malo ambitne sa :o

a budowlaniec wiele rzeczy naprawi bo zna się na tym.. taka złota rączka" :)

Companero musiałbyś zobaczyć mojego faceta który pracuje na budowie. Wysoki, przystojny, i w ogóle mniammm Ale pewnie to wyjątek :P

Gość facet musi ZARABIAĆ
:P więc zdecydowanie WYGRYWA budowlaniec, pod każdym względem!