Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Bia艂a fili偶anka

Odpowiem na pytania o implantach z臋bowych

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
kawabez zacznij od konsultacji z lekarzem implantologiem. Jak pisa艂am ju偶 wcze艣niej, ja robi艂em w Dentica Bieleccy u dr Bieleckiego. Oni maj膮 bezp艂atne takie konsultacje w ka偶dy czwartek, oczywi艣cie trzeba um贸wi膰 wizyt臋. Doktor wszystko sprawdza i wyja艣nia, jak s膮 potrzebne badania mo偶esz je zrobi膰 od razu na miejscu (s膮 p艂atne, ale jak zdecydujesz si臋 na zabieg, to odliczaj膮 te koszty potem). Przynajmniej warto si臋 wybra膰 i dowiedzie膰 wszystkiego jak to jest w Twojej sytuacji. Bo w internecie jest du偶o i sprzecznych informacji.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Hej tak jak napisa艂a powy偶sza osoba, musiszacza膰 od konsultacji ze stomatologiem zajmuj膮cym si臋 implantami z臋bowymi. Wcze艣niej jednak dobrze jest wiedzie膰 o czym rozmawia膰, zerkinj sobie na artykuilik http://www.noadental.pl/aktualnosci/implanty-zebowe-etapy-kliniczne W prosty i przyt臋pny sposob opisany. Co do stomatologa to neistety nie pomog臋 Ci poniewa偶 implanty wykonywa艂am we Wroc艂膮wiu. W razie pyta艅 pisz 艣mia艂o... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wygl膮da sprawa implant贸w w przypadku ca艂kowitej protezy? M膮偶 od kilku lat ma protez臋, ale ca艂y czas narzeka na dyskomfort. Zastanawiamy si臋 nad implantami, tylko koszty s膮 przera偶aj膮ce! Jeden implant sam oko艂o 1,5-2 tys. Przy ca艂kowitej protezie trzeba tyle implant贸w ile z臋b贸w? B臋d臋 wdzi臋czna za informacje os贸b zorientowanych w temacie, dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak szukacie informacji o wszczepianiu implant贸w z臋bowych to znam dobre Centrum stomatologiczne w Cz臋stochowie, na ich stronie jest ogromna baza wiedzy i wiele pyta艅 / odpowiedzi z 偶ycia wzi臋tych http://medor.pl/oferta/implanty-czestochowa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmaaaa
Hej, Planuje zalozenie mostu porcelaniowego na 6 implantach (po konsultacji przedstawiono mi taka opcje). Chodzi o szczeke. Musze usunac kilka zebow przed zabiegiem. Moje pytanie dotyczy ceny takiego rozwiazania. Czy ktos moze podzielic sie informacja, ile kosztowala taka przyjemnosc? Moj implntolog podal mi swoj kosztorys, ale przeroslo to moje najsmielsze oczekiwania. Jakkolwiek, jestem zdecydowana, ale chcialabym dowiedziec sie, czy 50tys zl za most dla szczeki to normalna cena? Dziekuje i pozdrawiam! Anna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 mog臋 odpowiedzie膰 na jakie艣 pytania. Mia艂am robiony implant dw贸jki i wygl膮da bardzo 艂adnie. Niczym si臋 nie odznacza, tylko ja wiem gdzie on si臋 znajduje. Implant mia艂am robiony w gabinecie www.rojekdental.pl je艣li kto艣 chcia艂by namiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kfiatusek22
Witam. Dwa tygodnie temu mia艂am za艂o偶ony implant na dolna sz贸stk臋. Dotychczas nic mnie nie bola艂o, a teraz boli jakby po wyrwaniu z臋ba, czasem pulsuje. Czy kto艣 mia艂 co艣 takiego i jak sobie z tym poradzi膰 ? P贸ki co p艂ucz臋 usta p艂ynem Dentosep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am wszczepiane implanty w Centrum Medor w Cz臋stochowie, polecam ka偶demu http://medor.pl/oferta/implanty-czestochowa na ich stronie jest du偶o pyta艅 i odpowiedzi z 偶ycia wzi臋te, mo偶e kogo艣 zainteresuje

Udost臋pnij ten post

A mia艂 kto艣 z Was robione implanty w tym gabinecie? http://stomatologianabielanach.com/oferta/implanty/ Chc臋 si臋 tam zapisa膰, ale jak zwykle odwlekam to, z obawy o b贸l. Czy implanty bol膮? Jak potem z gryzieniem? Obawiam si臋 b贸lu przy gryzieniu twardszych produkt贸w, i kiedy mo偶na wog贸le co艣 zje艣膰 po za艂o偶eniu implant贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudinka
Widz臋 wi臋kszo艣膰 os贸b si臋 boi implant贸w. Te偶 si臋 ba艂am. W sumie to boj臋 si臋 za ka偶dym razem, kiedy jestem u lekarza. To silniejsze ode mnie :) Implant zak艂adano mi rok temu w klinice Impladent w Warszawie. A偶 by艂am mi艂o zaskoczona, bo zupe艂nie bezbole艣nie. No i do艣膰 szybko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li Pozna艅 wam pasuje, to przy Armii Krajowej macie co艣 takiego - http://www.newdentclinic.pl/ I tam maj膮 艣wietnego lekarza od implant贸w - bardzo mi pom贸g艂. Nie podam z pami臋ci - to obcokrajowiec m贸wi膮cy po polsku, ale swoje us艂ugi wykonuje na naprawd臋 mega wysokim poziomie. Kawa艂 solidnego specjalisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do kawabez Ja juz prawie mam koniec tej calej imprezy z implantami.moge napisac ci wszystko jak i co przeszlam i efekt koncowy. Jest podany tam twoj mail wiec jak chcesz to moge napisac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawabez
do go艣膰 wczoraj je艣li mo偶esz to prosz臋 napisz, ch臋tnie poczytam o PRAWDZIWYCH do艣wiadczeniach w tym temacie, bo te ci膮gi reklam to mnie tylko odstraszaj膮 i nie pomagaj膮 podj膮膰 decyzji :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam . Te偶 chce za艂o偶y膰 implanty . Ale 艣w na dole i na to na zaczepy ca艂kowit膮 protez臋 . Koszt samych dw贸ch implant贸w wyjdzie mnie 4 ty艣. I do tego proteza dolna ca艂kowita 1.200 z艂 . I mam pytanie czy to jest bolesne , za艂o偶enie tych implant贸w. Bo w sumie jakby nie by艂o to trzeba ta 艣rub臋 wkr臋ci膰 w ko艣膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja艣ka5
Ja sw贸j implant mia艂am wstawiany w klinice White Dental Clinic przy metrze S艂odowiec i 艣mia艂o mog臋 poleci膰. Nic nie boli, wszystko 艂adnie si臋 trzyma, nie wida膰 r贸偶nicy por贸wnuj膮c z臋by. Mo偶e jak czujesz b贸l i k艂ucie zg艂o艣 si臋 do swojego stomatologa? Lepiej p贸j艣膰 na konsultacj臋 ni偶 dowiadywa膰 si臋 na forum!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrych specjalist贸w - protetyk贸w maj膮 w tej przychodni www.nzozalmadent.pl . Ceny maj膮 konkurencyjne jak za us艂ugi protetyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej .Jestem w trakcie robienia implantow .Mialam tez robiona augumentacje kosci jednego dolka zebowego .Przy zabiegu nic nie bolalo .Ale po zabiegu ok tygodnia mialam silny bol i bralam antybiotyk .W tej chwili czekam do stycznia i bede miec zalozone zeby .Nie zaluje ,ciesze sie ,ze w koncu bede sie czuc dobrze .Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po wypadku musia艂am chirurgicznie wstawia膰 implanty i nie by艂y to mi艂e zabiegi ale gabinet Margo przy Trawowej zdecydowanie pom贸g艂 mi 艂agodnie przez to przej艣膰. Dobrze, 偶e na miejscu by艂 tomograf to na bie偶膮co mo偶na by艂o monitorowa膰 ustawienie z臋b贸w i implant贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mn膮 zaj臋li si臋 cudowni lekarze z Dentoniki http://obornikislaskie.dentonica.pl/uslugi/implantologia/. Jestem ju偶 8 miesi臋cy po zabiegu, wszystko si臋 艂adnie wygoi艂o, organizm nie odrzuci艂 implant贸w. Na wizytach nie czujesz si臋 jak petent, stomatolog po艣wi臋ca Ci tyle czasu, ile potrzeba, odpowiada cierpliwie na ka偶de pytanie. A pomy艣le膰, 偶e by艂am osob膮, kt贸ra ba艂a si臋 dentysty jak diabe艂 wody 艣wi臋conej ;)

Udost臋pnij ten post

Ja wstawia艂am sobie kilka lat temu implanty w klinice Wieczorek w Grudzi膮dzu, naprawd臋 jestem bardzo zadowolona, ba艂am si臋 jednak wszystko posz艂o po mojej my艣li, przez kilka lat nic si臋 nie dzieje z implantami, nie czuje ich, jest super!;)

Udost臋pnij ten post

Moja mama mia艂a robione implanty z臋b贸w bo mia艂a spore ubytki. Kiedys dentysta stopniowo usuwa艂 jej z臋by i teraz pozosta艂y jej braki, kt贸re z biegiem czasu coraz bardziej jej przeszkadza艂y. Zg艂osi艂a si臋 do gabinetu https://stomatologiaswiatkowska.pl/ i um贸wi艂a na wizyt臋. Tam pani doktor przeprowadzi艂a wst臋pne "ogl臋dziny" i powiedzia艂a co i jak, wyznaczy艂a termin i cen臋. Mama by艂a zadowolona z wizyty i efekt贸w zabiegu. Posz艂o bardzo sprawnie i teraz mo偶e cieszy膰 si臋 pe艂nym u艣miechem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karinka12
znalaz艂am fajn膮 stron臋, gdzie t艂umacz膮 wszystko o implantach. mo偶na te偶 znale藕膰 dobrego stomatologa. dla ch臋tnych: http://implantmasterspoland.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W jakim mie艣cie w Polsce jest najlepsza cena na implanty? Na http://implanty-zebow.pl/ wyczyta艂am co艣 takiego: "O wiele wi臋cej zap艂aci si臋 za implanty z臋b贸w w stolicy oraz wi臋kszych miastach, ni偶 w mniejszych miejscowo艣ciach. " No ok, czyli gdzie dok艂adnie szuka膰? Interesuj膮 mnie okolice Warszawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MEG_DC
dentalcorner.pl Specjalista dr 艁ukasz Wojszwi艂艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
inka12309 - zdecyduj si臋 k艂amczucho, raz piszesz o z臋bach leczonych kana艂owo, potem 偶e nie masz 偶adnego problemu z z臋bami, a w ko艅cu, 偶e masz kilka implant贸w. :/

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰