Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowy motyl

07 kwietnia START, zdrowe odchudzanie

Polecane posty

TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.......waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ..91kg...............91kg...................70.............. ......174......27 STOKRTOKA1984...74kg...74kg...................64........ .............174.....24 Samanti.....69kg...........69kg....................56kg. ............ ....160......27 zawsze gorsza..... 71kg.........71kg................60.................172 ......18 zdrowy motyl.....65 kg..........65kg................57kg................164 ........27

TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.......waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ..91kg...............91kg...................70.............. ......174......27 STOKRTOKA1984...74kg...74kg...................64........ .............174.....24 Samanti.....69kg...........69kg....................56kg. ............ ....160......27 zawsze gorsza..... 71kg.........71kg................60.................172.....18 zdrowy motyl.....65 kg..........65kg................57kg................164.......27

Hej Dziewczynki Troszkę się przespałam i już mi lepiej :) Tak sie zastanawiam czy nie przesadzamy z tym jedzeniem do 18,przecież jak ja chodzę spać zazwyczaj miedzy 23 a 24 to w życiu nie dam rady nic nie zjeść. Ja to chyba po 20 nie będę nic jadłla,bo nie dam rady.

Gość jelinka
TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.......waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ..91kg...............91kg...................70.............. ......174......27 STOKRTOKA1984...74kg...74kg...................64........ .............174.....24 Samanti.....69kg...........69kg....................56kg. ............ ....160......27 zawsze gorsza..... 71kg.........71kg................60.................172..... 18 zdrowy motyl.....65 kg..........65kg................57kg................164..... ..27 jelinka......65kg.............65kg...........50kg.......165.........18

Gość jelinka
O udala mi sie tabelka nawet :) Ja dzisiaj 1500kcal czyli mieszcze sie w tych swoich granicach choc mialo byc generalnie 1200kcal ale niech bedzie ;) Mam teraz bardzo stresujacy tydzien....wiec nie wiem jak bedzie z dieta ale moze wytrwam :)

Coś ciężko z tą tabelką mi poszło, może któraś bardziej cierpliwa ją obrobi ładnie? :-D Mi dzień minął dobrze, pierwszy jest podobno zawsze łatwy:-D, ale teraz już jestem głodna. W chwili kryzysu mam jabłka pod ręką. Ja wcześnie chodzę spać, ale tym nocnym markom to współczuję. Dzisiaj jeszcze tylko poczytam sobie do poduszki i spanko mnie opanuje. Muszę przyznać, że powiedzenie głodny Polak to zły Polak nabrało dla mnie nowego sensu:-D. Nie podjadania życzę i obrej nocki:-D

miałam na mysli dobrej nocki, a z tymi wytycznymi które ja założyłam na forum to mój rozkład, ja 20,21,22 chodzę spać, zalezy od mojego dziecka:-D. Myślę, że ramy czasowe od której nie jem każda sama powinna sobie wyznaczyć. Ważne, aby nie jeść 3 godziny przed snem:-D

Pokręciłlam się troszkę i stwierdzilam,że idę dalej spać. Życzę Wam wytrwalości w dniu jutrzejszym i dużo optymizmu:) DOBRANOC KOBIETKI 🌼

Cześć. Ja godzinę temu weszłam do mieszkania, w nienajlepszym nastroju :/ Zjadłam jabłko przed komputerem czytając co napisałyście, aż 3 strony :o Zaraz się chwilę pouczę i spadam spać :) Powodzenia jutro i wytrwałości!

TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.....waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ...............91............91...............70.......... ....174.......27 STOKRTOKA1984...74............74...............64........ ......174.......24 Samanti.............69............69................56 ............ .160.......27 zawsze gorsza....71............71................60...............172......18 zdrowy motyl......65 ...........65................57...............164..... .27 jelinka...............65...........65................50...... .........165.......18 lemaja...............60...........60................50................163.......24

dzien dobry🌻 pozowolilam sobie poprawic tabelke, mam nadzieje ze sie podoba:D ja zaraz bede konsumowac sniadanie, jogurt z musli,tak jak Ty ulenka, dla mnie to najlepsze sniadanie, a wczoraj wytrzymalam:D tak sie ciesze, dzis zamierzam jakies cwiczenia dolaczyc:)

lemaja pięknie uporządkowałaś tabelkę :) Ja przyznaje że wczoraj sie skusiłam na 2 wafle ryżowe po 18 :O Teraz juz jestem po śniadanku i popijam kawke. Rano waga pokazała tyle co zwykle ale trudno oczekiwać efektów z minuty na minute... Ważyć możemy sie codziennie- zresztą ja osobiście nie umiem inaczej, w tym celu kupiłam wage ;) A 2 razy w miesiącu bedziemy uaktualniać tabelke :) Raspberry gratuluje spadku 3 kilo!!! Teraz nasze posty są jeszcze ogólnikowe bo nic o sobie nie wiemy i nie umiemy utożsamić postu z osobą która go pisze...Ale to sie zmieni. Uwierzcie mi. Jestem na innym forum od półtora roku i znamy sie już b.dobrze :) Miłego dnia!

lemaja pięknie uporządkowałaś tabelkę :) Ja przyznaje że wczoraj sie skusiłam na 2 wafle ryżowe po 18 :O Teraz juz jestem po śniadanku i popijam kawke. Rano waga pokazała tyle co zwykle ale trudno oczekiwać efektów z minuty na minute... Ważyć możemy sie codziennie- zresztą ja osobiście nie umiem inaczej, w tym celu kupiłam wage ;) A 2 razy w miesiącu bedziemy uaktualniać tabelke :) Raspberry gratuluje spadku 3 kilo!!! Teraz nasze posty są jeszcze ogólnikowe bo nic o sobie nie wiemy i nie umiemy utożsamić postu z osobą która go pisze...Ale to sie zmieni. Uwierzcie mi. Jestem na innym forum od półtora roku i znamy sie już b.dobrze :) Miłego dnia!

ja niestety nie mam wagi - ale może to dobrze bo tak to ważyłabym się codziennie. W ubiegłym tygodniu ważyłam się u mamy więc tą wagę wpiszę. Dzisiaj rano zjadłam bułeczkę z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką i o dziwo niczym nie popiłam. dopiero teraz piję wodę mineralną :-) Ja nie lubię kawy i nie za bardzo mogę bo potem strasznie mi serducho \"skacze\", herbatę piję dosłownie 2 razy w miesiącu. Wypijam dużo wody mineralnej i hihihih kawę inkę pół na pół woda-mleko. Bardzo chciałabym się oduczyć podjadać bo to mnie gubi. No i uwielbiam słodycze :-P Wczoraj trochę poćwiczłam z mężem - 50 różnych brzuszków i przysiady i dzisiaj mnie pośladki bolą - w dwójkę zawsze raźniej. TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.....waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ...............91............91...............70.......... ....174.......27 STOKRTOKA1984...74............74...............64....... . ......174.......24 Samanti.............69............69................56 ............ .160.......27 zawsze gorsza....71............71................60...............1 72......18 zdrowy motyl......65 ...........65................57...............164..... .27 jelinka...............65...........65................50. ..... .........165.......18 lemaja...............60...........60................50.. ..............163.......24 Agunia81............69..........69.................62................168......27

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!! ja dopiero sie melduję bo miałam troche pracy... Dziś drugi dzień diety,narazie ok.nawet nie jestem głodna. Ale wczoraj poszalałam i zjadłam na kolację frytki,co prawda z piekarnika,ale FRYTKI! Od dziś już koniec z niezdrowym jedzeniem :-) dołączam się do tabelki TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.....waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ...............91............91...............70.......... ....174.......27 STOKRTOKA1984...74............74...............64....... . ......174.......24 Samanti.............69............69................56 ............ .160.......27 zawsze gorsza....71............71................60...............1 72......18 zdrowy motyl......65 ...........65................57...............164..... .27 jelinka...............65...........65................50. ..... .........165.......18 lemaja...............60...........60................50.. ..............163.......24 Agunia81............69..........69.................62... .............168......27 miffi.................70..........70..................60..................170......26

zapraszam na kawke ma ktoras odchudzaczka ochote??? ale nas duzo w tabelce, suuuuuuuuuuuuuuuuper:D elfie---> 2 wafle ryzowe to prawie nic, a jesli na tym sie skonczylo to tym bardziej:) ja chyba nie chche sie wazyc codziennie b zmartwilabym sie gdybym na przyklad jednego dnia zobaczyla wiekszy wynik niz poprzedniego dnia, moze po tygodniu bede sie wazyc?? ja tez bylam kiedys na jednym topiku przez ponad 2 miesiace i tez juz fajnei sie pisalo bo juz sie troche poznalysmy, ale potem moja dieta sie skonczyla:( i odeszlam:( agunia---> tez kiedys nie lubilam kawy, jej zaach wykrecal mnei w druga strone, moze o dniecaleg roku ja pije i juz tak uwielbiam, ze nawet dwie czasem pije, ale staram sie slabiutkie:) herbaty zwyklej tez nie lubie i nie pije, chyba ze z cytryna czasem, pije zielona, mniamm, gratuluje zaliczonych cwiczen🌻 miffi---> co tam ze frytki, najlepsza dieta jest taka gdzi enei odmawiamy sobie niczego, tylko zmniejszamy porcje, bo to wiadomo ze na zawsze z niczego nie zrezygnujemy, wiec po co oszukiwac organizm i odzwyczajac go kiedy po diecie znow to bedziemy jesc?? alez sie rozpisalam, wiem, ze to dopiero drugi dzien diety, ale mam taki zapal, chyba duza rola w tym naszego doborowego towarzystwa:D pozdrowionka

To i ja dołączę do tabeli:) TABELKA Nick....waga początk....waga obecna.....waga docelowa...wzrost...wiek ELF... ...............91............91...............70.......... ....174.......27 STOKRTOKA1984...74............74...............64....... . ......174.......24 Samanti.............69............69................56 ............ .160.......27 zawsze gorsza....71............71................60...............1 72......18 zdrowy motyl......65 ...........65................57...............164..... .27 jelinka...............65...........65................50. ..... .........165.......18 lemaja...............60...........60................50.. ..............163.......24 Agunia81............69..........69.................62... .............168......27 miffi.................70..........70..................60 ..................170......26 Raspberry..........79..........76.................65.................177.......25

lemaja gratuluje zapału :) U mnie jakoś cienko z zapałem... ciągle kręcę sie koło lodówki 😠 Robie sobie kubeł zielonej herbaty i biore sie za prasowanie póki Niusia śpi Pogoda dzis do d** więc ze spacerku nici :(

pewnie najlepiej sie czyms zajac, ja pisze prace mgr wiec jakos nie mysle o jedzeniu, przynajmniej staram sie:D

co tam dzisiaj planujecie na obiad??? ja ma ugotowaną już zupkę grzybową z jarzynkami (z takiej fajnej mrożonki) i uparuję sobie pierś z kurczaka i brokułki a mizeryjkę już mam. A dla mężusia kotlecik :-P Mój synek miał dzisiaj ubaw, bo włożyłam go do łóżeczka a sama położyłam się na podłodze i robiłam brzuszki tylko przy tym śmiesznie liczyłam więc jak podnosiłam głowę to mały śmiał się na cały głos!!! U nas też zimno wiec ze spacerku nici - wieje okropnie i mimo, że jest słońce to jest nieprzyjemnie.

Ja obiad /kolację dopiero zjem ok.19 a zrobie sobie chyba rybkę i warzywa na parze. Na sniadanie kromka chlebka z dzemem niskosłodzonym. II sniadanie 2 kromki ciemnego pieczywa z ogórkiem i sałata plus banan III śniadanie :-) duzy kefir oto moje menu na dziś... :-)

Ja na obiad planuję gotowane mięsko z warzywami a na dalszą częśc dnia to nie wiem, jak zwykle będzie spontan ;P Kurcze, no właśnie słoneczko tak pięknie swieci a tak zimno i wietrznie - a fajnie byloby wyjśc na jakiś spacer.:o

agunia---> same korzyści z ćwiczeń, dla Ciebie zdrowie, a dla synka zabawa:D a ja bede jadla ryż na mleku, mniam

Ja mam rosół na obiad i ugotuje kalafior i chyba na tym poprzestane..Mężowi usmaże kotleta z piersi kurczaka... Lekko nie jest póki co ...:(

ELF możesz zjeść pierś ale bez panierki,bo to zdrowsze-do tego kalafiorek,już bez tego rosołku :-)

Ale zdrowy :) A tak powaznie dlatego właśnie nie jem drugiego dania, tylko troche rosołu i gotowany kalafior. Poza tym rosół ze względu właśnie na to że tłusty suci na długo...

mnie tam, zupki szybko przelatują i później jestem głodna... ale smacznego :-)

ja jem wszystko co mi babcia ugotuje, bo pomimo mojego wieku nie umiem gotowac:( stad poniekad moja dieta, ktora polega na jedzeniu wszystkiego ale mniej, tez tak mam ze po zupie jestem zaraz glodna:( ja juz po obiedzie:D w rozsadnej ilosci oczywiscie;)