Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość z sieci
nie zgadzam się że tylko panie mają uprzedzenia, panowie na portalach randkowych też siedzą ileś tam czasu i wyrabiają sobie opinię o WSZYSTKICH kobietach na podstawie tych kilku poznanych w sieci, i są uprzedzeni, i już na początku zakładają że jak dziewczyna zakłada profil na portalu randkowym to już jest tak zdesperowana że na wszystko poleci, albo zakładają że babka pisze że jest rozwódką a mąż o tym nie wie i zadają pytania mające ją zdemaskować, albo na siłe pocieszają kogoś kto tego nie potrzebuje, i nie potrafią normalnie pogadać bo boją się że jak panna to chce złapać, a jak rozwódka to coś z nią musi być nie tak, NIE TYLKO MY PANOWIE JESTEŚMY UPRZEDZONE, wy nas tego uczycie!!!

Gość Ju...
Wszystko zależy od nastawienia.:D Trzeba mysleć jak milioner a nie jak żebrak.:D

" komiczne--->na prawdę byś to olał?" no jasne - przeciez to oczywiste, ze czasem czlowiek, a zwlaszcza kobieta zaczyna gadke w ogole bez podtekstów a potem sie rozkręca i wychodzi coś innego niz na początku... ja doskonale to rozumiem i uznałbym ze to zdjecie wyslalas dla jaj i co najwyzej bym sie troche pośmiał i tyle... przeciez to normalne i bardzo ludzkie czlowiek o ktorym piszesz, to jakis sztywniak... jeszcze raz zaznaczam - nie dotyczy przypadku, gdy zdjecie ladnej dziewczyny przesyla jakis kaszlot...

z sieci- tacy uprzedzeni najczęściej mają sami z sobą problem, tak jak po wyglądzie nie warto oceniać czlowieka tak samo i jego profil na randkach o niczym nie świadczy, no chyba, ze podaje się za singla a ma trójke dzieci i kochającą żonę:P

Gość Ju...
Dobra, dobra, wtedy to już byłbyś zmanipulowany i nawet kaszalot jawiłby Ci się jako śliczna kobieta:P:P:P

ja jestem uprzedzony tylko do "zWarIoWanyCH i sZaLonYch" oraz lasek które mają zdjęcia w bieliźnie na swojej stronie jak również do takich, ktore w swoj opis wklejaja 167 wierszy i tekstow piosenek... i oczywiscie do tych z 20 kg nadwagą :P które się akceptują :P

😭😭Nie jestem kaszalotem,ale podejrzewam ze Tobie tez bym tak zrobiła:O Sorry ale facet który ciągle pisze o tym jaki to z Niego ogier i jakie On to miał laski,mnie wkurza i od razu mnie korci,zeby Mu utrzec nosa.Jestem ładna,ale mam dość tych popaprańców w realu którzy widzą tylko moją twarz i cycki.Na czacie to samo,jak tylko dostawali fotke pieprzyli o seksie.Aniołem nie jestem,ale sie cenie.😭wspomnienia wróciły :O

Gość z sieci
panowie też wklejają wiersze, piosenki, i cytaty, najlepiej pom łacinie ;)

moich oczu i penisa :P nie da sie oszukac i niestety wyznaje zasade, że wielorybami powinni zajmowac sie harpunnicy, lub ludzie z Animal Planet, a nie ja

takie nicki a co ci przeszkadza, że faceci na twoje walory leca- masz to je wykorzystuj:D

"Nie jestem kaszalotem,ale podejrzewam ze Tobie tez bym tak zrobiła Sorry ale facet który ciągle pisze o tym jaki to z Niego ogier i jakie On to miał laski,mnie wkurza i od razu mnie korci,zeby Mu utrzec nosa" A to miłe jest bardzo :) Znałem dwie takie panie w realu... utarły mi nosa przyznam i nie tylko nosa :P oraz oczęstowały potem śniadaniem... niejednym zresztą

nie pierwszy raz się spotykam z personifikacją penisa:D wy faceci dziwni jesteście:D

"takie nicki a co ci przeszkadza, że faceci na twoje walory leca- masz to je wykorzystuj" to kwestia kompleksów... ona nie jest pewna swej wartości i dlatego boi sie, ze inni będą ją odbierać tylko przez pryzmat cielesności... niska samoocena i tyle...

Gość Ju...
Niedobry penisek, niedobry.:P Powinien dostac klapsa.:D

Gość Ju...
Komiczny, może prawda, ale i ja przyznaję, że facetów, którzy widząc kobietę marzą tylko o tym, żeby w niej skończyć, nie brakuje - a spotkawszy takich wielu pod rząd naprawde można mieć opory.:P

takie nicki są super widzisz - jedni ludzie znaja swoje slabosci i walcza z nimi... inni żyją pod dyktando kompleksów i to one wyznaczaja ich droge życia... widze, ze nalezysz do tej drugiej grupy, a przynajmniej na to wskazuja Twoje tutaj wypowiedzi... Ju - kazdy facet gdy patrzy na kobiete, ocenia najpierw czy chce ją przeleciec... a to, czy ta kobieta nadaje sie jeszcze do czego innego, mozna stwierdzic dopiero pozniej i nie facet o tym decyduje, tylko kobieta, pokazujac, ze warta jest zainteresowania innego niz tylko penetracyjne... Niestety wiele kobiet narzeka, ze widza w nich tylko ciało... a jednoczesnie tylko to maja do zaoferowania...

"facetów, którzy widząc kobietę marzą tylko o tym, żeby w niej skończyć, nie brakuje" - Ju...jeśli i ja mam ochote, żeby we mnie skończył to bardzo dobrze sie składa :D:D:D:D

Gość z sieci
czy ktoś z piszących znalazł na portalu randkowym normalną osobę, kobietę/mężczyznę, taką z którą można pogadać, w której można skończyć i jeszcze dłuuugo się spotykać

"czy ktoś z piszących znalazł na portalu randkowym normalną osobę, kobietę/mężczyznę, taką z którą można pogadać, w której można skończyć i jeszcze dłuuugo się spotykać" spotkałem co najmniej kilkanascie takich kobiet.... a co do skonczenia i pogadania to pewnie kilka razy wiecej... nie wiem jakie metody selekcji przyjmuja ludzie, ale ja nie spotkalem sie z zadna taką totalną świruską z netu... gorsze byly te, poznane realu

Gość Ju...
Moze i tak, Komiczny, ale z jednym się nie zgodzę - ze to kobieta decyduje, czy facet ogranicza się do patrzenia na nią tylko jak na obiekt seksualny. Ale może zadecydować, że się więcej z takim nie spotka.:P Doprawdy, skoro tak, to O.K.:D

Gość z sieci
komiczne - naprawdę dobrze to świadczy o facetach że patrząc na kobietę myślą najpierw czy mam na nią ochotę czy nie ;) w zasadzie jak ktoś nie umie rozmawiać to jak może myśleć inaczej ;)

Tak moj Ty inteligencie?To napisz mi jakie Ty masz kompleksy.Obserwując Cie od pewnego czasu nie widze zbytniej różnicy pomiędzy Twoim zachowaniem,a swoim.Zauważyłam ze dostosowujesz sie do ludzi z którymi akurat rozmawiasz.Jak jest Doprawdy napuszasz sie,starasz sie być inteligentniejszy niż jesteś.Czasem Twoje wypowiedzi są naturalne i normalne(ale jak nie ma żadnej z Twoich fanek).Czy jesteś przystojny?Nie wiem nie widziałam tego,ale podkreslając iloś kobiet które zaliczyłeś dajesz do zrozumienia ze tak.Wpisy z rana \'\'ide na siłownie\'\',to wszystko powoduje ze nie mam ochoty Cie poznawać,bo Ty i tak byś nie docenił mojej osoby,skoro możesz wybierać w realnym i na kafe. Jeśli nie masz kompleksów nie jesteś prawdziwy,bo każdy dąży do jakiegoś ideału,celu.Czekam na ciętą odp,lub ignorancje,bo też masz to w zwyczaju robić.

z sieci a ty jak na kogoś patrzysz to o czym myslisz?co by tutaj madrego powiedziec, żeby odwrócic uwage od niedoskonałości swojej urody?:D