Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaSmIn-JeSi004

Jak szybko kręcić włosy???

Polecane posty

Gość JaSmIn-JeSi004

Cześć :) Chciałabym sobie kręcić włosy (co jakiś czas) próbowałam z wałkami, ale nie mam czasu, na zakręcanie na wałki! Próbowałam też lokówką, ale to też zajmuje dużo czasu! Znacie jakieś sposoby żeby szybko zakręcić włosy? Są jakieś szybkie sposoby? Proszę o porady! :(

Gość vinca
a może gorące wałki?

Gość lubie slodycze
ja to mam krecone jak nie rozczesze ich po umyciu

Gość najlepiej papiloty
z gąbki na noc

Gość kup sobie termoloki

Gość warkoczyyyyyk
ja najczęściej robie warkoczyk :-) Po myciu,z wilgotnych włosów. Na noc zaplatam,i rano od razu ma fajne fale. A lbo rano myję,zaplatam,przecieram pianką do włosów,i suszę .

Gość ja mam bardzo ladne fale
jak sobie zrobie dwa dopierance. najlepeij nan suche wlosy a potem je spryskuje co jakis czas woda (pzrewaznie myje, wlosy ,susze,robie dobierance,spryskuje woda i rano tylko rozplatywuje wlosy i tyle).

Gość JaSmIn-JeSi004
Problem w tym, że próbowałam nie rozczesywać na noc, to rana mam takie jakby loczki, ale jak rozczeszę, to są normalne. A każdy dzień robić warkoczyki... ??? Próbowałam, ale jakoś mi nie pasuje, bo włosy strczą mi na wszystkie strony! Mam nieznośne włosy! Trwała?? Nie chcę sobie ich niszczyć :/

Gość joka44
A JA ROBIĘ TAK: przed spaniem na szybko zawijam tylko koka zapinam gumką i oczywiście daję pianke wcześniej, zajmuje mi to dosłownie 1min. i tak ide spać a rano mam kręcone, ale najlepiej zrobić 3 koczki: jeden na samym czubku głowy, i dwa z tyłu ale tak delikatnie po bokach i tak iść spać i wtedy rano wyglądaja jak naturalnie kręcone. Zawsze tak robie jak nie chce mi się nic z nimi robić ;)