Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

mam 17 lat jestem w ciazy

Polecane posty

a to zaden wstyd, macie jeszcze czas, nawet plci nie znacie, ja bym radziala wybrac cos oryginalnego, jakies niespotykanie imie, takie fajnie brzmiace

misheeela staram się Heheh tak się rozpisałam P mnie zabije bo zaraz po mnie przyjeżdża z tata a ja jeszcze nawet nie ubrana:D

Gość stara baba...
Czarnulka i misheeela Olejcie to dziewczyny, dajcie na luz... Zawsze cos komus sie nie podoba - co Was obchodza durnie??? Bo to zwykle durnie i kretynki. Nauczcie sie zyciowej prawdy - polskie piekielko, ja nie mam to niech innym dosram, ja nie moge, to niech innym przykopie :-) Dbajcie o siebie i o Waszych malusinskich - reszta to pryszcz :D

dejzi69 niestety nie zawsze wyksztalcenie idzie w parze z rozumem... jak Ciebie czasami czytam to uwazam, ze jestes tego swietnym przykladem :o I Ty jako nauczycielka ( bo tak gdzies pisalas) powinnas dawac mlodziezy przyklad. Jesli takie dyplomy rozdaja na polskich uczelniach to mialam to wielkie szczescie uzyskac dtplom poza granicami Polski :D a dziewczyny konsekwencje ponosza juz dosc wysokie, wiec po co je jeszcze dobijasz? misheela a Ty kiedy masz termin?

Gość stara baba...
dejzi to mozna leczyc :D Wierz mi! Jaki ty masz problem - i pisz do mnie, mamusie :D zostaw w spokoju. Ja zaszlam w ciaze w wieku 25 lat - jak myslisz, tez za wczesnie a moze za pozno? Jestem szcesliwa, spelniona kobieta wiec nie mam ochoty "przysrywac" innym. Masz jakis problem Dejzi?

Hej jestem już u rodziców Pawła Dostałam dziś od P piękny bukiet róż ha zapomniałam że dziś mija rok od naszych zaręczyn:O Ale jestem głupia a jeszcze od tygodnia ciągle o tym myślałam żeby coś wykąbinować Jakąś kolację a tu co?- zapomniałam:/

Heheh misheeela nie mam po co wyskakiwać do sklepu bo jego rodzice prowadzą sklep i jest on koło jego domu :D No więc większa zamrażalka też jest w domu i tam trzymają lody Heh a ciast on nie lubi:( Juz chyba za późno żeby coś wykabinować Jutro mu sprawie cos super:D Heh właśnie jutro na urodzinki chce mu kupic zestaw kosmetyków dla mężczyzn i coś wyjątkowego tylko nie wiem co:/

Gość kkkoooch
czarnulka dałas ciała

kkkoooch no wiem właśnie i dlatego jestem wściekła na siebie heh cały tydzień o tym myślałam No ale ostatnio jestem strasznie rozkojarzona wciąż myślę o porodzie Chodzę ze stresowana i jakoś mi to wypadło z głowy:/

Gość kkkoooch
trudno zdarza sie,mozesz cos jutro wymyślić.Ile ci zostało do porodu bo nie czytałam całej historii

misheeela w tym tyg jak byłam kupować strój na ten cywilny kumpeli to tyle mu nakupowałam majteczek że szok Więc to odpada Właśnie chciałabym coś wyjątkowego łańcuszek srebny już ma taki z krzyżem Więc też odpada Ubrań to on ma dużo Kosmetyki mu się przydadzą bo już mu się konczy żel pod prysznic dezodorant itp Ale na reszte prezentu nie mam pomysłu :(

Gość kkkoooch
to Twoj pierwszy porod?

Gość pokretlo
moze nie beda cie nacinac