Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzioucha

czuję się samotna

Polecane posty

nie o to chodzi,zeby cie przyjaciolka trzymala caly czas za rece, najpierw trzeba ja znalezc a granice same sie utworza

hej! ja jestem dziś, tak jak obiecałam, dopiero teraz, bo rano byłam na zajęciach. Filuterna- Nie przejmuj się małolatami w tramwaju, mają takie fiu bździu w głowie że szkoda nerwy na nie tracić.... Czasem jak słyszę te ich rozmowy w środkach komunikacji miejskiej to obawiam się o przyszłość tego kraju... no i zgadzam się, że nie chodzi o to by ZAWSZE ktoś był przy nas, ale CZASEM tego potrzeba... nawet takiego \"prowadzenia za rękę\" w trudnych chwilach!

czasem mam wrazenie,ze takie malolaty to sa bardziej wazne ode mnie, mam takie niskie poczucie wartości :( nie lubie takich \"krejzolek\" ale one maja wieksze przebicie w stosunku do innych niz ja, zauwazaja je, sa jakies takie konkretne, a ja taka szara... :( jak bylo na zajeciach? cos ciekawego? ja wybieram sie dopiero na 4ta na uczelnie :)

siła przebicia jeszcze eo niczym nie świadczy- owszem, może je i widać ale to co sobą prezentują raczej warte byłoby schowania... w większości przypadków, bo nie będę niesprawiedliwie generalizować... zajęcia fajne były, ale takie biofizjologiczne podstawy psychiki trochę mnie przerastają... muszę to jeszcze przetrawić;)

a pamietam, mialam cos podobnego: "biologiczne podstawy zachowania sie czlowieka", medycyna jak sie patrzec, ten mozg, nerwy to wszystko, nie wiem jak ja to zdalam :P

no ja mam nadzieje że jakoś mi się uda... to jest naprawdę ciekawe, ale obfitość szczegółów i w ogóle to wszystko trochę mnie przeraża;) ale możliwość pooglądania i podotykania mózgu ludzkiego rekompensuje wszystko:D

dotykaliscie zywy mozg? tzn. martwy,ale naprawde? my tylko ogladalismy w formalinie, fuj... :P ale rekompensuje sobie krwawymi horrorami, gdzie wszystko co ludzkie lata po ścianach w kałużach krwi :D

no właśnie miałam napisać "żywy" ale pomyślałam, że taki wyjęty z formaliny mało życia w sobie ma;) na prawdę dotykaliśmy go oglądaliśmy ze wszystkich stron, fajne to było... tylko śmierdziało formaliną okropnie:P I gratuluje odwagi na oglądanie horrorów- ja nie mogę, bo moja wyobraźnie jest... hmm... bardzo bujna... i potem mam problemy:x ;)

kiedys obejrzalam horror \"smakosz\" i przez cale wakacje balam sie ze przyjdzie i mnie zje, doslownie zje,bo on zjadal ludzi, to mnie przerazilo, a taka piła, 1,2 3,4 nie, lubie takie masakry, wtedy uchodzi moja agresja :P

O kurde, zaczynam się Was bać! Filuterna pisałaś, że normalna jesteś, a cieszą Cię takie rzeczy... Oooo... nigdy nie rozumiałam ludzi, którym podobają się filmy pokroju \"Piła\" (ja nie rozumiem jaki jest sens w ogóle kręcenia takich filmów, wydawało mi isę że oglądaja je tylko psychopaci:P hehehe)

hmmm widzę, że dziś to już rzadko kto zaglądnie tutaj, szkoda, ale cóż... no nic, to ja też sobie idę, na razie!

no i minęłyśmy się... szkoda. A ja sobie czytałam jakieś piekielne teksty Ekmana:o no trudo, ale jutro też tu zaglądnę, wiec wpadnij;)

Gość nie napisze na czarno
:D

jezdem i czekam na was dziewczyny! :) pochmurno dzis i beznadziejnie, ale musze sie pochwalic, wczoraj mialam wystep przed grupa (prezentacje) i jak nigdy od 4 lat studiow sie nie denerwowalam, :D

no, no, no gratuluje udanej prezentacji!:) pogoda rzeczywiście beznadziejna, jakoś tak strasznie zimno sie zrobiło:( Ja chce normalnej wiosny, bo to co widnieje (a może raczej ciemnieje...) za oknem wprawia mnie w stan takiego odrętwienia że zasypiam wszędzie- nawet w trakcie picia kawy:o uwaga- czuje po sobie że zbliża mi się dzień na narzekanie, więc proszę o wyrozumiałość:)

dzioucha-nie oszczedzaj sobie, ja mam prawie co dzien narzekanie na pełnych obrotach:) dla mnie to normalka :) dziekuje za pochwale, rzadko mnie ktos chwali:( co porabiasz?

właśnie skończyłam jeść śniadanie... wiem, wiem, godzina sugerowałaby raczej inny posiłek, ale co tam;) a poza tym to nie wiem co robić... mama trochę spraw do załatwienia, ale mam też takeigo lenia, ze mi się nie chce nic... a Ty co porabiasz? Jakieś plany?:)

wklepuje wyniki testow ktore ludzie mi wypelniaja do kompa,zmudna robota,ale tylko na to mam ochote, uczyc mi sie nie chce ani prosic o praktyki w kolejnych placowkach gdzie mnie nie chca :( po poludniu jade pol miasta na jedne cwiczenia, buu :(

Żmudne bo żmudne, ale niezbyt trudne chyba, no nie? zawsze mogło być gorzej- pocieszające...:) A jakie badania przeprowadzałaś tymi testami? Nie przypominaj mi o praktykach, bo mi zostały dwa miesiące na zrobienie ich a nie mam pojęcia gdzie to załatwić:/ W dodatku najnormalniej w świecie nie mam czasu żeby je zrobić. Za to mam wizje zaliczenia ze statystyki przed sobą, a motywacji żeby się jej uczyć jakoś brak.... I tez miałam jechać po południu na druga stronę miasta na jedne zajęcia... ale robię sobie dzień dobroci dla siebie samej i odpuszczam to...a co, jakoś muszę dbać własne samopoczucie:]

nie,nie trudne ale nudne :) o jaki rym :P badam postawy wobec seksu osoby zainteresowanej i wg niej jakie sa postawy wobec seksu jej rodzicow, jak chcesz podesle Ci kwestionariusze?:P z socjologii robisz te praktyki? wiesz, dostalam sie na socjologie jak startowalam 4 lata temu, ale wybralam psycho :) musze pojechac na te glupie zajecia,bo mamy sobie opowiadac co to jest uczenie poznawcze i bezposrednie, nudy jak diabli,ale nie mam juz wolnych nieobecnosci do wykorzystania :(

No to widzę, że podobne zainteresowania mamy, przynajmniej w przypadku wyboru studiów;) Ale te moje praktyki to tak mi kompletnie nie pasują- kto to widział robić praktyki w samym środku semestru?! Kurde, a muszę przed końcem oddać wszystkie papiery... paranoja;/ a ten Twój temat ciekawy- jakbyś potrzebowała jeszcze jakiegoś respondenta to mogę Ci coś tam pouzupełniać, ale za samo oglądanie ankiet grzecznie podziękuję- sporo już m się tego przewinęło przed oczami:P