Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość kalalalala
Nie nie! ;) wręcz przeciwnie. :) No ok.. więc życzę ZDROWEGO dzieciaczka;) znikam.. wracam dopiero 7 maja;) papa miłego weekendu majowego!:)

witajcie! ja wciaz nie mam okresu. do soboty mam brac luteine. zobaczymy, czy okres sie pojawi. a jesli nie? denerwuje sie.

I ja dołączam do Was, ale chcę aby @ jednak nie przyszedł:-)

Gość Mam tak samo jak ty..
Pociesze was dziewczynki. Mi sie spoznil rowno 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie normalnie mam 1 dzien gora 2 dni spoznienia. Panika była ogromna.... Powoli przyzwyczajałam sie do tej mysli. moj narzeczony tez :) a tu dzisiaj rano niespdzianka :) Takie rzeczy sie zdarzaja:) Głowy do góry pozdrawiam!

Gość ajaaaa

Gość dagna w pidzamie
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl

Gość VC
Jak zrobilas 7 testow, to moim zdaniem to zdecydowanie nie ciąża więc się uspokój. Może miałaś stresy ostatnio? Możę miałaś cykl bezowulacyjny? A może warto wybrać się do ginekologa? Mój okres spóźnia się już 2 tygodnie. Podejrzewam, że fakt odstawienia pigułek dwa miesiące temu namieszał mi w organizmie. W zeszłym miesiącu (w marcu, liczę cyklami) okres był po 32 dniach. W tym nie ma. W czasie spodziewanej owulacji pojawił się problem z cerą, ale brak śluzu owulacyjnego. Podejrzewałam cykl bezowulacyjny. Przy poprzednich przerwach w braniu tabletek cykle były regularne. Kochałam się z facetem 3 razy. Za każdym razem z gumką od początku do końca, która nie pękła ani się nie zsunęła. Jeśli coś, to ewentualnie odrobina płynu albo też jakiś plemnik mógł dostać się na zewnętrzne narządy płciowe. Po ostatnim razie miałam dodatkowo infekcję po antybiotykach. Przed spodziewanym okresem bolały mnie piersi, lekko podbrzusze i nic. Zrobiłam dwa testy. W 6 dni po terminie spodziewanego okresu i w 8 (11 po ostatnim stosunku) i oba wyraźnie negatywne. Wybieram się do lekarza i chyba zrobię sobie trzeci...choć ciążę w takim wypadku wykluczam. Ale trzeba przyznać, że schizę sobie nakręciłam:/

Gość dagna w pidzamie
VC ----> dzieki za odpowiedz, wiesz co ja mam wszystkie objawy ciazy ja okresy mialam normalnie i prawidłowo w terminie od daty tego pettingu a potem juz celibat bo facet mnie zostawil , ale nadal sie martwie bo mam objawy i ciagle o tym mysle

Gość dagna w pidzamie
VC ja mysle ze masz to przez tabletki , tabletki czasem zaburzają cykl..

Gość dagna w pidzamie
ja juz od zmysłów odchodze i niechce zyc

Gość VC
dagna, skoro miałaś okresy i testy wychodzą negatywnie to na milion % nie jesteś w ciąży. Żołądek cię boli przez stres, związany z ciążą urojoną i zerwaniem z facetem. Idź do ginekologa, zrobi Ci USG i będzie wszystko jasne. Choć to zdecydowanie nie ciąża. Polecam szklankę melisy na uspokojenie :)

Gość dagna w pidzamie
vc ---> OBY BYŁO TAK JAK MÓWISZ MARTWIE SIE bo słyszalam ze mozna miec okres i byc w ciazy.... i ciagle rycze... w nocy spac nie moge .. melisa mi niepomaga,..:(

Gość VC
Owszem można, ale wtedy testy też wykrywają ciążę. Szczególnie taką 4 miesięczną. Do tego powinnaś już mieć widoczny brzuszek, poranne nudności, a wkrótce dostać kopa pod żebro ;) oczywiście, gdybyś była a nie jesteś. Po co się tak stresować, skoro wystarczy jedna wizyta u ginekologa. Ile ty masz lat przy okazji?

Gość dagna w pidzamie
mam 17 lat. ale to nie 4 miesiac , 8 tydzien ale sie martwie , bo testy sie myla

Gość dagna w pidzamie
do gina sie wybieram za tydzien w pon. ciagle rycze mam dola i niechce zyc facet mnie zostawil i do tego te objawy

Gość dagna w pidzamie
mam takiego doła ze chyba niewyjde juz z niego , faceta nie mam... objawy ciazy..

Gość dagna w pidzamie
nie moge w nocy spac, mam mdlosci i bóle w zoladku

Gość Eriss
Dgna w pidzamie za bardzo się nakręcasz. 7 testów nie może się mylić. Nie jesteś w ciąży. Naczytałaś się różnych postów na forum, np. że kobieta w ciąży może mieć okres, a przecież wtedy to nie jest okres tylko plamienia. Idź do ginekologa, lekarz powinien rozwiać wszystkie Twoje wątpliwości.

Gość dagna w pidzamie
eris---> ale naczytalam sie tyleo okresie w ciazy ze calkiem jestem zalamana:( czytalam na fgorum ze kobiety dowiadywały sie o ciązy w 3 miesiacu o mialy okresy

hej pisze tu ktos jecze??? bo ja naleze do czkejacych ale widze nikogo juz tu nie ma :(