Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

Gość mondona
ike - jak zawsze złośliwa...ech Ty się nigdy nie zmienisz, lubisz dogryzac ludziom, nie, właśnie o tym mówię, ciekawe czy w życiu tez jesteś taka pyskata i bezczelna, co? Ładne kobiety dążą do doskonałości i wiedzą, że daleko im do niej w różnych tematach, a te brzdsze wiedzą, że jej nigdy nie osiągną i szczytem jest dla nich, że ktos je w ogóle zechciał...Co poniektóre dają zdjecia swoje, swoich mężów, chwaląc się tym, a przyznajcie, czasami to jest niesmaczne, bo są brzydcy!!!!!!!!!!!

Gość a ty ike tak znasz facetów
Twój brzydal jest przykładem Polskiego mężczyzny, że wiesz czego potrzebują??? uwierz mi, że facet mający dwie kobiety z temperamentem jedną wyglądającą podobnie do Ciebie, a drugą upudrowaną lalę wybierze tą drugą, a wiesz czemu? Bo jest wzrokowcem!!!!!!!!!!!!!

Gość polkjmn
bo jak te ładne zrzucą tapetę z buzi to też są brzydkie !!! i obawiają się że wszyscy sie wystraszą!!!! a te brzydkie nie mają czego ukrywać i są poprostu sobą !!!

już wiadmomo, ze jestes paszczurem, oj wy zazdrośnice, zazdrościcie po prostu innym fajnych dup, cycków, wmawiając sobie, że waszemu facetowi liczy się przede wszystkim co macie w głowie, tak liczy się, ale zaraz potem jest wygląd, którego wam brak....sorry

nie wiem jak wy- może wy rozmawiacie tylko z lusterkiem- ja znałam wielu facetów i z wieloma rozmawiałam na rózne tematy- po przyjacielsku- bo zaraz się sypnie że pewnie każdemu daje;) stad wiem a co do mojego brzydala;) też nie ma kompleksów- bo nigdy nie chciał wyglądać jak ken

Gość polkjmn
facet jak bedzie chciał to i tak zdradzi !!!! wystarczy ze sie nawali jak świnia i wtedy nie bedzie dla niego nic znaczyc czy ladna czy brzydka a ty ike nie ufaj mezowi bo nie ufaj nawet samej sobie

poczytajcie same siebie- bo gołym okiem widać kto komu zazdrości dla was moge byc i tak najbrzydsza- mam to w głębokim poważaniu ;) czego dowodem jest to że nie boję się pokazywać zdjęć swojej rodziny- ot nie mam komplesów;)

heheh poprzedniczka dobzre podsumowala :D:D:D moj maz zawsze podziwial zone swojego kolegi dotad az nei pojechalismy arzem na sylwestra i nei zobaczyl jej bez tapety hihihi nie wszyscy faceci sa tacy sami :) moj maz np. nieczesto zwraca uwage na to jak kobieta wyglada, czasami idziemy ulica i mowie do neigo widziales jaka fajna laska szla, albo jak ladnie ktos byl ubrany itp a on na to gdzie? itp hasla, podobnie ze mna, ja do pieknosci nei naleze zaznaczam i mam kompleksy, a wracajac do tematu mojego meza niekiedy sie ladnei pomaluje ubiore, zrobie fryzure a on nawet nie zauwazy tego :) wiec faceci sa rozni, za to kolega meza nawet jakbym sie nei uczesala to zauwazy :P no i chyba tez od tego zalezy jakie kobiety jacy faceci sobie biora za zony, facet co lubi ladna kobiete wytapetowana itd takiej szuka a ktos komu to wisi bierze szara zwykla babke :D

masz racje- nigdy nie mówię nigdy- nie zakładam że moj to anioł, bo różnie w życiu bywa

też rozmiawiałam z niejednym mężczyzną i każdy wolałby tę ładniejszą, zgrabniejszą, jeśli mają to samo w głowie... co do Twego brzydala pewnie nie chce ale jakby wyglądał to by mu nie zaszkodziło:)

tak ike - zazdroszę Tobie, tylko ciekawe czego?????hmmm???? skoro jestem atrakcyjna, inteligentna, mam zajebistego faceta przy bolu i syna, to czego mam ci zazdrościc, twego brzydala, kijem bym go nietknęła, nie mart się taki Cię nie zdradzi, bo która by go zechciała....

jeśli mają to samo w głowie............niestety zazwyczaj nie mają ;)

Gość facet który bierze szarą
zwykła babkę to facet który pięknej kobiety nigdy nie posiądzie, bo jest nikim, zwykłym szarakiem, brzydalkiem, jak mąż np ike

też mogę wejśc na pomarańczowo i napisać co mi slina na język przyniesie;) tylko po co- dobrze mi z tym co mam i kim jestem- jesli ktoraś tego nie rozumie to jest niexle ograniczona- więc proszę się nie dziwić że ma kompelsy- też bym nie chciała być inteligętna inaczej

ja chyba muszę być strasznie brzydka, bo jakoś nigdy nie użalałam się nad własnym wygladem - może to dla mnie drugorzędna sprawa.

k00rwa wredne puste babska - tu nic nie mozna napisac bo zaraz albo facet zdradza albo jest beznadziejny albo baba jest tłusta i paskudna albo ch00j wie co jeszcze a czy wy nie możecie pisac chociaz raz tak całkiem normalnie be nerwów i stresów, weźcie sie troszke zdystansujcie do forum i jego userów, To ze jednemu podoba sie cos tam to nie znaczy ze ma sie to podobac wszystkim tak? Przeciez to chyba logiczne widocznie nie dla każdego! Gdybym np napisała wam ze nie mam kompleksów i jestem ładną zadbana młodą mamuska to byście mi napisały ze przesadzam i że lecze kompleksy - jak pisze ze uroda to nie wszystko to piszecie ze lecze kompleksy bo jej nie mam. więc Moje Drogie gdzie wy tu widziecie logike swoich wypowiedzi? Oczywiscie uroda jest ważna tylko że dla jednych piękno to np DODA A DLA DRUGICH CIELECKA i gdzie tutaj teraz znaleść kompromis hę? Radzę zwziętym pomarańczą i nie tylko troszke czasem pomyślec POZDRAWIAM SERDECZNIE :classic_cool:🖐️

Gość oj ike ty widac masz
kompleksy, nie poznalas nigdy pieknej, madrej kobiety??? to szkoda, bo pelno takich, myslisz ze facet jak bedzie chcial cie zdradzi to bedzie sie zastanawial co ma ta laska z zajebista dupa w głowie, nie puknie najlepszą dupe, nawet jesli jest totalna idiotką.

widziałam - ty do nich nie należysz- co widać po twoich wypowiedziach:)

to nie wiem jak należy się zrobic, żeby nawet mając makijaż nie poznac, że kobieta jest brzydka, można sobie wyobrazic jak wygląda bez makijażu, dużo kobiet mimo że się maluje pięknie wygląda także naturalnie, natomiast zgadzam sie że mężczyzni są wzrokowcami i że jak mój miałby mnie zdradzic to na pewno nie ze 100 kg słoniem tylko pewnie przeleciałby jakąs zajebistą z ciała, bo co faceta interesuje co kto ma w głowie jeśli w danym momencie mysli tylko o jednym:(

bosshe - facet jak chce to zdradzi sliczna madra żonę z jakimś niezadbanym kaszalotem z pustka w głowie!!!!!!!!!!!Kobieta jeśli jest zadbana,to jest ładna i tyle.

noooo fakt jak któryś chce bzyknac patrzy tylko na tapetę i dupę- ale przepraszam cię mam wieksze aspiracje niż być ta bzykaną w takiej sytuacji- ale jeśli ty cieszysz się że ciebie niejeden by bzyknal- to podziwiam twoje ambicje życiowe

do mnie piszesz???? ja Ciebie nie obrażam!!!! napisałam, że jakby miał mnie zdradzic to pewnie z fajną laską i tyle.

Gość marlena pomorska
ike autorka miała racje jej teorie potwierdza twój przypadek, laska która jest brzydka jak noc, a uważa się za niewiadomo kogo i wszystkich poucza, moze troche kultury co????????????? nie jestes najpiekniejsza a za taka sie masz, zero samokrytycyzmu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość CHCE POCZUC MILOSC
Ja zawsze uchodzilam za kanon urody ,tzn no w tlumie sie nie z zlewalam i to nie jest takie super bo faceci bali sie do mnie uderzyc a ja niesmiala wiec tak latka lecialy i dzis jestem juz ,,dorosla,, kobieta uroda troszke mniejsza ale nadal jest ze patrza sie na mnie i mezczyzni i kobiety ,nawet sie ogladaja za mna,a ja jakos chcialabym byc taka kobieta zwykla a szczesliwa z jednym mezczyzna do konca zycia... a ja nadal nie moge sobie znalesc odpowiedniego faceta:-(

czytaj co napisałam wcześniej- nigdy nie uważałam się za "najpiękniejszą" typu maska z fotki pl - a że mam o sobie wysokie mniemanie.......w sumie kto mi zabroni?? zakompleksione pomarańcze ? :D

Gość marlena pomorska
no właśnie dlaczego ike masz wysokie mniem anie o sobie, może wyjaśnisz? Każda kobieta choc raz w życiu zazdrościła innej czegos, no a najczęsciej zazdrości się fajnego ciała.

fredzia- fakt faktem jak facet zechce zdradzić - to zdradzi i piękną i brzydka - i na odwrót i z piękną i z brzydką- nie ma tu reguły- tylko normalna kobieta nie siedzi i nie zaciska z zadrości pięści że a nóż jej mąz akurat "dupczy" inna- bo po co? uważam że facet jesli wybrał sobie jakas kobietę to widocznie taką chciał- nikt nie zaciagał go łańcuchem na siłę- ale faceci mają rózne charaktery- jeden zdradza i zdradzał będzie inny nie- i życiowa partnerka nie ma tu nic do rzeczy dla mnie mój "brzydal" jest naj- nikt mi nie kazał z nim być- zakochałam się i tak do dzisiejszego dnia mam- i dobrze wiem , że mimo tego co pisza durnowate pomarańcze niejedna za nim się ogląda