Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

Gość moim zdaniem ..
tak Roma wlasnie to mialam na myśli :)

Gość moim zdaniem ..
Jak na prawnika (osoby wysoko wykształconej)- wyjątkow niski styl :P

Gość Powiem tyle
Żal mi was, mój facet nie wie co to kafeteria:O

Gość moim zdaniem ..
jedyny + to jego bezposredniość ale można być bezpośrenim ale nie trzeba być wulgarnym :)

styl chyba nie zależy od wykształcenia, choć spodziewamy się po pewnych zawodach, że tak powinno być. Styl wypowiedzi, kultura osobista zależą od człowieka, osobowości, charakteruuuuuuuuuuuuuuuuuu

"wiec wiem ze do wulgarnych ludzi nie naleza - " po prostu nie znasz ich "od kuchni" :D ja akurat jestem jednym z bardziej kulturalnych :D a co do dialogu - jest ze mna dialog... to na Kafe nie ma tematów, w ktorych da sie go prowadzić :D jesli ktos zaklada temat z idiotycznym problemem, a na dodatek zaklada go tylko po to, zeby uslyszec potwierdzenie swojego jeszcze bardziej idiotycznego rozwiązania to jaki tu dioalog prowadzic? :D

wulgarnosc jest zabawna :) albo raczej oburzenie nią wywolane - uwielbiam szokowac sztywniaków

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
Po prostu Komiczne czasem dzieki Twoim słowom komus pomagam.Mam nadzieje ze za kopiowanie Twoich wypowiedzi nie ma paragrafu:O

Gość moim zdaniem ..
Roma masz racje - :) myśle też ze pewne zawody zobowiązują do pewnych przyzwoitych zachowań - głównie mam tu akurat na myśli - nauczycieli, lekarzy, no i mogą tez być w tej ELICIE PRAWNICY :P nie wspomne już o księżach. a jak ktoś chce to i kultury moze sie nauczyc - tyle że trzeba chcieć. Dlatego właśnie droga koleżanko internetowa :) pisałam że taki styl jaki Komiczne prezentuje nie za dobrze o nim samym świadczy:P

lepiej być cipą niż mieć jako swoją cipę kogoś takiego jak autorka:D:D:D:D:P:P:P :classic_cool:

Gość jakoś sobie
komiczne, nie musze mieć stałego nicka żeby udowodnić Tobie, o najwspanialszy, że nie siedzę tu całą dobę jak Ty i Tobie podobni

Gość moim zdaniem ..
jesli ktos zaklada temat z idiotycznym problemem, a na dodatek zaklada go tylko po to, zeby uslyszec potwierdzenie swojego jeszcze bardziej idiotycznego rozwiązania to jaki tu dioalog prowadzic? widzisz komiczne :) a podobno "nie ma głupich pytań sa tylko głupie odpowiedzi" :P

Gość moim zdaniem ..
"od podwórka " - poznalam kazdemu sie czasem wymcknie przeklenstwo jak cos np. w domu robi ale to co innego niz "osobiste" poniżanie ludzi i obrazanie ich za być może małą wiedzę lub niższą inteligencje??:)

Gość żenuaaaaa
zgadzam sie w 100%! żaden normalny męski facet nie splami się pisaniem bzdur na forum kobiecym:o ludzie, jak facet może podniecać się topicami na temat ciąży, gotowania, urody, ślubów, zdrowia? mój mężczyzna to nawet nie wie, że coś takiego istnieje:o jak ma wolną chwilę w pracy albo w domu to czyta "świat nauki" albo idzie pobiegać:o same cioty na tym forum, a nie wstyd im tylko dlatego, ze sa anonimowi!!! ciekawe który z nich mowi otwarcie znajomym, że przesiaduje na kafeterii cale dni?:D no, komiczne? przyznajesz sie do tego? a ty jarku?:D

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
moim zdaniem masz problem

a wiesz,,,przyszli mi do głowy lekarze....znam spokojnych, deliktanych, wyważonych, a znam tez narwanych, niekoniecznie miłych, albo całkowitych gburów:D, jak widzisz fakt, że kończyli akademię medyczną i praktykują w tym samym zawodzie niczego nie przesądza. to o czym mówimy zalezy od osobowosci i usposobienia. ktoś jest spokojny, ktoś choleryczny, ktoś cichy, a ktoś robi wszystko żeby skupic na sobie uwagę;) i nikt nie jest gorszy, nie należy dyskryminować ;)

Gość Ju...
"żaden normalny męski facet nie splami się pisaniem bzdur na forum kobiecym" A co to niby, rozmowa z kobietami to dla mężczyzny hańba? Z kimś o takich poglądach to ja bym rozmawiać nie chciała.

Gość moim zdaniem ..
Roma - "i nikt nie jest gorszy, nie należy dyskryminować" właśnie :) styl wypowiedzi komicznego jest taki jak napisalas i to nie jest ok chyba sie zgadzasz??:)

Gość Ju...
Każy pisze tak, jak chce - a że tutaj tylko piszemy, to przez pryzmat pisania jesteśmy postrzegani. Nie każdego trzeba lubić, nie znaczy to jednak, że każdy myśli i powinien myśleć dokładnie tak, jak my.

mnie się ten styl nie podoba, ale znjadziesz sporo babek, których to kręci;) oraz... pisałam juz tutaj, że komiczne byłby o wiele bardziej "przyadtny" na tym naszym babskim:P forum, gdyby styl był inny. Ponieważ zdarza mu się mądrze prawić, ale cięzko to dostrzeć...piersze co ludzie zauważają, to arogancja i na tym się skupiają, reszta się nie liczy...to własnie dlatego większość topów kończy się nagonką na naszego bohatera;) oczywiscie nie każdy tak to widzi, są ludzie, któzy biorą komicznego:P takim jakim po prostu jest:)

"a podobno "nie ma głupich pytań sa tylko głupie odpowiedzi"" to stwierdzenie wymyslili tworcy tematów o ktorych pisałem :D Ps wiekszosc ludzi nie jest wcale kulturalna... oni boją sie po prostu opinii innych i symuluja kulture... skad ten wniosek? wystarczy zobaczyc jak zachowuja sie te ostoje kindersztuby, gdy mysla, ze nikt nie patrzy albo gdy sa wśrod swoich

"piersze co ludzie zauważają, to arogancja i na tym się skupiają, reszta się nie liczy..." kobiety po prostu nie myślą, tylko czują... dlatego wlasnie, tak banalnie ładujecie sie w tarapaty :P

"Po prostu Komiczne czasem dzieki Twoim słowom komus pomagam.Mam nadzieje ze za kopiowanie Twoich wypowiedzi nie ma paragrafu" nie pisz tego na tym forum, bo Cie za to zabiją :D a kopiowac mozesz sobie co chcesz z moich słów

ano czują czują, ale ja z tego powodu jakoś nie ubolewam.jak się słusznie zarządzi emocjami to można jeszcze tylko zyskać;) ale to prawda, że baby emocje niosą.

"komiczne, a faceci to myslą" potrafią lepiej udawac :P Roma - ja doskonale potrafie grac na emocjach :P Ty nadal nie rozumiesz, ze awantury, ktore wywoluje sa calkowicie kontrolowane :D

wiem komiczne, zauwazyłam, że się tym wszystkim bawisz juz dłuższy czas temu:D ale co zrobić, arogancja nigdy nie była dla mnie fajna. Nawet ta dla podkręcenia wzburzonych mas:P:D w sumie każdy kto jest tu dłuższy czas nie powienien już się tym jak piszesz ekscytować, ale jak widzisz to nie takie proste:D-topy wciąż kończą się nagonką na mistrza!!!!:P:P:P

Gość moim zdaniem ..
" wiekszosc ludzi nie jest wcale kulturalna..." z Tym się zgadzam:) Hmm wiesz Komiczne - nigdy nie patrzyłam na to co robi większość i zazwyczaj malo mnie to obchodzilo :) (mam silny charakter i potrafie sobie poradzić z opinią przeciwną i nie musze kogoś "zdeptać" zeby się lepiej poczuć ) :)