Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

"nigdy nie patrzyłam na to co robi większość i zazwyczaj malo mnie to obchodzilo " chodzilo mi o to, ze Ty widzisz kulturalnych prawnikow a ja widze, jak sie zachowuja gdy nie muszą symulowac :P

potrafią lepiej udawać...jakoś trudno mi sie z tym zgodzić, może po prostu nie trafiam na takich, którzy potrafią przekonująco udawać, że myslą głową :D

A ja chcialam powiedziec,tak calkiem powaznie,ze lubie nawet Jarka,i ze wiekszosc idzie na latwizne w jego ocenie.i nierozumiem dlaczego tak was oburza fakt,ze bywa on wulgarny ,bezczelny itp.no bywa,ale nie bardziej niz 80 procent kobiet tu piszacych. A co do tematu topiku- te ktore twierdza ze faceci piszacy na kafe to cipy,maja jeszcze nieuksztaltowane ,ewentualnie wypaczone poglady w tym temacie.oznaka meskosci NIE JEST chodzenie na piwo,gadki o napierdalankach,przedmiotowe traktowanie kobiet,i upijanie problemow.Mowke moja palnelam bez nadzieji ze te o ktorych pisze cokolwiek swoim malutkim rozumkiem w kolorze blond pojma. Houk!

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyym
Komicznie to typowy prawnik, ale ze mną i tak byś nie wygrał

Gość jakoś sobie
oznaka meskosci NIE JEST chodzenie na piwo,gadki o napie**alankach,przedmiotowe traktowanie kobiet,i upijanie problemow.Mowke moja palnelam bez nadzieji ze te o ktorych pisze cokolwiek swoim malutkim rozumkiem w kolorze blond pojma. taak, tak, za to oznaką męskości jest dla Ciebie z pewnością pisywanie na Kafeterii w dziale "Życie uczuciowe" 🖐️

Gość moim zdaniem ..
komiczne lubie rzeczy nazywać "po imieniu" :P zgodzisz sie chyba ze czesto Twoj styl wypowiedzi potrafi być wulgarny ??? wiec tylko tyle - wulgarność nigdy nie byla i nie bedzie cechą pozytywną i wulgarność nigdy dobrze nie świadczy o danej osobie. można do tej wulganosci rozne ideologie dopisywać tak jak do kłamstwa, oszustwa, czy złodziejstwa albo innych... zawsze mozna powiedziec jestem taki/ taka ...bo... ale fakt zawsze jest ten sam - nie jest to OK i jako facet dobrze wiesz co mam na mysli :P liczą sie fakty i konkrety :)

tu nie ma zadnej ideologii :D lubie widziec oburzone miny (real) i czytac wpisy oburzonych panienek (net) :D

Gość moim zdaniem ..
tu nie ma zadnej ideologii lubie widziec oburzone miny (real) i czytac wpisy oburzonych panienek (net) ???????? nie ma?? :P jestem wulgarny bo.......... lubie widziec oburzone miny (real) i czytac wpisy oburzonych panienek (net) :P

Gość moim zdaniem ..
ok kazdy powód jest dobry widok min i oburzenie to też powód :p

bo nic nie dzieje sie bez powodu... nawet jesli jestem wulgarny, bo moją kołyske stawiano w przeciągach - to tez jest jakis powod :P

Gość moim zdaniem ..
HAHAH :D "nawet jesli jestem wulgarny, bo moją kołyske stawiano w przeciągach ..." teraz już rozumiem - wszystko wyjasnione :P ta kolyska rozbroila mnie hahah - na prawde współczuje ;)

Gość moim zdaniem ..
Znerwicowana Matka Polka "adwokat diabła" :D a komiczne sobie świetnie radzi... :P

Gość no pomyślmy
facet swiadomie wkurza ludzi bo zwyczajnie to lubi. Po cholere doszukiwac sie czegos czego nie ma? bo to zuoooooo nieczyste jest, trza zniszczyć i juz :D:D

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
''nie pisz tego na tym forum, bo Cie za to zabiją''---czesem Komiczne to ja mam ochote Cie zabic,bo zanim znajde w Twoich słowach sedno sprawy,to troche sie napoce:OPamietasz jak kiedys napisałes kobiecie gwałconej przez męża--''przeciez to jest Twoim obowiązkiem bo to Twój mąż'' Wykorzystałam to i kobieta zaczeła sie nad sobą zastanawiać. Komiczne mnie nie lubią kobiety wrażliwe z tego forum,dla których napisanie wiersza i pisanie o tancu w swietle księżyca to oznaka uczuć wyższych:O

Moim zdaniem- ja nawet nie znam komicznie.moje wypociny tutaj nie sa wynikiem moich instynktow opiekunczych.zabralam glos ,poniewaz twoje miedzy innymi poglady sa porazajace.a poza tym,nie cierpie kiedy ktos probuje komus wmawiac,ze jest zly ,niegrzeczny i musi sie zmienic bo wtedy bedzie mu lepiej.Zwlaszcza kiedy doswiadczenie zyciowe doradzacza oparte jest na przygodach bohaterow seriali i telenowel.

"dla których napisanie wiersza i pisanie o tancu w swietle księżyca to oznaka uczuć wyższych' przepraszam, a co masz do wierszy, co?a do księżyca????? :P:P:P:P:D

Gość jakoś sobie
i napisałaś śladem komicznego do kobiety zgwałconej przez swojego męża, że ten jej mąż ma do tego gwałtu prawo?:O

Gość moim zdaniem ..
"a poza tym,nie cierpie kiedy ktos probuje komus wmawiac,ze jest zly ,niegrzeczny i musi sie zmienic bo wtedy bedzie mu lepiej" A gdzie ja cos takiego napisalam do komicznego? ??:D ze mu bedzie lepiej ahahahha oj błogo na pewno :D :D

"Zwlaszcza kiedy doswiadczenie zyciowe doradzacza oparte jest na przygodach bohaterow seriali i telenowel.' a co masz do telenowel, co???a do ich bohaterów???? no sorry.... :P:P:D bywalec, wiem, że mamy na pieńku, ale fota fajowa:P

jakoś sobie---widzisz Ty tego nie rozumiesz....Osoby naprawde skrzywdzone wmawiają sobie ze tak ma być.Mówiąc im ze tak nie jest nie przekonasz ich.To naprawde trudne zajecie,zeby pokazać takiej osobie ze tkwi w bagnie.Musze jej podać gałąż i zmusić do tego by CHCIAŁA wyjść z tego bagna.

Gość jakoś sobie
jakoś sobie---widzisz Ty tego nie rozumiesz....Osoby naprawde skrzywdzone wmawiają sobie ze tak ma być.Mówiąc im ze tak nie jest nie przekonasz ich. ja to rozumiem - to się nazywa KŁAMSTWO, uważam,ze są skuteczniejsze sposoby niż wmawianie komuś, że wcale nie powinien uważać, że został skrzywdzony, to jakieś chore

nie chodzi o to, żeby komuś coś wmawiać, raczej o to, żeby obudzic w stłamszonej kobiecie złość....żeby się wściekła i zobaczyła jak bardzo dała sięz niszczyć, ze gwałt męża jest dla niej czymś normalnym....obudzić wolę walki.... oczywiscie, w jednej się obudzi, druga to dobije, więc to też nie jest tak, że taka prowokacja pasuje do każdego. Z tym trzeba baaaardzo ostrożnie.

"uważam,ze są skuteczniejsze sposoby niż wmawianie komuś, że wcale nie powinien uważać, że został skrzywdzony, to jakieś chore" i co robisz w tym kierunku, by swoje "uwazanie" wcielić w praktyke?

Gość jakoś sobie
nic nie robię, kobietami, które zostały zgwałcone, czy osobami, którym przydarzyły się inne, równie traumatyczne rzeczy w życiu, powinni się zająć specjaliści a nie forumowicze, co ja mam powiedzieć kobiecie, która została zgwałcona, lub takiej, której umarło dziecko? nic o tym nie wiem jesli wiem, że nie potrafię udzielić odpowiedzialnej, pewnej rady - nie robię tego bo w ten sposób mozna tylko pogorszyć stan tego skrzywdzonego

nioektorzy ludzie, potrafia pewne rzeczy sami z siebie - po prostu wrodzona zdolnosc - roziwnieta w procesie wychowawczym

gdybym nie wiedziała co robie nie pracowałabym 5 rok w tel zaufania.Sam fakt ze ktoś sie zgłasza do mnie to wołanie o pomoc Dam Wam przykładową rozmowe. ---wiesz jestem brzydka ---nie nie jesteś ---jestem ---ok jesteś brzydka ---?dlaczego powiedziałas ze nie jestem brzydka skoro myslaisz ze jestem? --- Ty nie zapytałas czy mysle ze jestes brzydka tylko stwierdziłas 2 razy ze jesteś brzydka ---to jak myslisz jestem czy nie? --mysle ze dzis czujesz sie brzydka --czuje sie brzydka ---dzis tak sie czujesz czy zawsze? --dzis włosy mnie denerwują --a zauważyłam..moze pojdziesz do fryzjera? ---masz racje to dobry pomysł