Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jankowka

słoiczki z jagnięciną

Polecane posty

Gość Jankowka

Chciałabym wprowadzić synkowi jagnięcinę, bo nie może jeść drobiu. Znacie jakies słoiczki z tego typu mięskiem? Od jakiego wieku mozna je podawać? Janek ma 10 miesiecy.

Gość Olenkaaaaaaaaaa
jest Jagniecina z jarzynami i kaszka jaglana po 5 miesiacu z BoboVity.

Gerber też ma jagnięcinę, o ile coś mi się w oczach nie pokręciło ;) Zresztą obiadki z jagnięciną i cielęciną są takie bardziej aromatyczne, bo te z drobiem to takie bez smaku...

Gość zatroskana
Wczoraj Maly skonsumowal z Gerbera Warzywa z jagniecina i ryzem po 8 miesiacu - smaczne byly :) Ale widzialam tez jakas jegniecine z kluseczkami z gerbera po 9 miesiacu. Faktycznie wiekszosc tych dan jest z drobiem... Powodzenia! A zerkelam jeszcze do takiej sciagi z daniami z Bobovity, tylko taka mam... ZUPKI po 5 - jarzynowa z delikatnym krolikiem po 6 - delikatny rosolek z cieleciny z ryzem\ po 8 - tradycyjny krupniczek z cielecina OBIADKI po 5 - warzywa z jagniecina i kaszka jaglana po 6 - ziemniaczki z pozywna fasolka i wolowina po 8 - fasolka z wolowina i delikatna cukinia po 9 - warzywa z delikatna ryba po 12 - warzywa w delikatnej potrawce z cielecina tyle znalazlam z miesnych/rybnych bez drobiu ale te kawalki nawet w tych obiadkach po 6 miesiacu sa dosc spore wiec dobrze, zeby dziecko juz mialo troszke zabkow - mysle ze Twoj maluch ma :) A generalnie smakowo wydaj mi sie, ze z gebrera dania sa lepsze. \Trzymaj sie!

Gość ulinka77
my też jemy tę jagnięcinkę z menu smakosza po 8 miesiącu - faktycznie jest chyba najbardziej aromatyczna.mojemu Krzysiowi w każdym razie smakuje najbardziej ze wszystkich mięs w słoiczkach.

Gość gunka
gerber ma też dania z mięsa królika - też są b. dobre dla alergików.

Potwierdzam, mój brat ma wielką alergiczkę w domu i tez jej dawali Gerbera z królikiem, po którym o dziwo nic jej nie było

Gość uppp////
dla alergików ma hiip ze znaczkem ( A) ale nie sa zbyt smaczne, moja corka je bobovity takze z jagniecina lub królikiem ktory nie uczula mimi ze zawiera sladowe ilosci selera, czy pora