Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość owrieoi
"Skupcie sie na tym facecie.On nie robi z tego problemu.Nie traktuje jej jak dziwke ani przyszłą żonę.Chce ją poznać i ocenić czy może coś z tego wyjść.Jestem pod wrażeniem właśnie takiego zachowania." buahhahahahhahahahahhahahahahhahahhahahahhahahahha

no własnie Roma, ja też już to zauważyłam wcześniej (ale zignorowałaś) - bez przesady

polaola...no chyba, że tak:D "ufff....mielismy isc na spacer do lasu, ale zmiana planów: zawioze dziecko do babci i pojedziemy na szybki numerek do lasu. zamienie tylko spodnie , na spódniczkę." dosyć to smieszne jest co piszesz...jesli uważasz, że to jest sensowny argmunet by kogos tu przekonać do swojej racji, to się mylisz. udanego seksa;) znów to samo....jak ktoś nie ma seksa na pierwszej randce to moher, jak ktoś ma do dzifka....mało tego, jak ktoś nie zdradza to też ostatni dewot!!! musze opuscic ten top, bo po prostu sposób myslenia mnie rozłozył

wow - jasnowidz, który wie, ze siedzimy tutaj 24 godziny na dobę... wydało się :-O

Gość zniesmaczona o poranku
:D:D:D tak takie kobiety to zaiste damy

Gość ja bym napisała tak
Z czego sie śmiejesz?Miał czekać na jej telefon czy zadzwonić po paru dniach,by nie wyjść na desperata?

skupiamy sie wiec na facecie:D w ciagu kilku godzin znalazł dziewczynke ktora dała mu za darmo:D ups przepraszam za drinka za to ze byla grzeczna zabrał ja do kina i pozwolil pobuszowac po internecie a co najwazniejsze:D pozwoilił jej us iebie zostac:D musi on miec ogromne serce:D tylko dobroci dla niej:D i za to ze byl taki dobry zyskał dziewczyne ktora bedzie na kazde skinienie:D a on kiedy ona mu sie znudzi (kiedy znajdzie nowa) odstawi ja w kat:D wowczas autorka topiku napisze ze ona sama tego chciala bo jest wyrachowna zimna suka ktora od poczatku wiedziala ze to tylko seks:D

poza tym też mam wrażenie, że cienkie uszy to autorka topiku, spójrzcie w którym momencie dyskusji się pojawia, dziwnie to podejrzane:)

Gość owrieoi
"mam wielu kolegów i narzeczonego i wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że dziewczyna w stylu wesołej menelki jest na raz, dwa, trzy, ale nie na życie." jesli facet tak twierdzi, to jest godny takiej kobiety, jak autorka. Po to skurwysynstwo, zeby przeleciec panne, a potem poszukac porzadnej. Bo porzadnosc tyczy sie obu płci.

roma ty oskarzalas mnie o to ze ja widze tylko woj punkt myslenia piszac ze nasz tok myslenia Cie rozwalil pokazujesz ze sama nie jest tolerancyjna i tyle

Gość ależ pain au chocolat
czemu sie tak tym emocjonujesz????czemu boli cie to tak bardzo że jakaś laska postąpiła tak a nie inaczej ze postanowiłaś spędzić pół niedzieli na nawracaniu jej na drogę bożą???????????Nie szkoda ci czasu? taka piękna pogoda? a może jesteś nieszczęśliwa i samotna??? i ponieważ u ciebie nic się nie dzieje w sprawach damsko-męskich chcesz komuś ubliżyć żeby ci było lżej?? oczywiście zaraz napiszesz ze masz 145 adoratorów i wyglądasz jak miss świata, no ale tu bezkarnie mozna napisac wszystko i tak nigdy nikt tego nie sprawdzi:D

Gość a jakby moja powiedziala
ze ktos ja rznal jednorazowo dostala by po mordzie

dla mnie sprawa jest prosta, żyjemy w takim kraju - jakim żyjemy. Edukacja seksualna jest na poziomie, o którym nie warto wspominać, z rodzicami o seksie nie rozmawia się wcale. Seks jest brudny, brzydki haniebny... I później czyta się posty paoli, pain i innych, które pociąg fizyczny określają: cieczką, chcicą, zezwierzęceniem. Dziewczyna, która otwarcie wyraża i realizuje swoje potrzeby (tak, uważam, że kobieta ma potrzeby, również seksualne) to wg. nich puszczalska, dupodajka i zdzira, która swoim zachowaniem psuje porządnych mężczyzn, daje zły przykład w przeciwieństwie do tych pań, które niosą sztandary z hasłami o szacunku, duchowej miłości i cnocie. W praktyce wygląda to tak, że takie laski mają niesamowicie negatywny i represyjny stosunek do własnej seksualności, żyją tym, co powiedzą inni a seks jest dla nich narzędziem manipulacji. Dostaniesz cukierek jak obiecasz mi dozgonne oddanie, musisz sobie zasłużyć, żeby dotknąć mojego cycka(najchętniej pierścionkiem zaręczynowym)! Ach tak, przepraszam, te panie nie mają \"cycków\", tylko piersi, bo to przecież takie zdrożne i obcesowe.

Gość ja bym napisała tak
Ok nie ma sie co denerwować.Nasz kraj to podział na 2 grupy.Dziwki i cudowne kobiety, które myślą wiec są szanowane..Nie ma pośrednich grup.Kobieta moze isc od razu do łóżka tylko w melodramacie lub w harlequinie i to pod warunkiem ze skonczy sie ŚLUBEM.

Gość do wesola menelka
ja pier....ale jestes "szanujaca sie dziewczyna"-od razu do wyra...wiesz,jak moj facet i jego koledzy mysla o takich?"dzi...dzis da jednemu to jutro innemu"-nie licz na nic stalego!!!potem,przez takie pusz....dziewczyny faceci mysla,ze kazda dziewczyna jest taka,jak ty..po co jechalas z nim do domu?nie lepiej bylo w WC? chcialo sie nie chcialo,ale skoro sama nie szanujesz swego tylka to i inni go nie uszanuja..a i twoj nick..."menelka"chyba sie w pełni z nim zgadzam...

BO JESTEM MOHEREM I DLATEGO SIE TAK TYM EMOCJONUJE:D czy a odpowiedz Cie satysfakcjonuje:D? a moim zyciu uczuciowym sie o tyle nic nie dzieje bo od 2 lat mam stalego partnera iw cale z tego powodu nie narzekam a tego z pewnoscia brakuje autorce topiku:D

postanowiłaś spędzić pół niedzieli na nawracaniu jej na drogę bożą??????????? lepsze to niż przez pół niedzieli nakłaniać ją do puszczalstwa jako ty czynisz :D:D:D

" roma ty oskarzalas mnie o to ze ja widze tylko woj punkt myslenia piszac ze nasz tok myslenia Cie rozwalil pokazujesz ze sama nie jest tolerancyjna i tyle" jestem tolerancyjna, poamiętaj, że pisałam CI, że rozumiem Twoje racje... Tobie brak tolerancji, bo narzucasz swoje racje innym... i to w niefajny sposób na dodatek.... a to, że mnie cos rozwala, nie zonacza, że tego nie akceptuję. rozumiem, jak pisałam, nie rozumiem forsowania wyłącznie swoejej racji. ale z drugiej strony to jest forum, od tego jest, żeby dyskutować, tylko po co te dziwwwki, mohery i cała reszta. miłej zabawy

niech każdy żyje jak chce, ale ja i tak uważam, zę najlepszy jest ten tradycyjny model - poznać się trochę lepiej, potem seks (i nie chodzi mi o "chodzenie" ze sobą przez rok, ale nawiązanie jakiejś więzi psychicznej)

to zektos stara sie cos komus wytlumaczyc badz to ze czegos nie akceptuje to znaczy ze cos komus narzucam:D no prosze cie wiem ze starasz sie na sile udwoodnic jaka to jest wyzwolona ale przystopuj

a nooo tak...zapomniałam :) ale nie przeżywaj aż tak tego - take it easy:) autorka topiku i tak ma to w dupie, a tobie piana leci....:( jesteś w stałym związku i jesteś przeszcześliwa - no tak - widać frustratko:D

Gość rabbitek
anndra tu każdy rozsądny i stonowany głos jest głosem wołającego na puszczy ginie wśród huku słów: dziwka i moher

Gość enough123
anndra - wg ciebie edukacja seksualna ma uczuc, ze seks z nowo poznamym partnerem, jest cool? A kazdy, kto tego nie robi, nie jest cool? Bardziej przydalaby sie nauka moralnosci, bo teraz widac rodzicom nie za bardzo to wychodzi. Ciekawe, jakbys sie zachowala,gdybys sie dowiedziala, ze twoja corka (jak bedziesz ja miala) puszcza sie z nowo poznanymi chlopakami na dyskotece.

"I później czyta się posty paoli, pain i innych, które pociąg fizyczny określają: cieczką, chcicą, zezwierzęceniem" gdzie ja coś takiego napisałam - kuźwa, wyraziłam tylko swoje zdanie co do seksu w kilka godzin po poznaniu, nie wspomniałam nic o pociągu fizycznym, który jest czym innym uwarunkowany... mi chodzi tylko o używanie rozumu, po coś nam go Bozia dała :-D i o to, że każdy postępuje jak chce, o ile uważa, że tak jest OK a, że ona tutaj o tym napisała, my po prostu postanowiłyśmy sie podzielić naszym światopoglądem

pain, to czy ja jestem wyzwolona i na ile tego nie wiesz;)nie opowiadam tu o tym. z boku wygląda to tak, że jest w Was wszystkich jad...i tyle. i to po stornie dziewczyn, które ida do łózka od razu i po stronie tych, które tego od razu nie robią. jad. i tyle. dziwka i moher, ulubione argumenty. andra-sensownie piszesz. ale to działa tez w druga stronę..brak edukacji seksulanej sprawia, że mamy dziewczynki 13-letnie w ciaży...16-latki sypiające z kim popadnie na dyskach. to tez są skutki braku tej edukacji.

pociag seksualny kazdy ma tylko nie kazdy potrafi go opanowac:D a ze zwierzeta tego nie potrafia:D powiedz mi czy jesli np nie mam nikogo a akurat mam ochote to znaczy ze moge isc sobie tak bezkarnie na dyskoteke isc i przespac sie z byle kim:D moge jesli mi to odpowiada zrobila taka utorka topiku ok.....jej sprawa tylko ze niech nie pisze ze to jest normalne i nazywa rzeczy o imieniu

Gość winogrono
cienkie uszy "i tym wszelkim przeszczesliwym panna radze odejsc od komputerów i zajac sie realnym zyciem ( o ile istnieje ...buhahahah )" zacznij do siebie

mi mała..nie odbieraj tego personalnie.... czytalam kiedyś Twoje wpisy i bardzo mi się podobały;) mówię o wpisach niektócyh osób, także tyhc, którzy mają taki pogląda jak impreza-szybki seks itd. mówię o dziwnej argmuentacji- moher, dziwka, dwie opcje. nie uważasz, że jest tak, że każda z nas ma swój pomysł na miłośc i seks i nie nalezy nikogo obrzucać moherami i nierządnicami?