Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość Brawo-menelka
Wiecie co, rzygac mi sie chce jak czytam wasze odpowiedzi, co ona takiego zlego zrobila,ze nazywacie ja dziwka i puszczalska? Nie dziwie sie,ze potem wszyscy faceci was kantem puszczaja, takie zasrane dziewice ,ktore udaja swietoszki i "brzydza" sie grzechem,a tak naprawde jestescie wszystkie zazdrosne,ze dziewczyna miala udana noc i do tego facet ja jeszcze milo potraktowal. Ja sie ciesze,ze dobrze sie bawilas i mam nadzieje,ze zostaniecie z tym facetem w kontakcie, jesli naprawde ci sie podoba. A przy tym dodam,ze zycie bez pasji to zycie stracone i niech wszystkie zazdrosne baby na tym forum sie zamkna i spojrza lepiej na wlasne zycie seksualne.

Gość też mnie to dziwi
one nie wiedzą co to znaczy "życie seksualne". Ja też już zapomnialam, prawde mówiąc. :D

"Nie dziwie sie,ze potem wszyscy faceci was kantem puszczaja, takie zasrane dziewice ,ktore udaja swietoszki i "brzydza" sie grzechem,a tak naprawde jestescie wszystkie zazdrosne,ze dziewczyna miala udana noc i do tego facet ja jeszcze milo potraktowal." nie no takiej nowatorskiej opinii na tym topiku jeszcze nie było - naprawdę wyrazy uznania :-O "zycie bez pasji to zycie stracone i niech wszystkie zazdrosne baby na tym forum sie zamkna i spojrza lepiej na wlasne zycie seksualne." życie seksualne jako pasja :-D chociaż tak wydaje mi się, że to prowokacja ...

Hej wszystkim. Ale temat sie rozrosl ale wszystkiego nie doczytalam bo zbyt dlugie:)) Z tym facetem o imieniu A spotykamy sie codziennie i wyobrazie sobie, ze nasze randki nie koncza sie za kazdym razem w lozku. Powiem wiecej w tym tygodniu spotykalismy sie jedynie grzecznie wieczorem w pubie czy restauracujce i kolo 24 grzecznie wracalam do domu, bowiem zazynam prace z samego rana i musze wczesnie wstawac. Jutro jest piatek i caly wolny weekend ktory zamierzamy spedzic razem to anoz stanie sie cos bardziej pikantnego i wam dostarcze materialu na kolejne dyskusje:))) Pozdrawiam was zarowno moich \"zwolennikow\" jak i \"przeciwnikow\".

Gość kobut
możecie mi po krótce strescic czy ją olał czy nadal bzyka?

Gość kob ut
no proszę proszę a jednka,Albo zdarzają sie takie happy endy albo mała ponosi fantazja:)

Gość haryy cooper
nie czytałem wszzystkiego ,ale swoja zone przelecialem tego samego dnia ,co sie poznalismy.Bylem zbyt nahalny i i udało mi sie i tym razem-jak z wieloma inymi.Potem jednak bylismy razem i zostala moja zona.I wiem ,ze puszczalsaka nigdy nie byla.

Menelka, gratulacje :-) dobrze, że życie nie przebiega wg ustalonych wzorów i praw fizyki ;-) bo by nudno było

no właśnie, albo "małą ponosi fantazja" :-) ale ludzi z wyobraźnią też należy doceniać :-D

Gość buhahaha
stanowczo fantazja ale niech się dziecko cieszy

Gość i co gnoje
szczena opadła dewotom???nie po waszej myśli co?

Gość Piękniejsza i zmyślona
Nie olał ją bo jej nie bzyka:classic_cool:

"szczena opadła dewotom???nie po waszej myśli co?" nie wiem ilejuż tych dewot już zdążyło to przeczytać w 5 minut... więc to pewnie też i do mnie :-D no wiec, jeżeli poprawi ci to nastrój to mogę na chwile otworzyć usta

Zadna fantazja mnie nie ponosi. Po prostu chyba rzeczywiscie niektorym jest nie po mysli, ze po wspolnie spedzonej nocy nastapig ciag dalszy i jak na razie ten ciag zapowiada sie fajnie. Gdybym napisala, ze mnie porzucil to wtedy bylabym wiarygodna?

Gość kobut
paola a ja myślę ze to menelka pisze na pomarańczowo:P

Gość i co gnoje
no wiedziałam :) siedzisz tu 24 na dobę i marzysz aż manelka napisze że dół, a tymaczasem ma sie świetnie a ci żal duuuupe ściska:D

Gość moherostajniacos
a ty co się odezwałeś/łaś i co gnoje robisz teraz loda że masz ręce wolne

Gość kobut
myślę ze wtedy po prostu byś nic nie napisała lub ciągnęła wypowiedz w tonie pt ja i mój książe:)

Menelka, nie tłumacz się, ja serio wierzę, że może być taki scenariusz jak opisujesz, w końcu na większości filmów tak zaczynają się wielkie miłości, więc wiadomo, ze w życiu tym bardziej ;-) a serio, życzę Ci najlepszego :-)

palola uwielbia się podszywać pod innych to raz ewentualnie atakować wulgaryzmami n apomarańczowo. Żałosna jesteś. przyznaj że ci żal dupę ściska

Gość proszę natychmiast
podać sobie rączki na zgodę!

Gość moherostajniacos
kobut wybujała fantazja 16 latki musi znaleźć upust a jak inaczej najlepiej popisać na forum jaką to ma się niessamowitą szczęśliwą sytuacje facet numer itp:P sorry ale jak na mój gust to już sam temat ją dyskwalifikuje i podważa sens dalsej dyskusji. niech ktoś mi wskaże dziewczynę lub faceta którzy po niezłym seksi i do tego mając nadzieję na coś więcej robią kompletny olew na zasadzie to siadaj na parę godzin przed kompem no jakoś to mi się w głowie nie mieści

powtórze się, jeżeli to ci poprawi nastrój, możesz sobie wierzyć ze się podszywam :-D a tak poza tym zanim wyciągniesz takie wnioski to sprawdź ile mam postów na koncie, zeby się podszyć musiałabym się wylogować i ponownie zalogować + jeden post naliczony na plus :-D i zacytuj mi jakiś mój wulgaryzm :-D

OK, super topik się robi, wiec już za wysokie loty dla mnie uwielbiajacej wulgaryzmy i podszywy 🖐️

kobut -- to zaden moj ksiaze. spotykamy sie od tygodnia, facet podoba mi sie bardzo zarowno z wygladu jak i charakteru, ale daleka jestem jeszcze od mowienia "ksiaze" i planowania bialej sukni. Zyje po prostu chwila. ciesze sie tym co jest teraz i tyle. Nawet gdyby ta znajomosc nie utrzymala sie to i tak nie zaluje tego co sie stalo. Facet mnie pociagal, pociaga dalej:)) i cokolwiek sie stalo bylo to obustrona przyjemnoscia. I jeszcze jedno: rozumiem, ze kazdy ma swoj poglad co do seksu i zwiazkow. jedni robia to po slubie, inni po dlugim czasie chodzenia, inni jeszcze w miare szybko eccc. Rozumiem wszystko i rozumiem tez, ze mogly byc osoby ktore mialy prawo negatywnie osadzic moje postepowanie. Nie rozumiem tylko jednego. Akurat wtedy pod moim postem byl watek o kobiecie, ktora zdradzila meza. Ta kobieta mimo, ze zdradzila meza, zranila czlowieka zostala potraktowana przez was lepiej niz ja. Wedlug wielu na jej usprawiedliwienie dzialalo to, ze byla bardzo nieszczesliwa.I te "slowa pocieszenia" pisaly osoby ktore mnie wyzywaly od dziwek i innych latwych. Tyle, ze ja nikogo nie zdradzilam, nie skrzywdzilam, nie dotknelam i nikt przeze mnie nie cierpial. Jak dla mnie to czysta falszywosc.