Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość kobut
nie rozumiem paola dlaczego wdajesz sie w denne dyskusje z kims dziwnym.Po prostu menelka jexdzi sobie na pomaraczowo i tyle a ty sie stresujesz

Gość eeeeeeeeeechhhhhhhh
widac, że najwiecej do powiedzenia w sprawach sercowo-lozkowych maja osoby, ktore na kafeterii siedza od rana do nocy czyli o lozku wiedza tyle, ze sie je scieli i sie w nim spi - nic wiecej gdyby wiedzialy i mialy z kim - nie siedzialby non stop i nie sledzily z zapartym tchem historii menelki wiadomo: male pieski zawsze najglosniej szczekaja

Gość moherostajniacos
eeeeehhhhhhhhhhhh recpect za podsumowanie

w podsumowaniu 20.04.2008] 11:45 polaola na pewno nie jesteś w ciąży? bo moja koleżanka przeprowadziła historię wg bardzo podobnego scenariusza i dalszego ciągu lepiej nie opisywać no ale poważnie, ja bym się niczym nie przejmowała, jeżeli sama wobec siebie czułabym się OK, to jest sprawa indywidualna, no a że w tym wypadku zgadzam się z wyznawanymi przez większość zasadami (nie dla przygodnego seksu) to już inna - też moja indywidualna sprawa i już się nie tłumacze, szczehólnie tym o wyjątkowo niewulgarnych nickach :-D

Gość temat jest już nudny
i uważam, że wszystko co miało być powiedziane w tej dyskusji zostało już powiedziane chciałam jeszcze zauwazyć, ze to jest na 100% wypowiedź kobiety:D 21:37 haryy cooper nie czytałem wszzystkiego ,ale swoja zone przelecialem tego samego dnia ,co sie poznalismy.Bylem zbyt nahalny i i udało mi sie i tym razem-jak z wieloma inymi.Potem jednak bylismy razem i zostala moja zona.I wiem ,ze puszczalsaka nigdy nie byla. pozdraiwam

Gość moherostajniacos
polaola nasza menelka jest grzecznym dzieckim które na widok faceta kryje się w najciemniejszym kącie więc nie wrto się tu rozczulać nad jej histeryjką:P

Gość trele mele dudtki
a ja mam pytanka do autorki - to ze chcialas sie podzielic swoim szczesciem w pelni polmuje, ale to ze Ci sie chce polemizowac teraz kto ma racje jest troche nienormalnym dla kogos kto zyje (w tym wlasnie momencie) szczesciem, skad Ty masz na to tyle czasu? NIe, nie zazdrosc, zwykla ciekawosc...Ty piszesz ze one sa zazdrosne, a Ty moze lubisz ise chwalic...nie wiem, po co Ci opinia obcyh ludzi i do tego negatywna jak jestes teraz szczesliwa? Jezeli masz na to odpowiedz to napisz, dzieki z gory

no już miałam nie pisać, ale nie jestem krową :-D właśnie, ciekawe spostrzeżenie, które mi przypomniało, że jak ja się zakochałam to internet służył mi tylko do sprawdzenia prognozy pogody :-D

Trele mele dudki ---- pierwszy raz kiedy napisalam bo po prostu poczulam taka chec bez zastanowienia sie co pomysla inni. Po prostu chcialam sie podzielic tym w sposob anonimowy i tyle. I to byl jedyny dzien kiedy "przepisalam" prawie caly dzien. Co do innych postow pisanych w ciagu tygodnia to ich praktycznie nie ma. jest jeden ktory napisalam chyba we wtorek wieczorem i nastepne dopiero dzisiaj. W ciagu dnia nigdy nic nie pisalam jako, ze pracuje i nie mam sposobnosci by zagladac na kafeterie i inne stronki.

Gość moherostajniacos
polaola dokładnie i do niczego więcej więc o czym mówimy dziecko ma fantazję i tyle a to że połączyła sobie fantazję seksualne z romantyzmem to już urok wieku

żałosna palolo, raczej uczucia zakochania nie znasz co najwyżej - platoniczną do aktora filmowego:( Manelka założyła kilka dni temu topik o swojej story, widziała że temat wywołał kontrowersje, więc wolnej chwili zajrzała, ( a robi to niezwykle rzadko prawie wcale). Prawda jest taka, ze każdy kto udzielał sie an tym topiku zagląda to czasem żeby zobczyć jaki był the end ewentualnie podyskutować z takimi moherkami jak ty:)

Gość moherostajniacos
wesoła skończ już swoją fantazję po pierwsze nie pracujesz tylko się uczysz druga sprawa to że nie znam faceta który by dał kompa zamiast zajmować się czym innym proste i logiczne

Gość moherostajniacos
wesoła menelka vel i co gnoje skończ już tą farsę eżeli wiesz co to znaczy

Jak nie pisalam to pojawialy sie posty czemu nie pisze, jak juz cos naskrobalam to nagle dowiaduje sie, ze ja pisze non stop. Chyba nikomu nie da sie dogodzic. :)))

Gość kobut
popieram przedmówce

Gość moherostajniacos
no więc udowodniłaś swój wiek znikaj dziecko bo jutro rano do szkoły

Gość kobut
idę stąd bo widzę ze pojawiaja sie nowe postaci menelki w jej teatrze.Pozdro i powodzenia

Menelka, tak na serio, wszystko jest możliwe, a dzisiaj po prostu dopuściłam do siebie obydwie sugerowane tutaj opcje... ale teraz jakoś kobieca intuicja mi podpowiada, że chyba raczej nie fantazjujesz... nie możemy być wszyscy tacy sceptyczni, bo można zwariować od tych ciągłych podejrzeń :-D tak więc raz jeszcze powodzenia 🖐️

moherostajniacos --- jezeli wedlug ciebie "ta farsa" ci sie nie podoba to nie jestes zmuszony/-a czytac tego. To forum jest wolne i nikt nikogo nie przymusza do czytania. I jezeli tak masz dosc tego topiku to po co na nim siedzisz?

menelka daj spokój:) one są takie zabawne w swoich teoriach:) FAjnie, że jest wszystko ok, wiedziałam zresztą że tak będzie po tym co pisałaś na początku:) pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:)

" i co gnoje żałosna palolo, raczej uczucia zakochania nie znasz co najwyżej - platoniczną do aktora filmowego Manelka założyła kilka dni temu topik o swojej story, widziała że temat wywołał kontrowersje, więc wolnej chwili zajrzała, ( a robi to niezwykle rzadko prawie wcale). Prawda jest taka, ze każdy kto udzielał sie an tym topiku zagląda to czasem żeby zobczyć jaki był the end ewentualnie podyskutować z takimi moherkami jak ty " Twoje posty i Twój nick mówią wszystko, wszelki komentarz jest zbędny :-)

Gość trele mele dudtki
dziekuje za odpowiedz, dobrze ze nie odebralas tego jako ataku ani zadnej zadrosci...ale tzn ze kontynuowalas rozmowe bo inni pytali czemu nie piszesz? Nie...za silnie stojaca na ziemi siebie opisujesz zeby uwierzyc w cos takiego...a nie masz chociaz odrobiny satysfakcji z tego wlasnie ze ktos moze byc o to Twoje szczescie zazdrosny?

i co gnoje --- zeby nie zapeszyc nie dziekuje:))) Tym, ze niby pisze pod wieloma postaciami wogole sie nie przejmuje. To forum czytam nie od dzis i to regula, ze jesli ktos na tym forum jest zadowolony z zycia i to wyraza zostaje od razu zjechany lub uznany za takiego co fantazjuje. Na tym forum prawdziwe topiki to sa tylko takie w ktorch sie narzeka, ze jest sie samym i ze ukochany/ukochana porzucil. Tylko w takim przypadku mozna sie doczekac milego slowa.

Gość moherostajniacos
polaola dobra nie podszywa się ale cała histeria jest grubymi nićmi szyta jak dla mnie aż za grubymi

Gość trele mele dudtki
menelka, ale Ty tez przeciez "walisz" teraz stereotypami...wcale tak nie jest, mnie na serio w sumie nawet troche dziwi ze jest chec (w pierwszy dzien rozumiem) dzielenia sie z publika swoim szczesciem...przeciez zapewne masz mnostwo znajomych ktorym jest ciekawiej to opowiadac, oni Cie chociaz znaja i tylko moga cieszyc sie razem z Toba...

są na ziemi i niebie rzeczy, o których nie śniło się filozofom... zresztą już mi się tutaj nie chce pisać, bo "i co gnoje" już się uśmiecha i nie potrzebuje się chwilowo dowarosciowywać bluzgami na swoją wizję mojej osoby :-D idę na inny topik spełnić dobry uczynek :-D

trele mele dudtki -- topik zalozylam chyba w sobote i to byl jedyny dzien, w ktorym napisalam sporo. potem skrobnelam cos w niedziele po czym jak zaczal sie tydzien nie pisalam ze wzgledu na prace i studia (ciagne jedno z drugim). Jakos tak raz wieczorem czytajac jak sie wszyscy naprodukowali na moim topiku natknelam sie na post, gdzie ktos pisal, ze juz sie nie odzywam bo pewnie zostalm wyrolowana i sie wstydze. Wiec napisalam:))) Nastepny raz napisalam dzis i teraz sie dowiaduje, ze skoro nie zostalam wyrolowana to nie powinnam pisac albo, ze puszczam wodze fantazji))) Takze widzisz, niezaleznie czy napisze czy nie jest zawsze zle:))

Gość trele mele dudtki
e to nie jest tak ze nie snilo sie filozofom, ale bardzo czesto powod takich "nietypowych" reakcji jest zupelnie gdzie indziej, tylko rozmowca nie chce o tym wlasnie pisac...przeciez, najczesciej jest tak ze czlowiek szczesliwy zapomina o calym swiecie, zyje wlasnie chwila...do momentu az troche emocje opadna, a tutaj ejst zupelnie inaczej, my jak w BOG BROTHER, wiemy wszystko...i dlatego mnie to ciut ciekawi